Μαλλιά Οκτωβρίου: Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβρη του 2021

Μαλλιά Οκτωβρίου:Οι πιο μοδάτες ιδέες για  γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβρη του 2021. Για κοντά και μακρυα μαλλια, για ίσια και σγουρά με μπούκλες.

Τα μαλλιά μας τα επιμελούμαστε καθημερινά. Μπορεί να μην βαφόμαστε κάθε μέρα όμως κάθε μέρα βγαίνουμε έξω χτενισμένες για την δουλειά, το σχολείο, την σχολή, τις υποχρεώσεις μας στο κέντρο ή τις βόλτες μας με τους δικούς μας ανθρώπους.

Αυτό συμβαίνει διότι τα μαλλιά μας είναι σε θέση να αναδείξουν το πρόσωπο και το στιλ μας. Πολλές φορές ένας άνθρωπος έχει ομορφύνει επειδή κουρεύτηκε ή επειδή άλλαξε χτένισμα. Έτσι δε θα μπορούσαμε για ακόμη έναν μήνα να μην σας δείξουμε τις δικές μας προτάσεις για χτενίσματα ή κουρέματα.

Στην καρδιά του Φθινοπώρου έχουμε ανάγκη να ανανεώσουμε το στιλ μας και φυσικά να σαγηνεύσουμε στο πέρασμά μας. Αν έχεις ανάγκη να δεις τον εαυτό σου κάπως διαφορετικό στον καθρέφτη τα μαλλιά είναι μία πολύ καλή αρχή. Διαβάστε παρακάτω: 

Δυο πλεξούδες για χτένισμα τον Οκτώβριο

Οι πλεξούδες κάνουν την γυναίκα να δείχνει πιο αθώα, πιο ρομαντική και βγάζει στην επιφάνεια τον παιδικό της εαυτό. Έτσι μπορείς τον Οκτώβριο να επιλέξεις δύο όμορφες πλεξούδες είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε καρέ και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Ένα casual χτένισμα για το σχολείο, την σχολή ή ακόμη και την βόλτα σου.

Μαλλιά Οκτωβρίου: Ιδέες για τα χτενίσματα & τα κουρέματα

Σπαστά καρέ μαλλιά με όγκο τον Οκτώβριο

Αν έχεις καρέ μαλλιά ξέρεις ότι το χτένισμα είναι βραχνάς διότι δεν έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς λοιπόν αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή να προσφέρεις ένα φυσικό σπάσιμο στα μαλλιά σου με το ψαλίδι για τις μπούκλες και να τους δώσεις έναν μοντέρνο όγκο. Χτένισμα για επίσημες εμφανίσεις αλλά και για την δουλειά σου.

σπαστά-καρέ-μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Σπαστά μακριά μαλλιά για τον Οκτώβριο

Φυσικά τα σπαστά μαλλιά είναι πολύ όμορφα και στις γυναίκα που έχουν μάκρος. Μπορείς λοιπόν και πάλι με το ψαλίδι για μπούκλες να δημιουργήσεις ένα όμορφο σπάσιμο στα μαλλιά σου. Στην περίπτωση των μακριών μαλλιών απέφυγε τον πολύ όγκο διότι το αποτέλεσμα κινδυνεύει να μοιάζει υπερβολικό και αφύσικο.

σπαστά-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Μπούκλες στα μαλλιά τον Οκτώβριο

Οι μπούκλες έχουν την τάση να αφαιρούν χρόνια από τον άνθρωπο που τις υιοθετεί. Μπορείς λοιπόν να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο στιλ σε οποιαδήποτε επίσημη περίσταση. Η παρακάτω πρόταση δεν αφορά μόνο το χτένισμα αλλά και το χρώμα των μαλλιών αφού το brunette  έγινε τάση!

Μαλλιά Οκτωβρίου: Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβρη του 2021

Μισά μαλλιά κάτω και μισά μαλλιά κότσος σε καρέ κούρεμα

Μπορεί τα καρέ μαλλιά να μην σου δίνουν τις ίδιες επιλογές που θα σου έδιναν τα μακριά όμως και πάλι έχεις επιλογές. Έτσι μπορείς να αφήσεις τα μισά σου μαλλιά κάτω και να πιάσεις τα άλλα σου μισά μαλλιά σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο με μία όμορφη και μοντέρνα κορδέλα.

μισά-κάτω-και-μισά-πιασμένα-κότσο-

Δείτε ακόμα Οι μπούκλες της δεκαετίας του ’90 στα μαλλιά έρχονται και πάλι στην μόδα

καρέ-ίσια-μαλλιά-

Ψηλός κότσος τον Οκτώβρη

Μπορεί ο ψηλός κότσος να μας βοηθάει να ανακουφιστούμε από την ζέστη όμως για όλο τον χρόνο παραμένει ένα εύκολο, γρήγορο χτένισμα που μας κάνει να δείχνουμε μοντέρνες και σικ ταυτόχρονα. Ιδανικό χτένισμα για όλες τις περιστάσεις λοιπόν.

ψηλός-κότσος-στα-μαλλιά-

Μακριά ίσια μαλλιά τον Οκτώβρη

Κι αν ψάχνεις ένα μοντέρνο χτένισμα για την βόλτα σου, την δουλειά σου, το σχολείο ή την σχολή σου μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Τα μακριά ίσια μαλλιά χωρίς όγκο είναι μόδα από το 2010 και φαίνεται πως και μέχρι σήμερα οι γυναίκες τα αγαπούν πολύ.

Μαλλιά Οκτωβρίου: Ιδέες για τα χτενίσματα & τα κουρέματα

Ponytaile αλογοουρά τον Οκτώβρη

Μπορείς επίσης να διαλέξεις την υπέροχη ponytaile αλογοουρά για την δουλειά ή για οποιαδήποτε άλλη επίσημη εμφάνισή σου. Είναι πάντα ένα όμορφο χτένισμα και μπορεί να φαίνεται περίπλοκο όμως δεν είναι. Στην ουσία παίρνεις μία τούφα και την πλέκεις γύρω από το λαστιχάκι.

Μαλλιά Οκτωβρίου: Ιδέες για τα χτενίσματα & τα κουρέματα

Αφέλειες στα μαλλιά

Και οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που αφαιρούν χρόνια από την γυναίκα, καλύπτουν το μεγάλο κούτελο και προσθέτουν στο γυναικείο βλέμμα μία αφέλεια και μία ανεμελιά. Εξού και το όνομά του. Μπορείς λοιπόν να κάνεις την πολυπόθητη αλλαγή φτιάχνοντας μακριές αφέλειες στα μαλλιά σου.

αφέλειες-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δύο αλογοουρές στα μαλλιά

Κι αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια τον girly εαυτό σου τότε κάνε τα μαλλιά σου δύο πανέμορφες αλογοουρές. Το συγκεκριμένο χτένισμα βοηθάει στο γυμναστήριο, στην βόλτα σου, στο σχολείο ή στην σχολή αφού είναι γρήγορο και εύκολο και δύσκολα να μην το πετύχεις.

αλογοουρές-στα-μαλλιά-

Δείτε ακόμα Η απόλυτη τάση στο TikTok για μαλλιά: Το look της Cindy Crawford την δεκαετία του ’90

μπούκλες-στα-μαλλιά-ιδέες- χτενίσματα-για-τα-μαλλιά-ιδέες- χτενίσματα-για-τα-μαλλιά-ιδέες-

Πλεξούδα για όλες τις περιστάσεις

Επίσης μπορείς να επιλέξεις μία πανέμορφη πλεξούδα για την δουλειά, το σχολείο, την σχολή ή την βόλτα σου. Είναι ένα πανεύκολο χτένισμα και σίγουρα θα αναδείξει το στιλ και το πρόσωπό σου.

πλεξούδα-στα-μαλλιά- αλογοουρά-με-πλεξούδα-στα-μαλλιά-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close