ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Εντυπωσιακές ιδέες για μανικιούρ σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα σε μακριά και κοντά νύχια, μυτερά, φυσικά ή τετράγωνα με γκλίτερ και σχέδια.

Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είπαμε να μπούμε λίγο στο κλίμα και όσων αφορά το μανικιούρ μας. Φαίνεται πως τον φετινό Χειμώνα τα μπλε ηλεκτρίκ νύχια θα πρωταγωνιστήσουν  και κυρίως, την περίοδο των Χριστουγέννων αφού είναι ένα κατ’ εξοχήν Χριστουγεννιάτικο χρώμα.

Παρόλα αυτά, επειδή είναι νωρίς ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι στις φετινές τάσεις στο μανικιούρ όσων αφορά το μανικιούρ το μπλε ηλεκτρίκ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι’ αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο μερικές ιδέες με γκλίτερ, σχέδια ή και πιο minimal μανικιούρ για να το υιοθετήσετε. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Τετράγωνα μπλε ηλεκτρίκ νύχια για κάθε περίσταση

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει τόσο σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμες και σταρένιες επιδερμίδες όσο και σε πιο μελαχρινές γυναίκες. Επειδή είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα, δεν χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί. Ένα περιποιημένο τετραγωνισμένο μανικιούρ αρκεί.

Μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Το must χρώμα στα νύχια και ιδέες να το υιοθετήσεις τον Χειμώνα 2022

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Βάλε τα γκλίτερ και τα στρας στο στιλ σου

Κι αν θέλεις να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που θα σε βάλει σε γιορτινό mood ή θα αναδείξει το στιλ σου σε μία επίσημη περίσταση και όχι μόνο, τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Μακριά μπλε ηλεκτρίκ νύχια, με στρας στις ίδιες αποχρώσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις.

μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Και σε μυτερά νύχια αυτό το χρώμα δείχνει υπέροχο

Μπορείς να κινηθείς στο ίδιο πλαίσιο με την παραπάνω εικόνα αλλά να αλλάξεις το σχήμα των νυχιών σου. Το μπλε ηλεκτρίκ είναι ένα χρώμα που παραπέμπει στο βράδυ, οπότε ένα λίγο πιο goth σχήμα στα νύχια θα ταιριάξει υπέροχα με αυτό το χρώμα.

μπλε ηλεκτρίκ-μυτερά νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Κοντά νύχια με παιχνιδιάρικα σχέδια

Μπορείς να αναδείξεις τα κοντά σου νύχια με μία μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση και να το πας ένα βήμα παραπέρα, παίζοντας με χαριτωμένα σχέδια σαν τα παρακάτω. Μερικές καρδούλες, είναι ό,τι πρέπει για να δείχνουν τα νύχια σου νεανικά και μοντέρνα, όπως θες.

μπλε ηλεκτρίκ νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Νοεμβρίου 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ που θα λατρέψεις

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Δείτε ακόμα Metallic green: Το απόλυτο χρώμα για τα νύχια σου τον φετινό Χειμώνα

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Ούτε από το σημερινό μας άρθρο θα μπορούσε να λείψει μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που τα τελευταία χρόνια έχει αντικαταστήσει μέχρι και το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Όπως βλέπεις κι εσύ αυτό το σχέδιο σε συνδυασμό με αυτό το χρώμα μπορεί να δημιουργήσει συγκλονιστικά αποτελέσματα.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μπλε ηλεκτρίκ-ιδέες-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μπλε ηλεκτρίκ με διακριτικές λάμψεις

Μπορείς επίσης να το πας ένα βήμα παραπέρα και να υιοθετήσεις ένα μπλε ηλεκτρίκ, σχεδόν μεταλλικό. Στην ουσία στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα χρώμα με διακριτικές λάμψεις, που κάνει το μανικιούρ σου πιο επίσημο και σαγηνευτικό.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μπλε ηλεκτρίκ-ιδέες-

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Συνδύασε το μπλε και το λευκό

Στην προκειμένη το μπλε ηλεκτρίκ βρίσκεται στα στρας και όχι στο βασικό χρώμα και είπαμε να μοιραστούμε αυτήν την ιδέα μαζί σας, αν το μπλε ηλεκτρίκ σας φαίνεται κάπως υπερβολικό για το στιλ σας. Έτσι ένα σκούρο, πιο γήινο μπλε, με λευκά σχέδια κι μπλε ηλεκτρίκ στρας, θα διατηρήσουν τις ισορροπίες.

μπλε νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Χρυσά φύλλα στα νύχια

Από πέρσι τον Χειμώνα το χρυσό έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αυτό δεν θα αλλάξει τον Χειμώνα 2022-2023. Έτσι μπορείς να απογειώσεις το μανικιούρ σου με μερικά χρυσά φύλλα, κάνοντας το να δείχνει πιο σικ και όμορφο.

μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Τα ασημί γκλίτερ ταιριάζουν με όλα

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι από μόνο του ένα σαγηνευτικό και επίσημο χρώμα. Πόσο μάλλον όταν συνδυαστεί με ασημί γκλίτερ. Ένα μανικιούρ που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις, κατάλληλο για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-με-ασημί στρας-ιδέες-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μαρμάρινα σχέδια στα νύχια

Τα μαρμάρινα σχέδια στα νύχια είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές όλο τον χρόνο και αυτό επειδή κάνουν τα νύχια μας να μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Μπορείς λοιπόν τον φετινό Χειμώνα να αντιγράψεις την παρακάτω ιδέα και δεν θα το μετανιώσεις.

μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-με-μαρμάρινα σχέδια-ιδέες-

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με γκλίτερ

Τόσο με γκλίτερ όσο και χωρίς γκλίτερ μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ αποτελεί για εσένα επιλογή κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Η παρακάτω εικόνα κατάφερε να κλέψει την καρδιά μας, αφού συνδυάζει την λατρεία μας για τα γκλίτερ και το πάθος μας για το γαλλικό μανικιούρ και σίγουρα θα την υιοθετήσουμε. Εσύ;

μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-με-μπλε γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

Δείτε ακόμα Black nails: Η τάση που θα επιλέγετε ξανά και ξανά για το μανικιούρ σας τους χειμερινούς μήνες

ιδέες-με-μπλε ηλεκτρίκ-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close