ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Νύχια Απριλίου 2022 : 22 ιδέες . 22 ιδέες για νύχια Απριλίου τον Απρίλιο του 2022.

Ο Απρίλιος κοντοζυγώνει και οι νέες ιδέες για τα νύχια του Απριλίου από το Daddy-Cool.gr είναι γεγονός. Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να φέρουμε για τα καλά την Άνοιξη στο μανικιούρ μας μέσα από πολύχρωμα σχέδια, ζωντανά χρώματα και στρας σε όλα τα μήκη των νυχιών.

Το μανικιούρ είναι σίγουρα μία αγαπημένη ασχολία των γυναικών, που θέλουν να ανανεώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση μέσα από πρωτότυπα σχέδια. Έτσι τον Απρίλιο τα φλοράλ σχέδια στα νύχια, τα έντονα χρώματα, τα πρωτότυπα σχέδια και τα στρας θα γίνουν καθημερινότητα στα νύχια μας. Διαβάστε παρακάτω:

Νύχια Απριλίου 2022: Μπλε λουλούδια στα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας να μοιάζουν με vintage κάδρο τον φετινό Απρίλιο. Προτιμήστε μία φυσική βάση για τα νύχια σας και απογειώστε τις άκρες τους σε μία ανοιξιάτικη παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με μπλε λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες με στρας.

Νύχια Απριλίου: 22 ιδέες για μανικιούρ

Νύχια Απριλίου 2022: Λευκά νύχια με ροζ βάση και στρας

Αν έχετε σταρένια προς σκουρόχρωμη επιδερμίδα ή θέλετε να ξεκινήσετε από τον Απρίλιο τα σολάριουμ για να σας βρει ο Ιούνιος μαυρισμένες τότε σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε τον παρακάτω συνδυασμό για τα νύχια σας. Λευκά νύχια στο λευκό του ασβέστη με ροζ ροδακινί βάση με γκλίτερ.

λευκά-νύχια-με-ροδακινί-βάση-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Πράσινα νύχια με animal print

Μπορείτε τον Απρίλιο να έρθετε ακόμη πιο κοντά στο ανοιξιάτικο κλίμα συνδυάζοντας το πράσινο των φύλλων και το animal print. Η φύση ξυπνάει και αυτό μπορεί να φανεί και μέσα από το μανικιούρ μας. Είναι ένας πολύ δροσερός και μοντέρνος συνδυασμός ο παρακάτω.

πράσινο-μανικιούρ-με-animal print-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Γαλακτερό λευκό στα νύχια με λευκές και μαύρες λεπτομέρειες με στρας

Μπορείτε επίσης να κάνετε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με μοντέρνα σχέδια και χρώματα όπως και ο παρακάτω. Μαύρη γραμμή στην βάση των νυχιών και λευκό χρώμα στις άκρες των νυχιών. Μερικά στρας θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο το Απριλιάτικο μανικιούρ σας.

γαλεκτερό-στα-νύχια-με-μαύρο-και-λευκό-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Λουλούδια σε φυσική βάση

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ρομαντικό αλλά και πανέμορφο μανικιούρ όπως το παρακάτω. Διαλέξτε μία φυσική βάση για τα νύχια και αναδείξτε την με μερικά ρομαντικά λουλούδια σε vintage σχέδια σε λευκό, απαλό ροζ και χρυσό χρώμα. Δε θα περάσει απαρατήρητο αυτό το μανικιούρ.

μπεζ νύχια-με-φλοράλ σχέδια-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Σκούρο μπλε στα νύχια με γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια

Περίτεχνες γραμμές πάνω σε φυσική ματ βάση με γκλίτερ, μπορούν πραγματικά να αναδείξουν τα σκούρα μπλε νύχια σας. Το σκούρο μπλε δεν έχει εποχή και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Ακόμη να το επιλέξεις;

μπλε-νύχια-με-στρας-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Σκούρα μπλε νύχια με λουλούδια

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις το σκούρο μπλε και να το συνδυάσεις σε αυτή την περίπτωση με λουλούδια. Τα φλοράλ σχέδια ανήκουν στις επικρατέστερες τάσεις της Άνοιξης του 2022 και σίγουρα θα απογειώσουν το μανικιούρ σου.

μπλε-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα

Τον Απρίλιο θα βιώσουμε την πασχαλινή περίοδο. Έτσι ένα ζωντανό κόκκινο χρώμα στα νύχια θα ταιριάξει πλήρως με την πασχαλινή μας διάθεση. Μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με κόκκινες άκρες στην απόχρωση του κρασιού θα γίνει η αγαπημένη σας τον Απρίλιο.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-κόκκινο-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε μαύρο χρώμα

Φυσικά ακόμη και μέσα στην καρδιά της Άνοιξης μπορούμε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας μαύρο. Άλλωστε το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν έχει εποχή. Έτσι διάλεξε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε μαύρο χρώμα για σικ εμφανίσεις.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-μαύρο-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο-

Νύχια Απριλίου 2022: Πορτοκαλί και μπεζ νύχια με λουλούδια

Η παρακάτω ιδέα μπορεί να σας δώσει έμπνευση για δύο διαφορετικά μανικιούρ. Είτε συνδύασε τα πορτοκαλί και τα μπεζ νύχια με τα λουλούδια όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας, είτε επέλεξε ένα από τα δύο σχέδια στο μανικιούρ. Θα είστε υπέροχες έτσι και αλλιώς!

πορτοκαλί-και-μπεζ-νύχια-με-φλοράλ σχέδια-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Νύχια Απριλίου 2022: Νύχια σε φυσική βάση με χρωματιστά γκλίτερ

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μανικιούρ σικ αλλά και παιχνιδιάρικο για όλες τις ηλικίες και όλες τις περιστάσεις φέτος τον Απρίλιο. Μπεζ νύχια με χρωματιστές βούλες από γκλίτερ στην βάση του. Γιατί μπορούμε να είμαστε διακριτικές και μοντέρνες ταυτόχρονα.

μπεζ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2022: 15 ανοιξιάτικες ιδέες

ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Νύχια Απριλίου 2022: Φούξια και λευκά νύχια

Αν δεν διαλέξεις ένα έντονο φούξια τώρα που τα λουλούδια ανθίζουν και ο ήλιος βγαίνει – τουλάχιστον έτσι θέλουμε να ελπίζουμε με τον καιρό που μας κάνει -, πότε θα το κάνεις; Ένα φωτεινό φούξια χρώμα σε συνδυασμό με ένα υπέροχο λευκό θα απογειώσει το μανικιούρ σου.

φούξια-μανικιούρ-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Νύχια Απριλίου 2022: Λευκά νύχια με πετρόλ βάση με στρας

Το παρακάτω μανικιούρ είναι τόσο σικ και εντυπωσιακό που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Λευκά νύχια με πετρόλ γκλίτερ στην βάση τους. Είναι σαγηνευτικό, είναι σικ, σίγουρα μπορεί να απογειώσει μία επίσημη εμφάνισή σου όμως μπορεί να σε συντροφεύσει και σε καθημερινές σου εξόδους.

λευκό-μανικιούρ-με-πετρόλ-γκλίτερ-ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022- ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια

ιδέες-για-νύχια-τον-Απρίλιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close