14χρονος-έσωσε-την-γιαγιά-και-την-μαμά-του-από-πυρκαγιά-

14χρονος ήρωας έσωσε την μαμά του και  την γιαγιά του από πυρκαγιά στο σπίτι. Αυτός ο 14χρονος κατάφερε να σώσει την μαμά του και την γιαγιά του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Τις περισσότερες φορές οι μεγάλοι είναι και αυτοί που βοηθούν ή και σώζουν τα παιδιά από μία δύσκολη κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι δεδομένο και αυτό το αποδεικνύει αυτός ο 14χρονος ήρωας που κατάφερε να σώσει την γιαγιά και την μαμά του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Σύγχρονη Μήδεια: Πότισε το παιδί με χλωρίνη γιατί ήταν κουρασμένη

Η ιστορία του 14χρονου που κατάφερε με ωριμότητα και πειθαρχία να σώσει την μαμά και την γιαγιά του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι εμείς αποφασίσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

14χρονος ήρωα έσωσε την μαμά του & την γιαγιά του από πυρκαγιά στο σπίτι

Συγκεκριμένα ένας 14χρονος από το Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής απολαμβάνει αυτές τις μέρες τιμές ήρωα αφού κατάφερε να με θάρρος και ψυχραιμία να επέμβει και να σώσει την γιαγιά του και την μαμά του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι.

14χρονος-έσωσε-την-γιαγιά-και-την-μαμά-του-από-πυρκαγιά-

Στις 21 Μαρτίου, γύρω στις 1:00 το ξημέρωμα ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της οικογένειας. Ο 14χρονος κατάλαβε γρήγορα την φωτιά και έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του αν ήθελε να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Ο ίδιος δήλωσε τα παρακάτω:

«Είδα τη φωτιά και απλά ήξερα ότι έπρεπε να βγούμε έξω και έπρεπε να βγούμε γρήγορα». O 14χρονος ήρωας ονομάζεται Aidan Peterson και κατάφερε να κινηθεί γρήγορα μέσα στις φλόγες αφού θυμόταν ποια παράθυρα ήταν ασφαλή για να διαφύγουν.

Δείτε ακόμα Locklan Samples: Το αγοράκι που έγινε viral

14χρονος-έσωσε-την-γιαγιά-και-την-μαμά-του-από-πυρκαγιά-

Την ίδια στιγμή καθοδηγούσε την μητέρα και την γιαγιά του με ασφάλεια σε ασφαλείς εξόδους. «Νομίζω ότι αν είχαμε βγει από το λάθος παράθυρο, δεν θα τα καταφέρναμε», λέει η μητέρα του σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 14χρονο είχε ενημερωθεί σχετικά με το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αυτό ήταν που τον έκανε τόσο ψύχραιμο, θαρραλέο και μεθοδικό στην μεγάλη πυρκαγιά του σπιτιού του. Ο 14χρονος χαρακτηρίστηκε από την τοπική κοινότητα ήρωας και ο ίδιος λέει ότι σε τέτοιες καταστάσεις η ψυχραιμία παίζει σημαντικό ρόλο. «Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, βεβαιωθείτε ότι είστε όλοι μαζί και θα είστε εντάξει».

14χρονος-έσωσε-την-γιαγιά-και-την-μαμά-του-από-πυρκαγιά-

All photos via: wfsb.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close