Αγoρι 4 ετών πέθανε στο νηπιαγωγείο από μπαλόνι - Λάθος των γονιών λένε οι νηπιαγωγοί_

Αγoρι 4 ετών πέθανε στο νηπιαγωγείο από μπαλόνι – Λάθος των γονιών λένε οι νηπιαγωγοί. Οι γονείς όταν αφήνουν τα παιδιά τους στο σχολείο νιώθουν ασφάλεια. Ξέρουν ότι στο σχολείο υπάρχουν οι δάσκαλοι που θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είναι υγιή.

Μία είδηση που έρχεται από το εξωτερικό όμως μας δείχνει ότι δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι. Μία αδιανόητη είδηση. Ένα παιδί μόλις 4 χρονών, έχασε την ζωή του την ώρα που βρισκόταν στο νηπιαγωγείο, εξαιτίας ενός μπαλονιού. Σύμφωνα με το νηπιαγωγείο όμως, την ευθύνη δεν την έχει αυτό, αλλά οι γονείς του.

Δείτε ακόμα Αδιανόητο: Μαμά έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας λεπτομερώς αυτήν την αδιανόητη είδηση. Που βάσισαν οι νηπιαγωγοί ότι το παιδί πέθανε εξαιτίας των γονιών του και όχι εξαιτίας τους; Τι απαντούν οι γονείς; Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια: 

Η τραγική ιστορία

Ένα αγòρι 4 ετών πνίγηκε όταν έβαλε ένα μπαλόνι στο στόμα του, την στιγμή που βρισκόταν στο νηπιαγωγείο. Η δασκάλα του παιδιού, Lyudmila Kochurina, ισχυρίζεται ότι αυτό δεν είναι λάθος του σχολείου ή της ίδιας αλλά των γονιών, διότι δεν έμαθαν στο παιδί τους να μη βάζει αντικείμενα στο στόμα του.

Ο τραγικός πατέρας από την άλλη, ισχυρίζεται ότι η δασκάλα του αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νηπιαγωγείου δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν το παιδί του. Το παιδί λεγόταν Andrey Bolily και μετά το τραγικό συμβάν έπεσε σε κώμα για 6 μήνες. Μετά από 6 μήνες δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, το παιδί έπαιζε με τους φίλους του στο νηπιαγωγείο, μέχρι που βρήκε ένα μπαλόνι και το έβαλε στο στόμα του. Το πλαστικό εμπόδισε τον αεραγωγό του παιδιού με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να πνίγεται και εν τέλει να πέσει κάτω λιπόθυμο.

Που συνέβησαν όλα αυτά;

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Tyumen, στην περιοχή Tyumen Oblast της νοτιοκεντρικής Ρωσίας. Ο τραγικός πατέρας λοιπόν ισχυρίζεται ότι η δασκάλα δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί του. Ο μικρός έφτασε στο νοσοκομείο και ακόμη κι αν οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιά του, το παιδί είχε πέσει ήδη σε κώμα.

Δείτε ακόμα Γιαγιά παραλίγο να σκοτώσει τον εγγονό της γιατί δεν πίστεψέ πως είναι αλλεργικός

Οι γιατροί αφαίρεσαν το μπαλόνι όμως είπαν στους τραγικούς γονείς ότι το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Έξι μήνες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Απίστευτο πως παιδαγωγοί, λένε τέτοιες ντροπιαστικά χαζές δικαιολογίες για να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους.

Αγoρι 4 ετών πέθανε στο νηπιαγωγείο από μπαλόνι - Λάθος των γονιών λένε οι νηπιαγωγοί

Η μητέρα και το παιδί στο νοσοκομείο

Αγoρι 4 ετών πέθανε στο νηπιαγωγείο από μπαλόνι - Λάθος των γονιών λένε οι νηπιαγωγοί

Το νηπιαγωγείο του παιδιού

Αγoρι 4 ετών πέθανε στο νηπιαγωγείο από μπαλόνι - Λάθος των γονιών λένε οι νηπιαγωγοί

Οι γονείς του παιδιού ήταν πάντα στο πλευρό του

αγόρι_4_ετών_πέθανε_στο_νηπιαγωγείο_επειδή_πνίγηκε_από_μπαλόνι_

Αγoρι _4 _ετών _πέθανε_ στο_ νηπιαγωγείο_ από_ μπαλόνι _- Λάθος_των_ γονιών_ λένε_ οι_ νηπιαγωγοί_ Μητέρα_

Η μητέρα

Αγoρι _4 _ετών _πέθανε_ στο_ νηπιαγωγείο_ από_ μπαλόνι _- Λάθος_των_ γονιών_ λένε_ οι_ νηπιαγωγοί_ Πατέρας_

Ο πατέρας

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

All photos via: CEN/ntv.ru

Close