μαμά-προτίμησε-να-χάσει-το-πόδι-της-από-το-να-κάνει-έκτρωση-

Συγκινητικό: Γυναίκα με καρκίνο προτίμησε να ακρωτηριάσει το πόδι της από το να κάνει έκτρωση. Η ιστορία αυτής της γυναίκας μας έκανε να δακρύσουμε.

Η έκτρωση είναι μία απόφαση που κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να πάρει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με αυτόν τον τρόπο το άρθρο έτσι ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Παρόλα αυτή η συγκεκριμένη ιστορία δεν μπορούσε να μην μας συγκινήσει.

Μία γυναίκα με καρκίνο, προτίμησε να ακρωτηριάσει το πόδι της από το να κάνει έκτρωση. Τέτοιες ιστορίες, μας δείχνουν ότι μία μάνα είναι σε θέση να δώσει ακόμη και την ίδια της την ζωή για το παιδί της, ακόμη κι αν δεν το έχει κρατήσει ακόμη στην αγκαλιά της. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Αυτή η γενναία μητέρα αποκάλυψε πως αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πόδι της για να σώσει το παιδί της το οποίο τότε βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της. Διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά και η Kathleen Osborne ήταν τότε μόλις 28 ετών.

Όταν πήγε να κάνει μία μαγνητική τομογραφία εξαιτίας ενός εξογκώματος  στο δεξί της πόδι διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Η νεαρή γυναίκα κατάγεται από το Wisbech, Cambridgeshire. Φυσικά έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε πως εκτός από καρκίνο στα οστά ήταν και έγκυος.

Οι γιατροί όμως της έδωσαν δύο επιλογές. Η γυναίκα θα μπορούσε είτε να κάνει έκτρωση έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις χημειοθεραπείες, είτε να ακρωτηριάσει το πόδι της. Η γυναίκα πήρε την απόφασή της μέσα σε ένα βράδυ.

Δείτε ακόμα Γεννήθηκε χωρίς μήτρα αλλά έγινε μαμά με παρένθετη μητέρα

Όταν έφτασε 4 μηνών έγκυος ακρωτηρίασε το πόδι. Δυστυχώς όμως οκτώ εβδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της Aida ακόμη μία μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο καρκίνος στους πνεύμονες είχε επιστρέψει και ήταν μάλιστα σε τερματικό στάδιο.

Η μάχη της νεαρής μητέρας με τον καρκίνο ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, όταν εμφάνισε ένα εξόγκωμα στο δεξί της πόδι το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν οστεοσάρκωμα το 2005. Έκανε χημειοθεραπείες για τον καρκίνο των οστών και της αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της επιγονατίδας.

Στο πόδι της επίσης έβαλαν δύο μεταλλικές ράβδους. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτήν την περιπέτεια η Kathleen ήταν καθαρή από καρκίνο για 11 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έφερε στον κόσμο δύο γιούς, τον Hayden και τον Leo.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Αυτή η γυναίκα μπήκε στην κλιμακτήριο από τα 13 της και κατάφερε να κάνει δύο παιδιά

Το 2016 ανακάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει στον πνεύμονα αυτή τη φορά. «Περίπου τρεις ή τέσσερις μήνες αφότου απέκτησα τον δεύτερο γιο μου είχα πόνο στο πλάι και δεν μπορούσα να κουνηθώ… Γονάτιζα απ’ τον πόνο» είπε.

μαμά-προτίμησε-να-χάσει-το-πόδι-της-από-το-να-κάνει-έκτρωση-

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας επανέρχεται συνήθως μέσα σε 2 ή 3 χρόνια, αλλά ο δικός μου επέστρεψε μετά από 11. Ήταν πραγματικά σπάνιο και οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα» τόνισε σε συνέντευξή της.

Σαν μαχήτρια όμως με την πολύτιμη συνεισφορά της επιστήμης κατάφερε να συρρικνώσει σημαντικά τον καρκίνο ύστερα από την χημειοθεραπεία και οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν μόνο τον κάτω λοβό του πνεύμονά της.

Δείτε ακόμα Βρέφη σιαμαία κοιτάχτηκαν για πρώτη φορά μετά την επέμβαση (φωτό)

Μετά από μερικά χρόνια εμφανίστηκε ακόμη ένα επώδυνο εξόγκωμα στο πάνω μέρος του δεξιού της ποδιού όπου και δεν της επέτρεπε σχεδόν να περπατάει. Μία μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε πως ήταν καρκίνος αλλά έδειξε ακόμη μία μυστηριώδη μάζα στην περιοχή της λεκάνης.

Οι γιατροί συμβούλευσαν την γυναίκα να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό. «Έτσι ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος – δεν είχα ιδέα! «Ήταν πραγματικά τρομακτικό γιατί τότε σκέφτηκα ότι θα χάσω το μωρό μου»

Η κόρη της γεννήθηκε 8 εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική και είναι ένα υγιές παιδί. Το μόνο που ενδιαφέρει τώρα την μητέρα είναι να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της πριν το τέλος.

Δείτε ακόμα Θαύμα: Γυναίκα έσωσε βρέφος από τα σκουπίδια

«Όσο υπάρχουν αναμνήσεις και διασκεδάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί μου όσο καιρό έχουμε, τότε είμαι χαρούμενη. Μπορώ να φύγω ήσυχη» δήλωσε ενώ επίσης τονίζει ότι δεν το μετάνιωσε στιγμή που πήρε την απόφαση να ακρωτηριάσει το πόδι της για χάρη της κορούλας της.

μαμά-προτίμησε-να-χάσει-το-πόδι-της-από-το-να-κάνει-έκτρωση-

All photos via: dailymail.co.uk

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close