μπήκε_στην_εμμηνόπαυση_από_τα_13_και_απέκτησε_δύο_παιδιά_

Κι όμως! Αυτή η γυναίκα μπήκε στην κλιμακτήριο από τα 13 της και κατάφερε να γίνει μαμά με δύο παιδιά.

Το να κάνεις παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλα τα ζευγάρια. Υπάρχουν ζευγάρια που δυστυχώς δυσκολεύονται να φέρουν στον κόσμο τα δικά τους παιδιά διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Σίγουρα όταν βιώνεις κάτι τέτοιο η ψυχολογία σου δεν είναι καλή.

Αν ρωτήσεις μία γυναίκα που θέλει να γίνει μάνα πως νιώθει κάθε φορά που παίρνει το αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της, μπορεί και να μην βρει τα λόγια να σου περιγράψει τα συναισθήματά της.

Δείτε ακόμα Βρέφη σιαμαία κοιτάχτηκαν για πρώτη φορά μετά την επέμβαση (φωτό)

Αν ρωτήσεις πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να στέκεται βράχος σε μία γυναίκα που πολλές φορές καταρρέει μπορεί και να μην βρει τα λόγια να στο εξηγήσει. Η σημερινή μας είδηση λοιπόν θέλει να προσφέρει ελπίδα σε αυτά τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά.

Αυτή η γυναίκα μπήκε στην κλιμακτήριο από τα 13 της και από τα 17 της οι γιατροί της είχαν πει ότι δε θα μπορούσε να κάνει τα δικά της παιδιά. Φαίνεται όμως πως πήγε κόντρα στα συμπεράσματά τους και σήμερα μεγαλώνει δύο υγιέστατα παιδιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία της

Η μαμά της σημερινής μας ιστορίας ονομάζεται Claire Pape και σήμερα είναι 44 ετών. Η 44χρονη μητέρα λοιπόν όταν ήταν 13 ετών μπήκε στην εμμηνόπαυση ή αλλιώς κλιμακτήριο. Συγκεκριμένα η γυναίκα αδιαθέτησε μόλις μία φορά κατά την εφηβεία της και μετά ξεκίνησε να νιώθει εξάψεις, εφιδρώσεις και μεταβολές στην διάθεσή της.

Στην αρχή νόμιζαν πως η Claire Pape περνούσε μία δύσκολη εφηβεία. Όμως συνειδητοποίησαν λίγο καιρό αργότερα ότι η μικρή δεν περνάει δύσκολη περίοδο και ότι το σώμα της έχει μπει στην κλιμακτήριο. Έτσι δε θα μπορούσε να αδιαθετήσει ποτέ ξανά.

μπήκε_στην_εμμηνόπαυση_από_τα_13_και_απέκτησε_δύο_παιδιά_

Στα 17 της χρόνια η Claire Pape έμαθε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει μαμά. Παρόλα αυτά η γυναίκα φαίνεται πως διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς αφού σήμερα μεγαλώνει τον 16χρονο γιο της Louie και την 6χρονη κόρη της Isabelle. Τα παιδιά της τα απέκτησε με εξωσωματική.

Δείτε ακόμα Θαύμα: Γυναίκα έσωσε βρέφος από τα σκουπίδια

«Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δώσω ελπίδα σε άλλες γυναίκες με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια. Oι ωοθήκες μου δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Διαλύθηκαν. Είναι αποκαρδιωτικό, αλλά είναι κάτι που αναγκάστηκα να αποδεχτώ σε πολύ μικρή ηλικία».

μπήκε_στην_εμμηνόπαυση_από_τα_13_και_απέκτησε_δύο_παιδιά_

Η Claire Pape συνέχισε λέγοντας πως πάντα ήθελε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά και όταν οι γιατροί της είπαν ότι δε θα τα καταφέρει στην ηλικία των 17 ετών, της κόστισε πολύ. «Έκανα θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) από την ηλικία των 17 ετών. Τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας μου δεν ήξεραν καν τι ήταν αυτό».

Η μητέρα λοιπόν ξεκίνησε στην κατάλληλη ηλικία τις εξωσωματικές. Η πρώτη εξωσωματική απέτυχε όμως στην δεύτερη κατάφερε και έμεινε έγκυος στον γιό της το 2005. Προσπάθησε και για ακόμη ένα παιδί όμως πέρασε πολλές δυσκολίες μέχρι να το αποκτήσει καθώς απέβαλλε τα δίδυμα και υπέστη και έκτοπη κύηση.

Δείτε ακόμα Έκανε παιδί στα 51 της και θέλει να μείνει έγκυος σε δίδυμα στα 56 της

μπήκε_στην_εμμηνόπαυση_από_τα_13_και_απέκτησε_δύο_παιδιά_

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση άρχισε να επηρεάζει το σώμα και την ψυχική μου υγεία. Ήθελα να τα παρατήσω μετά την έκτοπη κύηση καθώς ήταν καταστροφικό. Αλλά μετά από μερικά χρόνια, συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω» είπε σε συνέντευξή της.

Όμως δεν το έβαλε κάτω και σήμερα η 6χρονη κορούλα της, βρίσκεται στην αγκαλιά της. Πλήρωσε περίπου 18.000 ευρώ για τρεις επιπλέον εξωσωματικές που κατέστησαν δυνατές μέσω δωρεάς ωαρίων. Η 44χρονη είπε ότι ο γιός της καταλαβαίνει την κατάσταση και δεν έχει επηρεάσει τον δεσμό με την αδερφή του.

μπήκε_στην_εμμηνόπαυση_από_τα_13_και_απέκτησε_δύο_παιδιά_

«Θέλω να πω στις γυναίκες που έχουν μπει πρόωρα στην εμμηνόπαυση, ότι υπάρχει φως στο σκοτάδι. Λατρεύω τα παιδιά μου και άξιζαν τον αγώνα που έκανα». Κουράγιο! Όλα θα πάνε καλά!

All photos via: alharak.org

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close