χώρισα_και_η_γυναίκα_μου_δεν_με_αφήνει_να_πάρω_τα_παιδιά_για_το_Πάσχα_

Τα διαζύγια στις μέρες μας είναι γνωστό φαινόμενο. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει είναι πάντα στενάχωρο. Ακόμη πιο λυπηρό όμως είναι να χωρίζει ένα ζευγάρι και έχει διαμάχες για τα παιδιά.

Ο αναγνώστης της σημερινής μας ιστορίας είναι χωρισμένος και η γυναίκα του, του κάνει ψυχολογικό πόλεμο με τα παιδιά. Δεν του τα δίνει για το Πάσχα. Ρωτάει την άποψή μας για να ξέρει πως να το χειριστεί χωρίς να βλάψει την ψυχολογία των παιδιών. Διαβάστε παρακάτω: 

Με την γυναίκα μου χωρίσαμε πριν τρία χρόνια. Από αυτόν τον γάμο, αποκτήσαμε δύο κòρίτσια. Τα παιδιά μου τα αγαπάω πολύ και ακόμη και όταν χωρίσαμε εγώ δεν απομακρύνθηκα φυσικά από τα παιδιά και έκανα όλα τα νόμιμα για να μην τους λείψει τίποτα.

Δείτε ακόμα Δεν θέλω να κάνω Πάσχα με την πεθερά μου – Θα πω ότι έχω κορονοϊό

Επειδή τα πράγματα δεν ήταν καλά οικονομικά αναγκάστηκα να φύγω στην Γερμανία για δουλειά πριν δύο χρόνια. Ήταν ο μόνος τρόπος για να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη για τα παιδιά έτσι ώστε να μπορέσουν όταν μεγαλώσουν να σπουδάσουν και να κάνουν γενικότερα πράγματα.

Η αλήθεια είναι πως με την πρώην γυναίκα μου δεν χωρίσαμε φιλικά. Πλέον ζει με άλλον άντρα και έχουμε κόντρες μεταξύ μας. Συνεχώς βρίσκει αφορμή για να μη μου δίνει τα παιδιά στο τηλέφωνο και τα παιδιά συχνά παραπονιούνται ότι ο νυν της με βρίζει μπροστά τους.

Προσπάθησα πολλές φορές να βάλω τα πράγματα στην θέση τους είτε με το καλό είτε με το άγριο, όμως δεν κατάφερα και πολλά πράγματα. Λείπω από την Ελλάδα έναν χρόνο περίπου και το Καλοκαίρι ήταν η τελευταία φορά που πήρα άδεια από την δουλειά και ήρθα να δω τα παιδιά μου.

Δείτε ακόμα Τόσα χρόνια πήγαινες στην Ανάσταση για 10 λεπτά και γυρνούσες την πλάτη στον Θεό

Βγήκα λοιπόν σε άδεια για το Πάσχα και κατάφερα να έρθω και πάλι στην πατρίδα μου. Θα κάνουμε Πάσχα με τους γονείς μου και μιας και πέρσι δεν κατάφερα να κάνω Πάσχα μαζί με τα παιδιά μου, λόγω της δουλειάς, είπα φέτος να περάσω το Πάσχα με τα παιδιά μου.

Η επιμέλεια είναι κοινή οπότε έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να το κάνω. Η μητέρα τους όμως δεν μου τα δίνει με την δικαιολογία ότι φοβάται για τον κορονοϊό. Μου είπε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και ότι δεν θέλει τα παιδιά να βγουν από το σπίτι.

Φυσικά δεν την πιστεύω, αφού έτσι και αλλιώς ανέκαθεν είχε μία μαεστρία στα ψέματα. Επίσης τα κòρίτσια μου είναι μεγάλα παιδιά πλέον και μου είπαν ότι αυτά που λέει η μαμά δεν ισχύουν. Εγώ όμως δεν μπορώ να ανακατέψω τα παιδιά και να τους πω να πιέσουν την μητέρα τους να μου τα δώσει.

Δείτε ακόμα Είμαι αλλεργική στα σκυλιά και η πεθερά μου πήρε στην κόρη μου κουτάβι

Στο μεταξύ τις κλήσεις μου σπάνια τις σηκώνει. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Είμαι στην Ελλάδα τρεις μέρες και ακόμη δεν έχω δει τα παιδιά μου ούτε από μακριά. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: oneman.gr

Close