Δεν_θέλω_να_κάνω_Πάσχα_με_την_πεθερά_μου_και_θα_πω_ψέματα_πως_έχω_κορονοϊό_

Η αλήθεια είναι πως ο κορονοϊός είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας και δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτόν. Φαίνεται όμως πως ο συγκεκριμένος αναγνώστης δεν διστάζει να πει ψέματα πως έχει κορονοϊό για να αποφύγει την πεθερά του.

 

Το Πάσχα είναι μία οικογενειακή γιορτή. Έτσι συνηθίζεται να μαζευόμαστε όλοι μαζί και να περνάμε ευχάριστες στιγμές. Όμως δεν είναι πάντα όλες οι οικογενειακές μαζώξεις τόσο ευχάριστες. Φαίνεται λοιπόν πως για να αποφύγει την Κυριακή του Πάσχα ο αναγνώστης την πεθερά του θα πει ότι έχει κορονοϊό. Διαβάστε παρακάτω: 

Σίγουρα όταν διαβάσετε την ιστορία μου θα με βρίσετε αλλά δεν με νοιάζει. Είμαι παντρεμένος με την γυναίκα μου σχεδόν 20 χρόνια. Από μικρά παιδιά. Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν ήμουν αρκετός για την πεθερά μου. Ο πεθερός μου ήταν ψυχούλα αλλά τον χάσαμε.

Δείτε ακόμα Είμαι αλλεργική στα σκυλιά και η πεθερά μου πήρε στην κόρη μου κουτάβι

Έτσι είναι. Οι καλοί φεύγουν πρώτοι. Δεν ήμουν λοιπόν αρκετός γιατί η πεθερά μου είχε όνειρο να σπουδάσει την κόρη της και να λέει σε όλη την γειτονιά ότι έχει σπουδαγμένο κορίτσι. Όμως εμείς στο Λύκειο ερ@τευθήκαμε και στα 19 αποφασίσαμε και να παντρευτούμε.

Ποτέ δεν είπα στην γυναίκα μου να μην σπουδάσει όμως. Απλά έμεινε έγκυος στα 21 και η αλήθεια είναι ότι ήταν δική της απόφαση να μείνει στο σπίτι δίπλα στο παιδί μας. Επίσης η πεθερά μου δεν είναι σύμφωνη με το γεγονός ότι εγώ δουλεύω στο συνεργείο αυτοκινήτων του πατέρα μου.

Αν η κòρη της είχε παντρευτεί κάποιον δικηγόρο πιθανότατα δεν θα την ένοιαζε που δεν σπούδαζε. Άχρηστο με ανεβάζει άχρηστο με κατεβάζει. Πολλές φορές προσπάθησα να την αντέξω, να την ανεχτώ, άλλες φορές έκανα πως δεν υπήρχε καν στον χώρο.

Δείτε ακόμα Η κόρη μου θέλει να πάει στο The Bachelor και δεν ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη

Παρόλα αυτά κάθε φορά που με έβλεπε ξεκινούσε τις σπόντες. Και οι σπόντες της αργά ή γρήγορα με έβγαζαν από τα ρούχα μου και καταλήγαμε πάντα να μαλώνουμε. Σε κάθε οικογενειακό τραπέζι όλα αυτά. Την τελευταία φορά η κουβέντα ξεκίνησε με την οικονομική κρίση.

Και καταλήξαμε να μαλώνουμε, γιατί δουλεύω σε συνεργείο και έχω την κòρη της στα ενοίκια και δεν έχω το παιδί μου εξασφαλισμένο. Φυσικά και το έχω εξασφαλισμένο. Της είπα ότι έχω βάλει χρήματα στην άκρη για το παιδί, όμως εκείνη απλά το προσπέρασε.

Κάθε φορά μειώνει τον ανδρισμό μου, την ικανότητά μου σαν άντρας, σαν σύζυγος, σαν πατέρας, σαν εργαζόμενος. Κουράστηκα πια. Δεν μπορώ να πηγαίνω για να φάω και να χαρώ και να καταλήγω με πίεση. Η γυναίκα μου, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του πυροσβεστήρα αλλά τι να κάνει;

Δείτε ακόμα  Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με την πεθερά μου και δεν μου κρατάει το παιδί

Ευτυχώς δεν έμοιασε στη μέγαιρα την πεθερά μου. Φέτος λοιπόν είμαι αποφασισμένος να μην περάσω τα ίδια. Θα κάτσω ήρεμος και ευχαριστημένος να φάω το αρνάκι μου στο σπίτι μου, με την γυναικούλα μου και το παιδάκι μου. Θα πω ότι έχω κορονοϊό.

Το ξέρω ότι θα μου πείτε ότι είμαι απαράδεκτος, ότι άλλοι χάνουν την ζωή τους εξαιτίας αυτής της ασθένειας και λοιπά. Όμως πιστέψτε με δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα αφήσω το μαγαζί στον έμπιστο που έχω εδώ και χρόνια για 15 μέρες και θα περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου.

Η γυναίκα μου ευτυχώς είναι εύπιστη. Δεν πρόκειται να με ρωτήσει τι και πως. Θα της πω ότι πήγα να κάνω το καθιερωμένο μοριακό τεστ και ότι βγήκε θετικό. Δεν χρειάζεται να εκδηλώσω καν συμπτώματα. Ένας φίλος ήταν εντελώς ασυμπτωματικός.

Δείτε ακόμα Υποψιάζομαι ότι ο άντρας μου είναι gay

Έτσι και αλλιώς έχουμε πει ότι θα πηγαίνουμε κάθε μήνα τουλάχιστον να κάνουμε το μοριακό για να μη μας βρει κάνας μπελάς και τρέχουμε. Αυτή η ιδέα αποτελεί την μόνη λύση. Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα περάσω το πιο ήρεμο και χωρίς εντάσεις Πάσχα θέλω να χοροπηδήξω από την χαρά μου.

Δεν είπα την ιστορία μου για να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Την είπα για να δώσω λύση σε αυτούς τους δύσμοιρους παντρεμένους εκεί έξω που περνούν τα ίδια και ίσως και χειρότερα από την δική τους πεθερά.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: in.gr

Close