χώρισα-με-τον-άντρα-μου-και-γνώρισε-άλλη-

Το να χωρίζεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν ο πρώην βρίσκει αμέσως την αντικαταστάτρια. Αυτή η αναγνώστρια ζητάει την άποψή μας.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που χωρίζουν τη σήμερον ημέρα. Όμως όταν ένας άνθρωπος χωρίζει τις περισσότερες φορές θέλει τον χρόνο του για να ξεκινήσει να ψάχνει το επόμενο ταίρι. Γι’ αυτόν τον πρώην σύζυγο όμως τα πράγματα ήταν πιο απλά χάρη στο Tinder. Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί 7 χρόνια. 2 χρόνια σε σχέση και 5 χρόνια παντρεμένοι. Αρχικά ήμασταν κολλητοί και ξαφνικά προέκυψε. Όμως τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησαν να εμφανίζονται σύννεφα στην σχέση μας. Μου έλεγε ότι δεν εξελίσσομαι και αυτό τον κάνει να βαριέται.

Δείτε ακόμα Έχασα την μητέρα μου, πενθώ και ο άντρας μου θέλει να με χωρίσει

Μου έλεγε ότι ενώ αυτός έχει ενδιαφέροντα εμένα με έχει φάει η ρουτίνα. Προσπάθησα να διορθωθώ όμως από ένα σημείο και μετά ξεκίνησα να νιώθω ότι στην πραγματικότητα δεν με αποδέχεται γι’ αυτό που είμαι. Ποτέ δεν ήμουν τόσο δραστήρια όσο εκείνος και τα πρώτα χρόνια δεν έδειχνε να τον ενοχλεί.

χώρισα-με-τον-άντρα-μου-και-γνώρισε-άλλη-

Στο μεταξύ με τον άντρα μου έχουμε κοινές παρέες και οι παρέες μας από τον πρώτο καιρό προσπαθούσαν να κρατήσουν μία αντικειμενική στάση και να μην αδικούν κανέναν. Χωρίσαμε λοιπόν έναν χρόνο μετά και ο χωρισμός ήταν συναινετικός.

Εκτός από αυτόν κι εγώ είχα κουραστεί να είναι συνεχώς τόσο απόμακρος και βαριεστημένος μαζί μου. Ούτε ερωτικές επαφές δεν είχαμε τους τελευταίους 4-5 μήνες. Είμαι νέα γυναίκα και σίγουρα αξίζω καλύτερα. Παρόλα αυτά κρατήσαμε φιλικές σχέσεις.

Δείτε ακόμα Μας είπε ότι θα μας αφήσει το σπίτι, της το φτιάξαμε και λίγο πριν πεθάνει άλλαξε την διαθήκη

Ο χωρισμός μας ήταν άκρως συναινετικός. Μπορεί να μην νιώθω άνετα να βγαίνουμε μαζί, όταν είμαστε με τους φίλους, όμως έχει συμβεί και αυτό και ξεπέρασα εύκολα το αρχικό σοκ. Πρόσφατα όμως έμαθα ότι ο πρώην μου ξεκίνησε να βγαίνει με άλλη και απλά δεν μπορώ να το πιστέψω.

χώρισα-με-τον-άντρα-μου-και-γνώρισε-άλλη-

Τυχαία το έμαθα, όταν είχαμε βγει σε κάτι γενέθλια. Έφυγε λίγο πιο νωρίς αυτός και λίγο αργότερα έφυγα και ‘γω. Περπατώντας μέχρι να βρω ταξί, τον είδα να την φιλάει σε μία πλατεία. Έπαθα σοκ και φυσικά το είπα στην κολλητή μου η οποία μου αποκάλυψε πως βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό. Την γνώρισε από το Tinder μου είπε.

χώρισα-με-τον-άντρα-μου-και-γνώρισε-άλλη-

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι προχώρησε τόσο εύκολα. Εντάξει, ήμουν σίγουρη ότι δεν ήταν πια ερωτευμένος μαζί μου. Εγώ όμως μπορεί και να είμαι. Ακόμη κι αν δεν είμαι όμως, τόσο εύκολα το ξεπέρασε; Μήπως την είχε έτοιμη και μας λέει μπαρούφες; Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω!

All photos via: bovary.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close