έχασα-την-μαμά-μου-και-ο-άντρας-μου-θέλει-να-με-χωρίσει-

Αυτή η αναγνώστρια έχασε την μαμά της και ενώ πενθεί την χωρίζει ο άντρας της.

Το πένθος είναι πολύ δύσκολη περίοδος για κάθε άνθρωπο και σίγουρα όταν πενθεί κάποιος, θέλει τους δικούς του ανθρώπους στο πλάι του. Όμως φαίνεται πως ο άντρας αυτής της αναγνώστριας σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής της, την χωρίζει και θέλει την συμβουλή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Κατερίνα και με τον άντρα μου είμαστε μαζί 15 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή της ζωής μου τον ερωτεύτηκα παράφορα και αυτός επίσης. Ήταν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου και η αλήθεια είναι πως για φίλους και συγγενείς είμαστε το τέλειο ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Μας είπε ότι θα μας αφήσει το σπίτι, της το φτιάξαμε και λίγο πριν πεθάνει άλλαξε την διαθήκη

Έχουμε επικοινωνία, η σχέση μας δεν είχε περάσει ποτέ κάποια σοβαρή σοβαρή κρίση και όσες φορές είχαν προκύψει προβλήματα μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις βρίσκαμε την άκρη. Μπορεί να σας φαίνεται ότι αυτές οι σχέσεις δεν υπάρχουν, όμως υπάρχουν.

έχασα-την-μαμά-μου-και-ο-άντρας-μου-θέλει-να-με-χωρίσει-

Photo via: enallaktikidrasi.com

Ένιωθα η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου μέχρι πριν 1 μήνα περίπου. Η μητέρα μου αρρώστησε με καρκίνο στον πνεύμονα πριν 3 χρόνια περίπου. Το πάλεψε αρκετά όμως πριν 1 μήνα έφυγε από την ζωή. Η μητέρα μου ήταν το στήριγμά μου. Ήταν ο άνθρωπος που ένιωθα ασφάλεια. Ήταν το καταφύγιό μου.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα πεθάνει. Ήλπιζα ότι κάτι θα γίνει και θα σωθεί για ακόμη μία φορά. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η μαμά μου ήταν άρρωστη ο άντρας μου ήταν στήριγμα.

Δείτε ακόμα Η μάνα μου είναι μυθομανής και με κάνει ρεζίλι στον σύντροφό μου

έχασα-την-μαμά-μου-και-ο-άντρας-μου-θέλει-να-με-χωρίσει-

Photo via: boro.gr

Ήταν ο πρώτος που έμαθε ότι αρρώστησε η μαμά μου και ήταν αυτός που μου το ανακοίνωσε, αφού ήταν ο μόνος που ήξερε πως να μου φέρει το οποιοδήποτε θέμα. Και μετά, όταν έπεφτα ψυχολογικά, όταν αγχωνόμουν, όταν χρειαζόταν να τρέχω στα νοσοκομεία, ήταν εκεί για μένα. Πάντα εκεί.

Όταν όμως πέθανε η μητέρα μου τα πράγματα άλλαξαν. Και πάλι ανησυχεί για μένα όμως δεν το δείχνει με σωστό τρόπο. Μου λέει από τις πρώτες κιόλας μέρες ότι πρέπει να προχωρήσω, ότι δεν προσπαθώ ούτε λίγο για να το ξεπεράσω.

Δεν θέλω να το ξεπεράσω, δεν γίνεται να μου το ζητάει αυτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλω να νιώσω άνετα να ξεσπάω, να πέσω ψυχολογικά, να κάνει τον κύκλο του το πένθος μου και να είναι εκεί για μένα, ακόμη και σιωπηλός μερικές φορές.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου έκλεψε το ποδήλατο του κολλητού του – Τί να κάνω;

Μέχρι που πριν λίγες μέρες με μία ασήμαντη αφορμή, μου είπε ότι μπορεί αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα να χάσει τελείως το ενδιαφέρον του για εμένα, αφού δεν ξέρει πια πως να με διαχειριστεί και από το να μείνει μαζί μου από λύπηση καλύτερα να με χωρίσει.

έχασα-την-μαμά-μου-και-ο-άντρας-μου-θέλει-να-με-χωρίσει-

Photo via: psychologynow.gr

Δεν μου είπε ότι χωρίζουμε αλλά ήταν σαν να μου χτυπάει το καμπανάκι. Νιώθω ότι πνίγομαι. Ότι χάνω τον μοναδικό άνθρωπο της ζωής μου που ένιωθα να με καταλαβαίνει. Στον γάμο μένεις στα εύκολα και στα δύσκολα Πως γίνεται να με αγαπάει και να λέει έστω και πάνω στην κουβέντα ότι μπορεί και να φύγει από την ζωή μου σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close