τα-παιδιά-μου-με-άφησαν-μόνη-να-κάνω-Χριστούγεννα-

Η αναγνώστρια φαίνεται πως θα κάνει Χριστούγεννα μόνο με τον άντρα της φέτος, αφού τα παιδιά τους κανόνισαν για αλλού και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Ποια είναι η γνώμη σας;

Τα Χριστούγεννα είναι μία οικογενειακή γιορτή όμως αυτό δεν είναι δεδομένο. Πολλοί κάνουν Χριστούγεννα με τους φίλους τους ή με συνεργάτες, αν θέλουν να τους γνωρίσουν καλύτερα και να κλείσουν κάποια δουλειά. Κάτι τέτοιο συνέβη και με αυτήν την αναγνώστρια που δεν της αρέσει που τα παιδιά της θα λείπουν. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Έλενα και είμαι 67 χρονών. Έχω τρία παιδιά και κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το σπίτι γέμιζε γέλια και χαρές. Το κάθε μου παιδί έχει από δύο παιδιά και καταλαβαίνετε τι γινόταν! Ένας χαμός!

Δείτε ακόμα Αφού όλοι γιορτάζουν εγώ γιατί δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

Μάλιστα είχα να το παινεύομαι ότι δεν χρειαζόμασταν επιπλέον καλεσμένους για να περάσουμε καλά. Αν μαζευόταν όλη η οικογένεια, αρκούσε! Φέτος όμως τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο και εγώ έχω εκνευριστεί τόσο που κάνω μούτρα στα παιδιά μου.

τα-παιδιά-μου-με-άφησαν-μόνη-να-κάνω-Χριστούγεννα-

Photo via: eirinika.gr

Τελευταία στιγμή θυμήθηκαν να μας ενημερώσουν ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα όλοι μαζί αλλά μόνο Πρωτοχρονιά. Η μεγάλη μου κόρη, θα κάνει Χριστούγεννα με τα πεθερικά της, ο μεσαίος μου γιος έχει κλείσει δίημερες διακοπές με την γυναίκα του και τα παιδιά του και ο μικρός μου, θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τους φίλους του.

Και άφησαν εμάς πίσω και ξεκρέμαστους να κάνουμε Χριστούγεννα μόνοι σαν τα κούτσουρα. Εντάξει, με την κόρη μου δεν τα έχω βάλει τόσο. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάει και στα πεθερικά της. Πάντα έτσι κάνει κάθε χρόνο. Πότε Χριστούγεννα πότε Πρωτοχρονιά.

Δείτε ακόμα Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω Χριστούγεννα με το σόι μου αλλά δεν δέχονται το όχι σαν απάντηση

τα-παιδιά-μου-με-άφησαν-μόνη-να-κάνω-Χριστούγεννα-

Photo via: mama365.gr

Όμως οι άλλοι δύο είναι απαράδεκτοι. Πρέπει να πάει σόνυ και ντε γιορτινές μέρες διακοπές ο ένας και ο άλλος δεν μπορεί να μείνει ένα βράδυ μακριά από τους φίλους του; Εντάξει, σαν ζευγάρι έχουν ανάγκη να κάνουν πράγματα, αλλά εμάς μας σκέφτηκαν;

Ας τα χώριζαν καλύτερα στην τελική να είχαμε έστω ένα παιδί μαζί μας. Είμαι σκασμένη. Όλοι μετράνε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα κι εγώ δεν έχω διάθεση ούτε να μαγειρέψω. Τί να μαγειρέψω για δύο άτομα; Ο άντρας μου, μου λέει πως είμαι υπερβολική.

Πως τα παιδιά μεγάλωσαν και θα κάνουν και την δική τους ζωή και πως πρέπει να το αποδεχτώ. Μα εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Αλλά μην ξεχνάνε και τους γονείς που τους έφεραν στον κόσμο, στερήθηκαν τόσα και που τόσα χρόνια δεν τους είχαν εγκαταλείψει ποτέ!

τα-παιδιά-μου-με-άφησαν-μόνη-να-κάνω-Χριστούγεννα-

Photo via: pillowfights.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close