φοβάμαι-να-πω-στον-νέο-μου-σύντροφο-ότι-έχω-παιδιά-

Φοβάμαι να πω στον νέο μου σύντροφο ότι έχω παιδιά. Η αναγνώστρια φοβάται να αποκαλύψει στον νέο της σύντροφο ότι έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση της;

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν αποκτήσει παιδιά από προηγούμενους γάμους. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια σήμερα που χωρίζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξανά φτιάξουν την ζωή τους και να προσπαθήσουν να βρουν τον έρ@τα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά στερεότυπα μέχρι και σήμερα σχετικά με τις γυναίκες ειδικά που έχουν παιδιά από προηγούμενο γάμο ή σχέση. Μπορεί ένας άντρας να είναι γοητευτικό να είναι σωστός πατέρας, όμως μία γυναίκα με παιδιά από προηγούμενο γάμο είναι μπελάς.

Δείτε ακόμα Το παιδι κοιμάται συνέχεια στην μέση και η ερωτική μας ζωή είναι ανύπαρκτη

Βέβαια αυτά τα στερεότυπα προσπαθούμε να τα αποτινάξουμε από πάνω μας όμως όχι όλοι. Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση της και φοβάται να το πει στον νέο της σύντροφο. Διαβάστε παρακάτω και πείτε της την γνώμη σας: 

Με λένε Δέσποινα και είμαι 32 ετών. Έχω δύο δίδυμα κορ@τσάκια 5 ετών από προηγούμενη σχέση μου που έληξε άδοξα 1μιση χρόνο πριν περίπου. Έκτοτε προσπαθώ να προχωρήσω την ζωή μου και η αλήθεια είναι ότι σαν πατέρας είναι πολύ σωστός απέναντι στις κόρες μας.

Τους τελευταίους 4 μήνες ξεκίνησα να βγαίνω ραντεβού με τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι 29 ετών και αν και η διαφορά ηλικίας μας δεν είναι καθόλου μεγάλη φαίνεται πως ο Στέλιος έχει διαφορετική οπτική γωνία για την ζωή. Μου έχει πει πολλές φορές πάνω στην κουβέντα ότι αγχώνεται με τις δεσμεύσεις και τους γάμους.

Δείτε ακόμα Έμεινα έγκυος από περιπέτεια μίας βραδιάς και οι γονείς μου δεν μου μιλάνε

Εγώ θα ήθελα να ήταν έτοιμος και για κάτι πιο σοβαρό όμως νιώθω πως την έχω πατήσει μαζί του και δεν θέλω να τον χάσω. Άλλωστε μπορεί με τον καιρό να αλλάξει γνώμη. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν μπορεί ούτε να σκέφτεται τους γάμους και τις δεσμεύσεις μου δημιούργησε ένα άγχος σχετικά με το αν είναι σωστό να του πω ότι έχω παιδιά.

Με τον Στέλιο βγαίναμε κάθε μέρα έξω ή σπίτι του και του έχω πει ψέματα ότι μένω ακόμη με συγκάτοικο και δεν της αρέσουν οι πολλές επισκέψεις. Φαίνεται πως το έχει πιστέψει και έχουμε βολευτεί σπίτι του στα ραντεβού μας.

Δεν του έχω πει τίποτα για το ότι έχω παιδιά διότι από την πρώτη στιγμή πίστεψα ότι αν του το αποκαλύψω θα με απορρίψει διότι ως γνωστόν, σχεδόν κανείς δεν θέλει να μπλέξει με κάποια με παιδιά. Μετά πάνω στην κουβέντα μου πέταξε περί γάμων και σχέσεων και αγχώθηκα ακόμη παραπάνω.

Δείτε ακόμα Ρεύεται μπροστά μου: 20 χρόνια παντρεμένοι και έχει χαθεί κάθε ρομαντισμός

Επίσης όταν μερικές φορές απέξω απέξω προσπαθώ να τον ρωτήσω ποια είναι η γνώμη του για τα παιδιά κι αν τα αγαπάει μου λέει ότι δεν τα πολυσυμπαθεί και ότι ξεκινάει να τα πηγαίνει καλά με παιδιά από 12 ετών και πάνω που έχουν θέματα να συζητήσουν.

Όταν βγαίνουμε αφήνω τα παιδιά είτε στην μάνα μου είτε στον πρώην άντρα μου που έχουμε από την αρχή συμφωνήσει ότι μπορεί να τα βλέπει και να τα παίρνει όποτε θέλει. Όμως μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να του αποκαλύψω την αλήθεια.

Σίγουρα δεν βάζω τον εραστή πάνω από τα παιδιά μου αλλά είμαι ερ@τευμένη. Δεν θα ήθελα να τον χάσω επειδή μπορεί λανθασμένα να πιστέψει ότι θέλω να του χρεώσω υποχρεώσεις που δεν του αναλογούν. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα.

Δείτε ακόμα Δεν μπορώ να κάνω δικά μου παιδιά και έφτασα στο σημείο να πω στον άντρα μου να με χωρίσει

Τα παιδιά έχουν πατέρα αλλά ακόμη και πατέρα να μην είχαν δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ένα τέτοιο πράγμα. Παρόλα αυτά ακόμη σκέφτομαι ότι μπορεί όλο αυτό να τον αγχώσει και να φύγει. Και όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερο.

Γιατί αν αργήσω κι άλλο να του το αποκαλύψω, ακόμη κι αν δεν νευριάσει με το ότι έχω παιδιά θα νευριάσει που τόσο καιρό του έλεγα ψέματα για όλη μου την ζωή μπροστά στα μούτρα του. Άλλο 4 μήνες ψέματος και άλλο 6 και 7 μήνες ψέματος. Είμαι σε απόγνωση. Τι να κάνω;

Photo cover via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close