έμεινα-έγκυος-από-περιπέτεια-μίας-βραδιάς-και-οι-γονείς-μου-δεν-μου-μιλάνε-ιστορία-

Έμεινα έγκυος από περιπέτεια μίας βραδιάς και οι γονείς μου δεν μου μιλάνε. Τι θα κάνατε στην θέση της; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Το να δημιουργήσεις μία σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί άνθρωποι που δυσκολεύονται στο να κάνουν σχέσεις και οικογένεια ειδικά σήμερα, που γενικότερα έχει παρατηρηθεί μία αποξένωση. Μέχρι τότε όμως τι κάνεις;

Είναι φυσιολογικό να θες να έχεις και ‘συ τις περιπετειούλες σου. Τι γίνεται όμως όταν μία περιπετειούλα γίνεται κάτι πολύ περισσότερο; Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας έμεινε έγκυος ύστερα από μία περιπέτεια της μίας βραδιάς και οι γονείς της δεν της μιλάνε. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Μαμά – ήρωας: Κατάφερε να σώσει την ζωή του παιδιού της με ένα πλαστικό μπουκάλι

Θα προτιμήσω να διατηρήσω την ανωνυμία μου διότι ο κόσμος του διαδικτύου είναι μικρός και η μητέρα μου λιώνει καθημερινά σε σελίδες με παρόμοια θεματολόγια με την δική σας. Είμαι λοιπόν 26 ετών και πριν δύο μήνες περίπου έζησα και ‘γω για πρώτη φορά μία περιπέτεια της μίας βραδιάς.

Χώρισα με τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του από το Λύκειο και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Αποφασίσαμε λοιπόν με τις κολλητές μου να πάμε να πιούμε ένα ποτό σε ένα μπαράκι στα Λαδάδικα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη ούτε για ποτά ούτε για κοινωνικοποιήσεις.

Παρόλα αυτά η κολλητή μου μία μέρα πριν μου έλεγε ότι ήρθε ο καιρός μετά από 5 μήνες χωρισμού να σταματήσω να τον κλαίω τον “μακαρίτη”, ότι είμαι νέα κοπέλα και πρέπει να ζήσω και ότι έτσι και αλλιώς μετά από τόσους μήνες καραντίνας είχαμε ανάγκη σαν παρέα να βγούμε και να ξεδώσουμε.

Δείτε ακόμα Ρεύεται μπροστά μου: 20 χρόνια παντρεμένοι και έχει χαθεί κάθε ρομαντισμός

Μου είπε μάλιστα ότι ήρθε ο καιρός να αφήσω κανέναν άλλον άνθρωπο να με πλησιάσει ακόμη κι αν δεν έχω σκοπό να παντρευτώ και να κάνω παιδιά μαζί του. Ότι το φλέρτ είναι ωραίο πράγμα και ότι δεν έχω ζήσει και πολλές εμπειρίες στην ζωή μου, οπότε θα πρέπει να σταματήσω να είμαι τόσο κλειστή και να ζήσω σαν όλα τα υπόλοιπα κ@ρίτσια της ηλικίας μου.

Τις θυμάμαι χαρακτηριστικά τις κουβέντες της γιατί αυτές οι κουβέντες πρώτον με έχουν στοιχειώσει μετά από αυτό που έγινε και δεύτερον, τις έχει μετανιώσει σκληρά ακόμη και η ίδια. Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε για ένα ποτό με τις κολλητές.

Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο και το μαγαζί πολύ στα γούστα μου. Υπήρχαν εναλλακτικοί τύποι και τύπισσες και γενικότερα ήταν ένα μαγαζί που θα μπορούσε να γίνει στέκι μου, αν και μέχρι τότε δεν είχα την ευκαιρία να το επισκεφθώ. Οι φίλες μου δεν έχουν ίδια γούστα με μένα στην διασκέδαση οπότε συνήθως ακολουθώ εγώ.

Δείτε ακόμα Εξομολόγηση μητέρας: Ο γιός μου ο φονιάς

Απλά αυτή τη φορά είπαν να μου κάνουν το χατήρι. Με το που μπαίνω στο μαγαζί παρατηρώ έναν άντρα γύρω κοντά στην ηλικία μου με μακριά μαλλιά που τα είχε πιασμένα κοτσίδα. Με το που τον είδα μου τράβηξε την προσοχή αλλά δεν έκανα και τίποτα για να του την τραβήξω εγώ.

Ακόμη δεν είχαν ξεπεράσει τον πρώην και η αυτοπεποίθησή μου δεν ήταν και στα καλύτερά της οπότε πραγματικά πίστευα ότι δεν πρόκειται να με προσέξει. Εκείνος όμως με πρόσεξε. Με το που ήρθε για παραγγελία ξεκίνησε να μου κάνει πλάκα κάτι που στις κολλητές δεν το έκανε.

Έτσι ερχόταν όλο το βράδυ με οποιαδήποτε αφορμή στο μέρος μας και μας μιλούσε, σε κάποια φάση ξεκίνησε και να με φλερτάρει. Οι φίλες μου σιγόνταραν, εγώ είχα πιει αρκετά οπότε είχα χάσει τους δισταγμούς μου και ένιωθα πιο απελευθερωμένη και όσο περνούσε το βράδυ τόσο περισσότερο ένιωθα ότι αυτός ο άντρας μου αρέσει.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μαμά γέννησε και τις 3 κόρες της την ίδια ημερομηνία χωρίς να είναι τρίδυμες

Όταν η δουλειά έσπασε και το μαγαζί ήταν για να κλείσει εκείνος μου είπε να συνεχίσουμε την βραδιά μας με μία βόλτα στο λιμάνι. Οι φίλες μου αφού με ρώτησαν αν είμαι σίγουρη ότι θέλω να πάω μαζί του και τους είπα ναι με άφησαν κι έτσι έγινε.

Τα υπόλοιπα λίγο ή πολύ τα φαντάζεστε. Βρεθήκαμε το ξημέρωμα στο σπίτι του. Το επόμενο πρωί σχεδόν με ντροπή έφυγα από το σπίτι του κι εκείνος μου έδωσε τον αριθμό του για να μην χαθούμε. Εγώ φυσικά δεν ήθελα καμία συνέχεια στην ιστορία μας αλλά φαίνεται πως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για μένα.

Για ένα μήνα περίπου δεν είχαμε καμία απολύτως επικοινωνία. Δεν είχα αποθηκεύσει καν τον αριθμό του και έκανα πως δεν συνέβη ποτέ. Μέχρι που διαπίστωσα ότι έχω κοντά 7 μέρες καθυστέρησης κάτι τελείως ανήκουστο για μένα. Η περίοδός μου ερχόταν πάντα αμέσως.

Δείτε ακόμα Δεν μπορώ να κάνω δικά μου παιδιά και έφτασα στο σημείο να πω στον άντρα μου να με χωρίσει

Οι κολλητές μου, μου είπαν ότι φταίει που είχα κάνει αποχή για αρκετούς μήνες από το σ@ξ αλλά εμένα κάτι δεν μου κολλούσε. Εκτός από την καθυστέρηση κάθε φορά που άναβα τσιγάρο, ένιωθα αναγούλα και δεν μπορούσα να το καπνίσω.

Δεν έκανα τεστ εγκυμοσύνης. Πήγα κατευθείαν στην γυναικολόγο μου και μου είπε τα…ευχάριστα. Με το που το ακούω ήθελα να λιποθυμήσω. Ένιωθα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Δουλεύω σε μία καλή δουλειά για την ηλικία μου αλλά το να γίνεις μόνη σου μαμά στα 26 δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί καν. Και μάλιστα με έναν άνθρωπο που δεν θυμόμουν καλά καλά το όνομά του. Και σίγουρα όχι με τους γονείς που έχω. Άνθρωποι παλαιών αρχών που αναγκάστηκα να τους γνωρίσω τον πρώην μου στην πρώτη εβδομάδα για να με αφήνουν να βγαίνω μαζί του.

Δείτε ακόμα Δεν θέλω να ξανακρατήσω τα παιδιά του αδερφού μου: Ο ανιψιός μου, του είπε ψέματα ότι τον χτύπησα

Δεν πήγαινα εκδρομές με τις κολλητές μέχρι τα 17 γιατί φοβόντουσαν και σίγουρα θα προτιμούσαν να ακούσουν ότι παντρεύομαι από τα 18 παρά ότι έκανα σ@ξ μίας βραδιάς και μάλιστα έμεινα έγκυος. Δεν μπορούσα όμως και να τους το κρύψω και το ενδεχόμενο της έκτρωσης το είχα αποκλείσει.

Κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να το κάνω. Αφού λοιπόν το συζήτησα με τις φίλες μου και μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου πήγα από το μαγαζί που δούλευε το παιδί για να του μιλήσω. Δεν ήταν εκεί εκείνο το απόγευμα οπότε άφησα το τηλέφωνό μου.

Με παίρνει τηλέφωνο και κανονίζουμε να βγούμε από κοντά. Του εξηγώ πως έχει το πράγμα και πως δεν έχω καμία απαίτηση από εκείνον, απλά ήθελα να τον ενημερώσω. Μου είπε ότι έχει σοβαρή σχέση εδώ και 3 χρόνια και ότι φυσικά δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί πως το παιδί είναι δικό του.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου τον τελευταίο καιρό είναι λίγο διαφορετικός στο κρεβάτι και νομίζω ότι με απατάει

Δεν έκατσα ούτε για να τον βρίσω. Του είπα μόνο που θα ‘πρέπε να σέβεται την σχέση του και έφυγα. Όταν λοιπόν το ίδιο βράδυ μίλησα στους γονείς μου η αντίδρασή τους ήταν χειρότερη από όσο περίμενα. Ξεκίνησαν να με βρίζουν σαν τσ@λα και με έδιωξαν από το σπίτι.

Δεν πρόλαβα ούτε να ρούχα μου να μαζέψω. Ένιωσα κυριολεκτικά σαν να έχω χάσει τον κόσμο μου. Η αλήθεια είναι πως πάντα ήμουν εξαρτημένη συναισθηματικά από τους γονείς μου και αυτό το εκμεταλλευόντουσαν. Κάθε φορά που τους χαλούσα χατίρι στο οτιδήποτε δεν μου μιλούσαν για να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο και να υποκύψω.

Και πάντα τα κατάφερνα και υπέκυπτα διότι δεν μπορούσα να μη μου μιλάνε οι γονείς μου. Εκείνο το βράδυ λοιπόν που όχι απλά μου κράτησαν μούτρα άλλα με άφησαν έγκυο γυναίκα στους πέντε δρόμους δεν μπορώ να σας περιγράψω το μέγεθος της θλίψης μου. Δεν υπάρχουν λόγια.

Δείτε ακόμα Τα πεθερικά μου έχουν αδυναμία στην πρώην του άντρα μου και μου το δείχνουν διαρκώς

Πήγα στην κολλητή μου και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου για το παιδί. Μέχρι και σήμερα μένω με την κολλητή μου. Μου είπε ότι θα με στηρίξει και θα μεγαλώσουμε μαζί το παιδί. Οι γονείς μου ακόμη δεν μου μιλάνε αλλά και ‘γω δεν προσπάθησα. Αν δεν μπορείς να αποδεχτείς το παιδί σου δεν το αγαπάς ή δεν το αγαπάς σωστά.

Αντί να χαρούν που θα τους κάνω εγγονάκι, που ανέλαβα τις ευθύνες των πράξεών μου και είμαι έτοιμη να μεγαλώσω το δικό μου παιδί, αντί να με στηρίξουν σε μία τόσο τρομακτική εμπειρία για μένα, αποφάσισαν να με αφήσουν έτσι και μέχρι και σήμερα ένα τηλέφωνο δεν έχουν πάρει.

Αν βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από μένα ας μείνουν με αυτόν. Το μόνο που με νοιάζει εμένα είναι το παιδί μου. Να γεννηθεί υγιή σε ένα υγιές περιβάλλον με ανθρώπους που θα του δείχνουν αγάπη και στοργή.

Photo cover via: teb21.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close