ρεύεται-μπροστά-μου-ιστορία-

Ρεύεται μπροστά μου: 20 χρόνια παντρεμένοι και  έχει χαθεί κάθε ρομαντισμός. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση της; Η αναγνώστρια ζητάει την συμβουλή σας.

Ένα ζευγάρι συνήθως παντρεύεται επειδή ερ@τεύεται και θέλει να φτιάξει την δική του οικογένεια. Όσο περνούν τα χρόνια όμως ο έρ@τας φεύγει και αυτό που μένει είναι η αγάπη, λίγο η συνήθεια και φυσικά οι κοινές βλέψεις για το μέλλον.

Δεν είναι όμως λίγα τα ζευγάρια που όταν χάνουν τον έρ@τα χάνουν παράλληλα και την μπάλα. Νομίζουν ότι ο ρομαντισμός είναι στοιχείο του έρ@τα και δένουν κάπως τον γάιδαρό τους. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην ζωή της αναγνώστριας που μοιράστηκε μαζί μας το πρόβλημά της. Διαβάστε παρακάτω: 

Με λένε Σταυρούλα και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια. Παντρευτήκαμε από έρ@τα και αποκτήσαμε δύο γιούς που τώρα και οι δύο σπουδάζουν στην Αθήνα. Εμείς μένουμε στην Χαλκίδα και η ζωή μας από την στιγμή που και τα δύο παιδιά μας έφυγαν από το σπίτι άλλαξε…προς το χειρότερο.

Δείτε ακόμα Δεν μπορώ να κάνω δικά μου παιδιά και έφτασα στο σημείο να πω στον άντρα μου να με χωρίσει

Η αλήθεια είναι πως πίστευα το αντίθετο όμως για άγνωστους λόγους δεν έγινε έτσι. Για αρχή να σας πω ότι είμαι μία πολύ ρομαντική γυναίκα. Μπορεί να έχω μεγαλώσει αρκετά όμως ακόμη μ’ αρέσει να διαβάζω ποίηση και λογοτεχνία, να τρώμε μαζί με τον σύζυγό μου με αναμμένα κεριά και άλλα τέτοια.

Ο άντρας μου τα θεωρούσε γλυκανάλατα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια όμως πάντα μου έκανε το χατίρι και κρατούσε κάπως τους τύπους. Όταν όμως μερικά χρόνια πριν τα παιδιά μας έφυγαν από το σπίτι αυτό άλλαξε. Ο άντρας μου ξεκίνησε να αδιαφορεί τελείως για μένα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έρθουμε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Μετά από 26 περίπου χρόνια το σπίτι ήταν και πάλι άδειο. Κανένα κλάμα μ@ρού, κανένα παιδί να γκρινιάζει και να τσακώνεται, κανένας που να θέλει ησυχία για να διαβάσει.

Δείτε ακόμα Δεν θέλω να ξανακρατήσω τα παιδιά του αδερφού μου: Ο ανιψιός μου, του είπε ψέματα ότι τον χτύπησα

Ήμασταν και πάλι οι δύο μας σαν τον παλιό καλό καιρό, στους πρ@τους μας έρ@τες. Αυτό όμως δεν είχε καλό αποτέλεσμα για εμάς. Του ζητούσα να πάμε μαζί βόλτα σε κάποιο πάρκο και δεν ήθελε. Όταν έσκασε και η καραντίνα βρήκε σίγουρα μία καλή δικαιολογία για να το αποφύγει ακόμη περισσότερο.

Την ίδια στιγμή που εγώ ανανέωσα την γκαρνταρόμπα μου και προσπαθώ να κυκλοφορώ όσο γίνεται περιποιημένη μέσα στο σπίτι εκείνος κυκλοφορεί με τρύπιες κάλτσες κάνει μπάνιο μία φορά την εβδομάδα και όλο κάθεται μπροστά από μία τηλεόραση βλέποντας ειδήσεις, βρίζοντας και βλέποντας μπάλα.

Ρεύεται μπροστά μου , μερικές φορές έχει αεριστεί κιόλας και όταν νευριάζω μου λέει “έλα μωρέ γυναίκα, μετά από 20 χρόνια γάμου σε έπιασαν οι ντροπές; Μεταξύ μας είμαστε”. Καμία προσπάθεια να μου ανανεώσει το πάθος και τον έρ@τα που είχα γι’ αυτόν.

Δείτε ακόμα Μια υπέροχη ιστορία αγάπης: Ζευγάρι ηλικιωμένων 87 και 85 ετών παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Αθήνας! (εικόνα)

Μάλιστα τις προάλλες αγόρασα ένα καινούριο φόρεμα. Ένα κόκκινο με λουλούδια και δεν το πρόσεξε καν! Όταν του το είπα μου λέει “αυτό δεν είχες τόσα χρόνια;” και όταν νευρίασα γελούσε χαριτωμένα για να μου γλυκάνει το χάπι.

Δεν αντέχω άλλο. Έχει χαθεί κάθε ρομαντισμός και κάθε ερ@τισμός από αυτόν τον γάμο. Δεν θέλω να γίνουμε από τώρα σαν ένα κλασικό ζευγάρι γέρων ανθρώπων που δεν ασχολούνται καθόλου με την σχέση τους. Εγώ δεν νιώθω γριά και δεν θα με κάνει αυτός να νιώσω.

Αν συνεχίσει έτσι εγώ θα φταίω να βρω άλλον; Κάποιον που να προσπαθεί να κρατήσει την σχέση μας, που να με διεκδικεί και να με σέβεται και όχι να θέλω να κάνω εμετό από την σιχαμάρα κάθε φορά που ρεύεται μπροστά μου λες και είναι κάνας χωριάταρος.

Photo cover via: cbsnews.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close