η-αδερφή-του-άντρα-μου-μου-πηγαίνει-κόντρα-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με την αδερφή του άντρα της. Την υποτιμάει συνέχεια και ο άντρας της δεν παίρνει θέση. Θέλει την άποψή μας. Τί να κάνει;

Πολλές φορές οικογένειες ενός ζευγαριού μπορεί να καταστρέψει μία σχέση, αν δεν μπαίνουν τα σωστά όρια. Αυτό συμβαίνει και στην αναγνώστρια που θα μοιραστεί μαζί μας την ιστορία της. Η αδερφή του άντρα της, την υποτιμάει συνέχεια και ο άντρας της δεν παίρνει θέση. Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι περίπου 7 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας, αλλά και τα πρώτα 4 χρόνια του γάμου μας μέναμε στην Λάρισα, όπου και γεννήθηκα. Όμως μετά από ένα σημείο τα οικονομικά μας δεν πήγαιναν καλά και μας παρουσιάστηκε μία ευκαιρία στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα Δεν συμπαθώ την δασκάλα του παιδιού και θέλω να του αλλάξω σχολείο: Το παιδί όμως δεν θέλει

Γυρίσαμε λοιπόν μαζί με τον άντρα μου στο μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς του με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Σε αντίθεση με την αδερφή του, που ήταν απόμακρη. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είναι προσωπικό και ότι είναι ο χαρακτήρας της έτσι.

η-αδερφή-του-άντρα-μου-μου-πηγαίνει-κόντρα-

Photo via: boro.gr

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο τρομαχτική σαν άνθρωπος. Είναι κάπως απότομη, απόμακρη, δεν κάνει εύκολα σχέσεις και είναι αρκετά ισχυρογνώμων. Προσπαθούσα πάντα να είμαι φιλική αλλά να μην ξεπερνάω και τα όρια και φαινόταν πως αυτό είχε αποτέλεσμα μέχρι που έμεινα έγκυος.

Αντί να χαρεί μαζί μου έδειξε να στεναχωριέται. Έγινε ακόμη πιο απότομη και νευρική και κρατιόταν με νύχια και με δόντια σε κάθε τι που έλεγα μόνο και μόνο για να μην εκτεθεί μπροστά στους δικούς της, επειδή ήμουν σε εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμα Αρρώστησα και το παιδί μου δεν έρχεται να με δει

Όταν γέννησα απελευθερώθηκε τελείως. Ξεκίνησε να μου κάνει υποδείξεις για το πως μεγαλώνω το παιδί μου. Μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική που φοβάμαι τόσο τα μικρόβια, που φώναξα μαία στο σπίτι για να με μάθει ακριβώς πως πρέπει να θηλάσω και γενικότερα κατέκρινε κάθε μου κίνηση.

η-αδερφή-του-άντρα-μου-μου-πηγαίνει-κόντρα-

Photo via: lifo.gr

Φυσικά όλα αυτά μπροστά στον άντρα μου και στους γονείς μου οι οποίοι προσπαθούσαν να το γυρίσουν στην πλάκα. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που συμπεριφερόταν έτσι. Ήμουν αυτή που της χάρισε το πρώτο της ανιψάκι και θα έπρεπε ο ερχομός αυτός του παιδιού αν όχι να μας φέρει πιο κοντά, να την γλυκάνει λίγο παραπάνω.

Πλέον θεωρώ ότι ζηλεύει που γέννησα εγώ το πρώτο παιδί της οικογένειας, ενώ αυτή ακόμα δεν έχει σταυρώσει άντρα. Το ξέρω ότι ακούγεται κακό, αλλά δεν βρίσκω καμία άλλη λογική εξήγηση στην συμπεριφορά της.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου βοηθάει τα αδέρφια του οικονομικά χωρίς να με ρωτήσει και φέρνει πίσω την ζωή μας

Φυσικά ο άντρας μου δεν παίρνει θέση σε όλα αυτά και αυτό με εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Κουράστηκε να δέχομαι κριτική για το πως να μεγαλώσω το παιδί μου και το πως διαχειρίζομαι καταστάσεις που αφορούν αυτό, από έναν άνθρωπο που δεν έχει παιδιά και που στην τελική δεν είναι καν καλοπροαίρετη.

η-αδερφή-του-άντρα-μου-μου-πηγαίνει-κόντρα-

Photo via: mama365.gr

Αυτό που έχω ανάγκη είναι ο άντρας μου να με υπερασπίζεται περισσότερο. Εγώ έχω βγάλει τα δόντια μου και προσπαθώ όταν χρειάζεται να την βάζω στην θέση της, όμως δεν μου είναι εύκολο διότι δεν μ’ αρέσουν οι εντάσεις και αγχώνομαι πολύ. Τί να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close