ο-άντρας-μου-βοηθάει-τα-αδέρφια-του-οικονομικα-χωρίς-να-με-ρωτήσει-

Τα αδέρφια πρέπει να είναι ενωμένα, όμως σύμφωνα με αυτήν την αναγνώστρια, ο άντρας της το παρακάνει. Βοηθάει τα αδέρφια του οικονομικά και η δική τους ζωή έρχεται πίσω. Τί να κάνει;

Τα αδέρφια πρέπει να βοηθούν το ένα το άλλο. Όμως όταν αυτό ξεπερνά τα όρια, ειδικά όταν έχεις δική σου οικογένεια, αποτελεί πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει η αναγνώστρια που αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί μας και θέλει την γνώμη σας. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Βασιλική, είμαι 33 ετών και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 6 χρόνια ενώ βρισκόμαστε ήδη σε σχέση 3 χρόνια πριν τον γάμο. Ο άντρας μου έχει άλλα τρία αδέρφια και είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου βάζει πιο πάνω την δουλειά από τα παιδιά

Η αλήθεια είναι ότι με τα αδέρφια του, έχω πολύ καλές σχέσεις. Έχει δύο αδερφούς 2 χρόνια μικρότερους από αυτόν που είναι δίδυμοι και μία μικρότερη αδερφή που έχουν περίπου 15 χρόνια διαφορά. Αυτό που θαύμασα σε αυτήν την οικογένεια από την πρώτη στιγμή είναι για το πόσο δεμένη είναι και πόσο με καλοδέχτηκαν.

Εγώ δεν μεγάλωσα σε τόσο δεμένη οικογένεια. Οι γονείς μου, ήταν κάπως αδιάφοροι, αφού είχαν…δικά τους προβλήματα να διαχειριστούν και με τον αδερφό μου υπήρχε πάντα ένας άτυπος ανταγωνισμός. Κυρίως από την μεριά του και γι’ αυτό ευθυνόντουσαν οι γονείς μας, που έδειχναν τόσο φανερά τις αδυναμίες τους.

ο-άντρας-μου-βοηθάει-τα-αδέρφια-του-οικονομικα-χωρίς-να-με-ρωτήσει-

Photo via: boro.gr

Από τον δεύτερο χρόνο του γάμου μας, προσπαθούσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε ένα παιδί. Περισσότερο εγώ το ήθελα, αυτός ήταν και είναι πιο χαλαρός. Μπορεί να το κάνει και για μένα αλλά πάντα μου έλεγε ότι ήθελε να με παντρευτεί, γιατί ήμουν εγώ και όχι για να του κάνω απογόνους, οπότε αν προκύψει προέκυψε.

Δείτε ακόμα Το παιδί μου είναι 18 χρονών και τα έφτιαξε με έναν 28χρονο – Θέλω να τους χωρίσω

Όμως ακόμη δεν έχω μείνει έγκυος και οι γιατροί λένε ότι μπορεί να έχω κάποιο φανερό πρόβλημα με την γονιμότητα, αλλά μάλλον η εξωσωματική είναι μονόδρομος. Κουράστηκα να περιμένω τόσα χρόνια και επειδή μεγαλώνω, είπαμε να βάλουμε κάποιες οικονομίες στην άκρη και να κάνουμε αυτήν την αρχή.

Ο άντρας μου προσπαθεί να βάλει αυτά τα χρήματα στην άκρη, διότι παίρνει πολύ καλύτερο μισθό από μένα. Εμένα ο μισθός μου δεν ξεπερνάει τα 600 ευρώ ενώ εκείνος, παίρνει περίπου 1000, οπότε είπαμε εγώ να πληρώνω έξοδα σούπερ μάρκετ και κάποιες δόσεις και αυτός μερικούς λογαριασμούς και να βάζει χρήματα στην άκρη.

ο-άντρας-μου-βοηθάει-τα-αδέρφια-του-οικονομικα-χωρίς-να-με-ρωτήσει-

Photo via: theman.gr

Όμως βλέπω πως αυτά τα χρήματα δεν συγκεντρώνονται τόσο εύκολα όσο νόμιζα, αφού σχεδόν κάθε μήνα θα χρειαστεί να δανείσει σε κάποιο από τα αδέρφια του και κυρίως στην μικρή. Είναι μόνη της στην Αθήνα, δουλεύει σε μία δουλειά χαμηλόμισθη και ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο της.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου κακομαθαίνει το παιδί μας και με κάνει να δείχνω συνέχεια η κακιά

Οι γονείς της δεν έχουν να της δώσουν όταν μερικούς μήνες έρχεται δύσκολα και ο άντρας μου πληρώνει πάντα την νύφη γιατί είναι σαν πατέρας της στην συμπεριφορά και στην στήριξη. Για να μην παρεξηγηθώ η κοπέλα δεν ζητάει κάνα τραγικό ποσό.

Κάνα 50αρικο, κάνα 20αρικο, κάπου εκεί. Και πάντα του λέει ότι θα του τα χρωστάει όμως εκείνος ποτέ δεν το δέχεται. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο δεν είναι ότι δανείζει στην αδερφή του ενώ ξέρει ότι τα φέρνουμε δύσκολα πέρα και μία εξωσωματική κοστίζει.

Με ενδιαφέρει και με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μου το λέει. Παίρνει πρωτοβουλίες λες και δεν έχουμε κοινό ταμείο, την ίδια στιγμή που ζητάει από μένα εξηγήσεις, κάθε φορά που “σπαταλάω” τα λεφτά σύμφωνα με την γνώμη του, επειδή αγοράζω κάνα ρούχο παραπάνω (από φθηνές εφαρμογές, τύπου Shein, μην νομίζετε).

Δείτε ακόμα 47 χρονών με 2 παιδιά και ο νέος μου σύντροφος θέλει συγκατοίκηση – Δεν σφάξανε

Και οκ, θες να δανείσεις; Δάνεισε. Αλλά να είναι όντως δανεικά. Αφού η κοπέλα έχει όλη την καλή διάθεση να στα δώσει εσύ γιατί δεν το δέχεσαι; Επειδή την βλέπεις μικρή; Δεν είναι πια! 25 χρονών έχει φτάσει! Φοβάμαι ότι δεν θα μαζέψουμε ποτέ αυτά τα λεφτά και πως δεν θα γίνω ποτέ μαμά.

ο-άντρας-μου-βοηθάει-τα-αδέρφια-του-οικονομικα-χωρίς-να-με-ρωτήσει-

Photo via: theman.gr

Κάθε φορά που πάω να του κάνω συζήτηση, μου λέει πως δεν μπορώ να καταλάβω επειδή εγώ με τον αδερφό μου δεν έχουμε τις ίδιες σχέσεις και πως αυτός θα βρει την άκρη του, όμως η μικρή τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται πολύ. Όντως δυσκολεύεται, αλλά με εμάς τι θα γίνει;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close