δεν-συμπαθώ-την-δασκάλα-του-παιδιού-

Η αναγνώστρια δεν συμπαθεί την δασκάλα του παιδιού στο Δημοτικό και θέλει να του αλλάξει σχολείο. Το παιδί όμως την λατρεύει και δεν θέλει. Τί να κάνει;

Η συνεργασία ανάμεσα σε γονιό και εκπαιδευτικό είναι το Α και το Ω όσων αφορά την σχολική επίδοση του παιδιού αλλά και την διαπαιδαγώγησή του. Ένας εκπαιδευτικός μπορεί να προκαλέσει ψυχικά τραύματα στο παιδί κι ένας γονιός δεν θα δει βελτίωση αν δεν ακούσει τις συμβουλές του σωστού εκπαιδευτικού.

Όταν όμως δεν συμπαθείς τον εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει το παιδί σου και στην προκειμένη την δασκάλα, τι συνεργασία μπορεί να προκύψει; Αυτή η μαμά αντιμετωπίζει πρόβλημα και αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί μας. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Αρρώστησα και το παιδί μου δεν έρχεται να με δει

Ονομάζομαι Κατερίνα και έχω μία κòρη που πηγαίνει Τετάρτη Δημοτικού. Όλα αυτά τα χρόνια είχα άριστες σχέσεις με όλους τους δασκάλους που την είχαν αναλάβει και ποτέ δεν είχα δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά τους ακόμη κι αν τα σχόλιά τους για το παιδί μου δεν ήταν πάντα αυτά που ήθελα να ακούσω.

Φέτος όμως ήρθε μία καινούρια δασκάλα στο σχολείο και στην πόλη που η αντιπάθειά μου γι’ αυτήν ξεκίνησε από την στιγμή που έμαθα ότι είχε παρελθόν με τον άντρα μου. Ο άντρας μου βλέπεται δεν είναι από Κατερίνη που μένω εγώ, αλλά από Θεσσαλονίκη.

δεν-συμπαθώ-την-δασκάλα-του-παιδιού-

Photo via: athensmagazine.gr

Η Θεσσαλονικιά δασκάλα λοιπόν, τυγχάνει να είναι πρώην του και μάλιστα, ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο πριν μερικά χρόνια. Όλο αυτό το ανακάλυψα επειδή εκείνος μου το είπε. Θεώρησε ότι το να μάθω κάτι τέτοιο δεν θα επηρεάσει την ψυχολογία και την σχέση μας.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου βοηθάει τα αδέρφια του οικονομικά χωρίς να με ρωτήσει και φέρνει πίσω την ζωή μας

Έτσι όταν μία μέρα έτυχε να πάρει αυτός το παιδί από το σχολείο, σχεδόν ενθουσιασμένος για την σύμπτωση ήρθε και μου το ξεφούρνισε. Τώρα θα μου πείτε “ε εντάξει, πόσο συχνά να βλέπει ένας πατέρας την δασκάλα του παιδιού;”.

Λοιπόν, πολύ συχνά. Διότι εγώ πριν 1 μήνα πήρα προαγωγή από την δουλειά μου και τα μεσημέρια χρειάζεται να δουλεύω σε αντίθεση με τον άντρα μου. Έτσι αυτός πάει και παίρνει το παιδί από το σχολείο, αυτός το πηγαίνει σχολείο και προχθές που είχαμε συνέλευση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αυτός πήγε.

δεν-συμπαθώ-την-δασκάλα-του-παιδιού-

Photo via: Pinterest

Φυσικά δεν μπορώ να του πω κάτι γιατί οι γονείς μου δεν ζουν και οι δικοί του μένουν Κατερίνη. Και που λεφτά για νταντάδες, όταν με τα ωράριά μας τα έχουμε βρει μία χαρά. Θέλω όμως να βρω μία δικαιολογία και να αλλάξω σχολείο στο παιδί.

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου βάζει πιο πάνω την δουλειά από τα παιδιά

Δεν μ’ αρέσει να έρχονται σε τόσο συχνή επαφή. Αυτή είναι ακόμη ελεύθερη και μεταξύ μας κουκλάρα. Δεν έχει κιλά εγκυμοσύνης και ραγάδες. Έχει αέρα, είναι πάντα χαμογελαστή και ευγενική και γενικά έχει το πακέτο.

δεν-συμπαθώ-την-δασκάλα-του-παιδιού-

Photo via: ygeiamou.gr

Το θέμα είναι όμως ότι ακόμα κι αν βρω την κατάλληλη δικαιολογία στον άντρα μου και τον πείσω να αλλάξουμε σχολείο, στο παιδί δεν ξέρω τι να πω. Εκεί είναι όλοι του οι φίλοι και μάλιστα την συγκεκριμένη δασκάλα την λατρεύει γιατί λέει ότι της μαθαίνει πράγματα και πιστεύει σε εκείνη. Τί να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close