η-γειτόνισσα-είναι-ψωνισμένη-και-θέλω-να-στολίσω-το-σπίτι-μου-περισσότερο-από-το-δικό-της-

Η γειτόνισσα είναι μία πλούσια ψωνισμένη και φέτος θα στολίσω το σπίτι μου περισσότερο από αυτήν. Φαίνεται πως αυτή η αναγνώστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν το έχουμε ξανά συναντήσει. Ποια είναι η γνώμη σας;

Τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι από εμάς στολίζουμε το σπίτι μας. Στολίζουμε το σπίτι μας καταρχάς για εμάς και στην συνέχεια για να το καμαρώσουν οι φίλοι και η οικογένειά μας. Φαίνεται όμως πως μερικοί άνθρωποι, δεν το βλέπουν έτσι.

Σε πολλές χριστουγεννιάτικες ταινίες έχουμε δει το σενάριο της “κόντρας” για το ποιος έχει το πιο καλόγουστο στολισμένο σπίτι στην γειτονιά. Όμως θεωρούσαμε πως αυτά ήταν απλά για να προκαλέσουν περισσότερο γέλιο στους θεατές της ταινίας. Φαίνεται όμως πως δεν είναι έτσι. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Με λένε Έλενα και μένω στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης. Η Ευκαρπία αναβαθμίστηκε πριν μερικά χρόνια και ήρθαμε κι εμείς με τον άντρα μου να ζήσουμε στο ανακαινισμένο πατρικό του σπίτι. Η Ευκαρπία είναι μία σχετικά πλούσια περιοχή της Θεσσαλονίκης αν κι εμείς δεν είναι και ότι το φυσάμε.

Παρόλα αυτά με την γειτονιά δεν έχω πολλά πολλά γιατί οι περισσότερες είναι ψωνισμένες και κάνουν μόστρα για τα πάντα. Για τα ρούχα που αγοράζουν, για τα μαλλιά τους, τα νύχια τους και φυσικά το σπίτι τους. Εμένα όλα αυτά μου φαινόντουσαν πάντα πολύ “φθηνά”.

Είναι όμως μία γειτόνισσα που πραγματικά δεν έχω γνωρίσει πιο αντιπαθητικό άνθρωπο. Έχει δικό της παιδικό σταθμό κάπου στην Θεσσαλονίκη και φυσικά έχει αρκετά χρήματα. Έχει παντρευτεί έναν κακομοίρη που είναι καθηγητής σε ΙΕΚ και τον έχει σήκω κάτσε κάτσε σήκω.

Δείτε ακόμα Θέλω να πω στο παιδί μου ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης αλλά φοβάμαι μην πληγωθεί

Όλη την ώρα κυκλοφορεί στην γειτονιά με ένα ύφος πολλών καρδιναλίων και νομίζει πως μόνο αυτή είναι και άλλη δεν είναι. Την είχα που την είχα άχτι, το πράγμα χειροτέρεψε όταν πρόσφατα πέρασε έξω από το σπίτι μου και μου έκανε παρατήρηση που τάιζα δύο γατάκια στην αυλή μου.

Της είπα ότι εφόσον δεν αφήνω σκουπίδια ούτε στον δρόμο ούτε στην αυλή έχω κάθε δικαίωμα να ταΐζω ό,τι ζώα θέλω και να κάνει κουμάντο στην δική της την αυλή. Ο άντρας μου, μου είπε να μην ασχολούμαι αλλά εγώ δεν μπορώ.

Γενικά ο άντρας μου θεωρεί ότι δεν πρέπει να μαλώνουμε ποτέ μα κανέναν, να μην δημιουργούμε εντάσεις και να δίνουμε τόπο στην οργή. Αλλά είπαμε, είμαστε καλοί όχι μ…κες. Τέλος πάντων φυσικά η συγκεκριμένη γειτόνισσα στόλισε πρώτη από όλους.

Δείτε ακόμα Προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς τους γονείς του

Φωτάκια από πάνω μέχρι κάτω. Μέχρι και στο γκαράζ της έβαλε. Έπαθα σοκ και απορώ τι λογαριασμός θα της έρθει. Και φυσικά δεν σβήνει ούτε στιγμή τα φωτάκια για να δείξει σε όλη την γειτονιά ότι είναι πλούσια και δεν έχει ανάγκη!

Ε ως εδώ ήταν. Αν νομίζει αυτή ότι με την κακογουστιά της θα μας δείξει ότι έχει λεφτά θα της δείξω κι εγώ πως με λιγότερα χρήματα θα στολίσω το σπίτι μου από πάνω μέχρι κάτω χριστουγεννιάτικα και μάλιστα με καλύτερο γούστο.

Έχω ξεσηκώσει όλα τα diy χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι πιάνομαι από μικρότητες, να μην ασχολούμαι και άλλα τέτοια αλλά πραγματικά την έχω άχτι! Είναι πραγματικά αντιπαθέστατη. Εγώ θα το κάνω και άσε τον άντρα μου να διαφωνεί!

Photo cover via: pasmina.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close