η_ξαδέρφη_μου_κατηγορεί_τον_γιο_μου_για_κλέφτη_

Η ξαδέρφη της αναγνώστριας κατηγορεί τον γιό της για κλέφτη και θέλει απεγνωσμένα την συμβουλή μας.

Μεγαλώνουμε παιδιά με αρχές έτσι ώστε να βγουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία. Οι περισσότεροι από εμάς, σαν γονείς, δεν ακούμε κουβέντα για τα παιδιά μας. Πιστεύουμε ότι τους έχουμε δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν την ζωή τους και χωρίς εμάς.

Όταν λοιπόν βρίσκετε ένας άνθρωπος που θα κακολογήσει τα παιδιά μας σίγουρα θα γίνουμε έξαλλοι. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι συγγενικό μας πρόσωπο. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει και η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας όπου η ξαδέρφη της κατηγορεί τον γιό της για κλέφτη. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς τα παιδιά μου και η πεθερά μου δεν μου τα κρατάει

Είμαι 56 χρονών και έχω έναν γιό 30 ετών. Μένουμε στην Θεσσαλονίκη και εδώ και πολλά χρόνια ήμουν πολύ κοντά με την πρώτη μου ξαδέρφη η οποία είναι Θεσσαλονικιά όμως μένει με την οικογένειά της στην Πάτρα. Ήμασταν πολύ κοντά με αυτήν την ξαδέρφη.

Κάθε Καλοκαίρι πηγαίναμε στην Πάτρα ή ερχόταν αυτή Θεσσαλονίκη και όταν έχασα τον άντρα μου ήταν από τα πρώτα άτομα που ανέβηκαν Θεσσαλονίκη για να με δουν χωρίς να υπολογίσει καμία απόσταση. Όντας μοναχοπαίδι, ήταν η αδερφή που δεν είχα.

Και φυσικά τα παιδιά μας είχαν μεγαλώσει μαζί. Πηγαίναμε μαζί διακοπές τις περισσότερες φορές οπότε τα ξαδέρφια ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους. Έτσι πολλές φορές ερχόντουσαν τα παιδιά της Θεσσαλονίκη για να με δουν ακόμη και χωρίς την ξαδέρφη μου και φυσικά πήγαινε και ο γιός μου στην Πάτρα.

Δείτε ακόμα Συνεχίζω να μένω στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άντρα μου και περνάμε μία χαρά

Οι σχέσεις μας ήταν άριστες μέχρι πέρσι. Ο γιός μου λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης καραντίνας αποφάσισε να κατέβει στην Πάτρα για να αλλάξει παραστάσεις. Μόλις είχε χάσει την δουλειά του και είχε ανάγκη από λίγες διακοπές και φυσικά κάτι να του ανεβάσει την διάθεση.

Στην Πάτρα θα έμενε για 5 μέρες. Όταν γύρισε πίσω σύμφωνα με τον ίδιο είχε περάσει τέλεια. Είχε αγοράσει ρούχα, είχε κάνει τις βόλτες του με τα ξαδέρφια του και φυσικά η φιλοξενία της ξαδέρφης μου ήταν όπως κάθε φορά άριστη.

Εκείνες τις 5 μέρες που ήταν εκεί ο γιός μου δεν χρειάστηκε να τηλεφωνηθούμε με την ξαδέρφη μου, διότι μιλούσα κάθε μέρα με τον γιό μου στο τηλέφωνο και επί της ευκαιρίας, ρωτούσα και τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι.

Δείτε ακόμα Ζηλεύω την συννυφάδα μου επειδή έχει καλές σχέσεις με τα πεθερικά μας

Μετά από 3 μέρες λοιπόν αφού ο γιός μου είχε ανέβει Θεσσαλονίκη και πάλι την πήρα τηλέφωνο για να τα πούμε όπως κάθε φορά και την άκουσα πολύ προβληματισμένη. Σχεδόν σαν να μου έχει θυμώσει. Την πρώτη μέρα δεν έδωσα σημασία.

Υπέθεσα ότι είναι κουρασμένη και ότι απλά την πέτυχα σε λάθος στιγμή, οπότε την έκλεισα και περίμενα να με πάρει πίσω λίγες μέρες μετά όπως πάντα. Δεν με πήρε όμως κι έτσι την πήρα εγώ και πάλι. Και την δεύτερη φορά που τηλεφώνησα μου φάνηκε ψυχρή.

Την ρώτησα αν όλα ήταν καλά κι αν είχε συμβεί κάτι και μου είπε πως όλα είναι καλά και απλά είναι ανόρεχτη. Δεν έδωσα σημασία όμως αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για ένα μήνα περίπου μέχρι που δεν άντεξα. Της είπα ότι την ξέρω πολύ καλά.

Δείτε ακόμα Η πρώην πεθερά μου προσπαθεί να στρέψει το παιδί εναντίον μου

Την ρώτησα αν την προβληματίζει κάτι, αν χρειάζεται βοήθεια σε κάτι ή αν έχω κάνει κάτι εγώ που την πείραξε. Εκείνη στην αρχή δίστασε και μετά μου είπε πως ήθελε να μου μιλήσει σχετικά με κάτι και να μην παρεξηγήσω.

Μου είπε ότι είχε φυλαγμένα 500 ευρώ στην ντουλάπα της και ότι οι μόνοι που γνώριζαν γι’ αυτά τα λεφτά ήταν η οικογένειά της και ο γιός μου. Σε μένα δεν είχε τύχει να πει κάτι γιατί δεν είχε πολύ καιρό που τα μάζεψε. Μου είπε λοιπόν ότι το είπε στον γιό μου όταν κατέβηκε στην Πάτρα.

Όταν έφυγε ο γιός μου από το σπίτι η ξαδέρφη μου είχε άλλα 50 ευρώ για την άκρη και όπως άνοιξε την ντουλάπα για να βάλει και τα άλλα 50 διαπίστωσε ότι τα 500 ευρώ έλειπαν. Μου είπε λοιπόν ότι υποψιάζεται τον γιό μου.

Δείτε ακόμα Μπαμπάς έξω φρενών: Τα πεθερικά μου ταΐζουν το παιδί μου χαζομάρες πίσω από την πλάτη μου

Μου είπε ότι καταλαβαίνει, επειδή έχει μείνει άνεργος, αλλά αν το παιδί δεν είναι καλά να του μιλήσουμε. Όμως εγώ είχα γίνει ήδη έξαλλη. Με το που άκουσα ότι υποψιάζεται τον γιό μου, είχα θολώσει. Στην αρχή δεν μιλούσα γιατί είχα χάσει τα λόγια μου.

Μετά όμως της είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και μόνο που το σκέφτηκε. Ότι εγώ δε θα το σκεφτόμουν ποτέ για εκείνους και ότι δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα σαν οικογένεια. Από εκείνη την μέρα δεν ξανά μιλήσαμε. Εκείνη έχει κάνει κάποιες προσπάθειες όμως εγώ δεν θέλω καμία σχέση.

Το θέμα είναι όμως ότι έχει κυκλοφορήσει την ιστορία στο σόι μας εδώ πάνω και δεν ξέρω πως το διαχειριστώ. Εκείνη έρχεται και τους βλέπει μία φορά τον χρόνο όμως εγώ τους βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και δεν θέλω να σκέφτονται τέτοια πράγματα για τον γιό μου. Πραγματικά απορώ πως με πρόδωσε έτσι. Να την βάλω στην θέση της ή θα φανώ ένοχη;

Photo cover via: e-thessalia.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close