συνεχίζω_να_μένω_στο_ίδιο_σπίτι_με_τον_πρώην_άντρα_μου_

Αυτή η αναγνώστρια συνεχίζει να μένει με τον πρώην άντρα της και μετά το διαζύγιο και σίγουρα είναι μία ιστορία που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Πολλά ζευγάρια αποφασίζουν για τους δικούς τους λόγους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή από ένα σημείο και μετά. Όταν λοιπόν ένα ζευγάρι χωρίζει, μοιράζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, δίνουν μία διατροφή και συνεχίζουν την ζωή τους.

Αυτό που στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δεν συνηθίζουμε να ακούμε συχνά είναι η εμπειρία της συγκεκριμένης αναγνώστριας. Αυτή η αναγνώστρια λοιπόν, μετά το διαζύγιο συνεχίζει και μένει με τον πρώην άντρα της και θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Ακολουθώ το Daddy-Cool.gr τα τελευταία τρία χρόνια και τον τελευταίο καιρό μου αρέσει που μοιράζεται μαζί μας ιστορίες της καθημερινότητας. Έχω αφήσει μάλιστα πολλές φορές και το δικό μου σχόλιο. Προχθές λοιπόν σκέφτηκα ότι συνήθως διαβάζουμε για ιστορίες δυσάρεστες.

Ζευγάρια που αλληλοκερατώνονται. παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα, ακατάλληλοι γονείς, ακατάλληλα πεθερικά. Είπα λοιπόν κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας, σαν μία ευχάριστη εμπειρία και σαν μία ιστορία που σίγουρα δεν την συναντάς συχνά.

Με τον πρώην άντρα μου λοιπόν ήμασταν μαζί από φοιτητές. Δεν αποκτήσαμε δικά μας παιδιά διότι εκείνος ήταν στείρος κι εγώ δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη κάψα να γίνω μάνα. Αποφασίσαμε λοιπόν να παντρευτούμε διότι πιστεύουμε ότι την οικογένεια δεν την κάνει μόνο το παιδί.

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς την γυναίκα μου για να βρω άλλη

Ο γάμος μας κράτησε περίπου 12 χρόνια και ήταν σχετικά χαρούμενος. Ήρθε όμως κάποια στιγμή που δεν είχαμε κάτι άλλο να δώσουμε στην σχέση. Βαριόμασταν να βγούμε οι δύο μας, στο σπίτι υπήρχαν διαρκώς εντάσεις, η σ3ξουαλική μας ζωή ήταν ανύπαρκτη και όταν πηγαίναμε διακοπές δεν περνούσαμε πια καλά οι δυο μας.

Σαν ώριμοι άνθρωποι λοιπόν αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος. Εγώ όμως μέχρι τότε ήμουν άνεργη. Όταν έφυγα από το σπίτι τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα πολύ οικονομικά. Δεν έβρισκα δουλειά και έμενα για αρκετούς μήνες με μία θεία μου. Οι γονείς μου δεν ζουν.

Με τον πρώην άντρα μου μετά από 5 μήνες χωρισμού ξεκινήσαμε να έχουμε και πάλι επικοινωνία. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρατάω κακία ειδικά σε αυτούς που αγαπάω και η αλήθεια είναι ότι δεν χωρίσαμε επειδή μου φέρθηκε άπιστα. Τουλάχιστον από όσο ξέρω.

Δείτε ακόμα Γυναίκα περίμενε 8δυμα και τελικά γέννησε…10δυμα

Οπότε, όταν ξεκίνησα να ξεπερνάω την απουσία του ξεκινήσαμε ξανά και να μιλάμε στο Facebook. Του έλεγα λοιπόν ότι δυσκολεύομαι οικονομικά κι αν ακούσει κάτι για κάποια αγγελία να μου την στείλει. Του έλεγα ότι περνάω καλά με την θεία μου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ανάγκη τον προσωπικό μου χώρο και δεν τον έχω.

Και μετά από 3 μήνες, μου πρότεινε κάτι που με ξάφνιασε. Μου ζήτησε να επιστρέψω στο σπίτι, αλλά αυτήν την φορά όχι σαν γυναίκα του ή δεσμός του, αλλά σαν συγκάτοικος. Στην αρχή δίστασα. Δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά και με φόβιζε η ιδέα να βλέπω τον πρώην άντρα μου να προχωράει.

Όμως κάναμε μερικές ξεκαθαρίσεις και μέσα σε αυτές ήταν και το ότι δεν θα έφερνε κανείς νέες σχέσεις στο σπίτι, εκτός αν το πράγμα σοβάρευε που από εκεί και πέρα θα το ξανά συζητούσαμε. Έτσι γύρισα στο παλιό μου σπίτι σαν συγκάτοικος αυτή τη φορά.

Δείτε ακόμα “Είμαι 23 και η κοπέλα μου 60 και την αγαπώ”

Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα αλλά με το πέρασμα των μηνών διαπιστώσαμε και οι δύο όταν σαν συγκάτοικοι και φίλοι ταιριάζουμε σίγουρα πολύ περισσότερο από ότι σαν ζευγάρι. Κανείς από τους δύο δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στον άλλον.

Μάλιστα πριν 8 μήνες βρήκα μέσω διαδικτύου μία δουλειά που μπορώ να την κάνω και μέσω internet και τα οικονομικά μου έχουν σταθεροποιηθεί. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν σκέφτηκε να μου πει να φύγω και ούτε εγώ θα το ήθελα.

Ήθελα λοιπόν μέσα από αυτήν την ιστορία να περάσω το μήνυμά μου. Πολλοί άνθρωποι αγαπιούνται χωρίς να είναι πλέον ζευγάρι. Και μπορεί να μην έχεις να δώσεις κάτι άλλο στον ερ@τικό τομέα, όμως στον ανθρώπινο τομέα πάντα έχεις κάτι να δώσεις.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με ζηλεύει παθολογικά

Μπορεί η ιστορία μου να φανεί σε μερικούς εξωφρενική αλλά δεν με νοιάζει. Καταφέραμε να βρούμε αυτό που πολλά πρώην ζευγάρια με παιδιά δεν κατάφεραν να βρουν. Την χρυσή τομή. Δεν σταματήσαμε να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον επειδή πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε σ@ξ.

Photo cover via: in2life.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close