ζηλεύω_την_συννυφάδα_μου_επειδή_τα_πηγαίνει_καλά_με_τα_πεθερικά_μας_

Αναγνώστρια λέει πως ζηλεύει την συννυφάδα της επειδή τα πάει καλά με τα πεθερικά τους.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μέσα στις οικογένειες αναπτύσσονται συναισθήματα ζήλειας. Είτε τα αδέρφια ζηλεύουν το ένα το άλλο και μαλώνουν, είτε ακόμη και συννυφάδες ή μπαντζανάκια. Μερικές φορές μπαίνουν την περιουσιακά στην μέση και τα πράματα γίνονται ακόμη χειρότερα.

Στη σημερινή μας ιστορία μία αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις της μαζί μας. Παραδέχεται ότι ζηλεύει την συννυφάδα της επειδή τα πηγαίνει καλά με τα πεθερικά τους και θέλει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Στην οικογένεια του άντρα μου είναι δύο αδέρφια και συγκεκριμένα ο άντρας μου και ο αδερφός του. Και τα δύο αδέρφια είναι παντρεμένα και η αλήθεια είναι ότι με την συννυφάδα μου δε τα πηγαίναμε ποτέ πολύ καλά. Συγκεκριμένα, είμαστε δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες.

Από την μία εγώ είμαι πιο κλειστή και προσγειωμένη. Δεν μου αρέσουν οι πολλές βόλτες ούτε έχω μάθει να καλοπιάνω και να γλείφω τους άλλους για να με συμπαθήσουν. Από την άλλη αυτή είναι και καλά η χαρά της ζωής. Γελάει συνέχεια, βγαίνει πολύ, μιλάει πρόστυχα μπροστά στα πεθερικά μας.

Κάνει δηλαδή αστεία πονηρού περιεχομένου που με κάνουν και ντρέπομαι σε αντίθεση με τα πεθερικά μου που φαίνεται πως το διασκεδάζουν πολύ. Εγώ ήρθα πρώτη στην οικογένεια και τρία χρόνια μετά ο κουνιάδος μου, μας παρουσίασε και την λεγάμενη.

Δείτε ακόμα Είμαι αλλεργική στα σκυλιά και η πεθερά μου πήρε στην κόρη μου κουτάβι

Από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις. Γελούσε, έκανε αστεία, ήταν καλή μαγείρισσα, είχε καλή δουλειά και γενικά είχε όλο το πακέτο. Τα πεθερικά μου γενικότερα είναι άνθρωποι πολύ καλοί και καταδεκτικοί. Δεν μου είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην σχέση μου.

Όμως πάντα είχα την πεποίθηση ότι δεν κολλούσα πολύ μαζί τους. Δεν περνούσα καλά στις ταβέρνες που με έβγαζαν, δεν μου άρεσαν τα δώρα που μου έκαναν και δεν έχω μάθει να διακοσμώ το σπίτι με άσχημα βάζα ή να φοράω βραχιόλια που δεν μου αρέσουν απλά και μόνο για να με συμπαθήσουν αυτοί.

Η συννυφάδα μου από την άλλη ό,τι κι αν της αγοράζουν το δέχεται ενθουσιασμένη. Κάνει λες και δεν έχει ξαναπάρει δώρο στην ζωή της. Για μένα όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο όμως τα πεθερικά μου φαίνεται πως το καταπίνουν αμάσητο.

Δείτε ακόμα Είμαι έτοιμη να παντρευτώ αλλά με έχει γοητεύσει ο πεθερός μου

Πάντα λοιπόν ήξερα ότι την προτιμούν λίγο παραπάνω από μένα. Μη σας πω ότι πολλές φορές είχα σκεφτεί ότι πίσω από την πλάτη μου μπορεί να πέφτει και λίγο φτυάρι. Όσες φορές το έχω συζητήσει με τον άντρα μου βέβαια μου λέει ότι είμαι παράλογη και ότι έχω εμμονές, όμως εγώ είμαι σίγουρη.

Όλα αυτά τα χρόνια έκανα υπομονή σε αυτούς τους διαχωρισμούς. Το έπαιζα καλά μπροστά στην συννυφάδα μου, αλλά από μέσα μου έβραζα κάθε φορά που φαινόταν ολοκάθαρα ότι προσπαθούσε να γλείψει κάποιον από εμάς για να περάσει το δικό της.

Μέχρι που ήρθε το φετινό Καλοκαίρι. Τα πεθερικά μου, κέρδισαν μία κλήρωση ή κάτι τέτοιο. Αυτό έγινε μάλλον στην τύχη, αφού τα πεθερικά μου, μου είπαν ότι δεν έλαβαν μέρος σε κάποια κλήρωση.

Δείτε ακόμα Μπαμπάς έξω φρενών: Τα πεθερικά μου ταΐζουν το παιδί μου χαζομάρες πίσω από την πλάτη μου

Ένα ταξιδιωτικό site ή γραφείο δε έχω καταλάβει πολύ καλά, τους είπε ότι τον Αύγουστο έχουν την επιλογή να πάνε σε όποιον προορισμό θέλουν από τους τέσσερις που τους δίνονται. Σε αυτόν τον προορισμό θα έχουν έκπτωση στα ξενοδοχεία και στα εισιτήρια. Πολύ μεγάλη έκπτωση.

Τα πεθερικά μου λοιπόν χωρίς να το συζητήσουν με κανέναν, έδωσαν αυτή την κάρτα στην συννυφάδα μου και στον άντρα της. Όταν ζήτησα τον λόγο μου είπαν ότι εγώ δεν είμαι και πολύ των ταξιδιών και ότι ερχόμαστε πιο καλά οικονομικά από ότι η συννυφάδα και το κουνιάδος μου.

Έγινα έξαλλη. Πως γίνεται να ξεχωρίζουν τόσο έντονα τις δύο γυναίκες μεταξύ τους; Μπορεί να μην είμαι των ταξιδιών αλλά ένα δώρο δε θα με χαλούσε. Και γενικότερα κάνε την κίνηση κι ας μην την δεχτώ. Έχω άδικο; Τι να κάνω;

Photo cover via: zarpanews.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close