με-παράτησε-για-την-πρώην-του-

Με παράτησε για να ζήσει με την πρώην τους και το παιδί του στην Γερμανία. Η αναγνώστρια ζητάει την άποψή μας.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που εγκαταλείφθηκαν. Η εγκατάλειψη δεν ήταν ποτέ μία εύκολη υπόθεση. Όταν σε εγκαταλείπουν νιώθεις προδομένος ή προδομένη, νιώθεις μεγάλη μοναξιά και νιώθεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς ποτέ ξανά σε έναν άνθρωπο.

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει και μία αναγνώστρια. Ο πρώην άντρας της, την παράτησε και πήγε με την πρώην του και το παιδί τους στην Γερμανία. Η αναγνώστρια βρίσκεται σε απόγνωση και θέλει την συμβουλή μας και την στήριξή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με πιέζει για δεύτερο παιδί και εγώ δεν θέλω

Ονομάζομαι Ελπίδα και ήμουν σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με έναν άνθρωπο που ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε. Το συζητούσαμε εδώ και δύο χρόνια περίπου αλλά μία η καραντίνα μία μερικές άλλες αναποδιές μας έκανε να το καθυστερούμε. Και μάλλον πάλι καλά.

Γνωριστήκαμε στην δουλειά. Ήταν προϊστάμενός μου και πίστεψα ότι η έλξη μας ήταν κεραυνοβόλα. Δεν με ενδιέφερε που είχε παιδί από προηγούμενο γάμο. Ένα παιδί το οποίο το έβλεπε σπάνια διότι η πρώην γυναίκα του, μετά τον χωρισμό τους έφυγε για Γερμανία μαζί με το παιδί.

με-παράτησε-για-την-πρώην-του-

Με τον πρώην μου μιλούσαν συχνά μέσω Skype και είχαν πολύ καλή σχέση με το παιδί. Με εκείνη όμως ήταν συνεχώς στην κόντρα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι η σχέση μας περνάει κρίση μέχρι που πριν 6 μήνες ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με παράτησε με ένα μωρό στην αγκαλιά

Ξαφνικά ξεκίνησε να βγάζει γκρίνιες μέσα στο σπίτι. Τσακωνόμασταν συνεχώς για χαζά πράγματα. Επειδή δεν πέτυχα το φαγητό, επειδή κοιμήθηκα νωρίς, επειδή ήθελα να βγούμε κι αυτός έλεγε ότι ήταν κουρασμένος και γενικά έκανε σαν να ψάχνετε για καυγά.

Στο μεταξύ ξεκίνησε να είναι διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι αλλά δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία διότι λίγο πολύ πάντα ήταν εξαιτίας της δουλειάς του. Απλά τώρα τελευταία ήταν παραπάνω. Κι επειδή ήξερα ότι η δουλειά είχε αυξηθεί το είχα συνδέσει έτσι.

Μέχρι που ξαφνικά χτύπησε το κινητό του ενώ ήταν έξω στον κήπο και επειδή ήταν skype και κατάλαβα ότι ήταν από την πρώην του, άνοιξα το μήνυμα μήπως και ήθελε κάτι για το παιδί. Τότε άνοιξα το μήνυμα και είδα να του λέει “τι κάνεις καρδιά μου;”. Θόλωσα.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου έφυγε από το σπίτι για να ζήσει με την κοπέλα του και δεν μας επισκέπτεται ποτέ

με-παράτησε-για-την-πρώην-του-

Έσπασα το κινητό του, βγήκα στο μπαλκόνι και ξεκίνησα να του ουρλιάζω μπροστά σε όλη την γειτονιά. Μετά για κάνα δύο εβδομάδες δεν του μιλούσα. Δεν ήθελα να τον χάσω απλά δεν ήθελα να με έχει δεδομένη και σκέφτηκα πως αν του έκανα μούτρα θα καταλάβαινε ότι μπορεί και να με χάσει και να διορθωθεί.

Μέχρι που κάποια μέρα δήλωσε ασθένεια από την δουλειά και γυρνώντας σπίτι βλέπω ότι είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα και είχε φύγει. Τις επόμενες μέρες μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων γιατί ήθελα εξηγήσεις και μου έλεγε πως είναι καλύτερα έτσι, πως το μεταξύ μας έχει τελειώσει και πως η θέση του είναι δίπλα στην οικογένειά του.

Αυτό το τελευταίο με πλήγωσε πιο πολύ από όλα γιατί με έκανε να νιώσω το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση ενώ ποτέ δεν υπήρξα τρίτο πρόσωπο. Με έκανε να νιώσω πως όλα αυτά τα χρόνια περνούσε την ώρα του μαζί μου, ότι ήμουν κάτι περαστικό μέχρι να τα ξαναβρεί με την γυναίκα του.

Δείτε ακόμα Οι γονείς μου έχουν αδυναμία στο παιδί του αδερφού μου και παραμελούν τα δικά μου

Πως εντάξει μπορεί να σε απάτησα μέσω μηνυμάτων αλλά στην ουσία δεν ήμουν και ποτέ δικός σου. Η θέση μου είναι δίπλα στην οικογένεια μου. Νιώθω απαίσια. Δεν θέλω να εμπιστευτώ ποτέ ξανά κανέναν. Παραιτήθηκα και από την δουλειά γιατί δεν μπορώ να είμαι στο ίδιο κτίριο που δούλευε και αυτός. Τι να κάνω;

με-παράτησε-για-την-πρώην-του-

All photos via: adobestock.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close