νομίζω-ότι-με-απατάει-αλλά-με-βγάζει-τρελή-

Νομίζω ότι ο άντρας μου με απατάει αλλά με βγάζει τρελή. Η αναγνώστρια θέλει την συμβουλή σας.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Είναι όμως πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν τα κότσια να το πουν και να χωρίσουν. Μία αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τον άντρα της.

Έχει υποψίες ότι ο άντρας της την απατάει αλλά την βγάζει τρελή και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει πια. Έτσι ζητάει την συμβουλή μας. Μακάρι να βρει την βοήθεια που αναζητάει από εσάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Νομίζω ότι ο άντρας μου με απατάει αλλά με βγάζει τρελή

Ονομάζομαι Βαρβάρα και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 15 χρόνια. Ήμασταν ένα ζευγάρι με τα πάνω του και τα κάτω του. Σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός σύζυγος αλλά ούτε εγώ είμαι. Πάντα όμως βρίσκαμε την χρυσή τομή και ό,τι κι αν γινόταν πάντα τα βρίσκαμε.

Τον τελευταίο μήνα όμως όλα νιώθω ότι έχουν αλλάξει. Γενικά πρέπει να ξέρετε ότι δεν είμαι καμία ζηλιάρα ούτε καμία τρελή που κάνω σκηνές για ψύλλου πήδημα. Όμως τον τελευταίο μήνα κάτι υπάρχει στην στάση του και στις κινήσεις του που δεν μου αρέσει καθόλου.

νομίζω-ότι-με-απατάει-αλλά-με-βγάζει-τρελή-

Όλα ξεκίνησαν ότι στην επιχείρησή σου, ήρθε μία νέα υπάλληλος. Μία αρκετά ευγενική σε εμένα κοπέλα και αρκετά όμορφη. Ο άντρας μου από τότε που την προσέλαβε ξεκίνησε το γυμναστήριο, να ντύνεται πάντα όμορφα και ειδικά όταν πηγαίνει στην δουλειά και έχει γίνει τελείως αδιάφορος προς εμένα.

Δείτε ακόμα Η πρώτη συνάντηση με την πεθερά μου δεν πήγε καλά και δεν ξέρω πως να το διορθώσω

Όσες φορές προσπάθησα να του ανοίξω το θέμα με έβγαζε τρελή. Μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικό στα 48 του χρόνια να θέλει να κάνει γυμναστική και πως και εγώ θα έπρεπε να προσέχω λίγο παραπάνω και πως αποφάσισε ξαφνικά να προσέξει λίγο παραπάνω τον εαυτό του.

Όσο για την αδιαφορία; Μου λέει ότι απλά είναι κουρασμένος και να δείξω κατανόηση γιατί τον τελευταίο καιρό οι δουλειές έχουν ανέβει. Δεν έχω τρανταχτές αποδείξεις. Στο κινητό του δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα ούτε τον έχω πιάσει ποτέ να κάνει ύποπτα τηλεφωνήματα ή να στέλνει ύποπτα μηνύματα.

νομίζω-ότι-με-απατάει-αλλά-με-βγάζει-τρελή-

Παρόλα αυτά η στάση του είναι διαφορετική και μετά από 15 χρόνια γάμου είμαι σε θέση να καταλάβω την διαφορά. Η οποία προέκυψε πολύ απότομα και η οποία προέκυψε από όταν ήρθε η άλλη στην δουλειά. Πόσο τυχαίο είναι αυτό;

Δείτε ακόμα Ο αδερφός μου είναι 24 χρονών και ακόμη τον χαρτζιλικώνουν οι γονείς μας

Επίσης τον τελευταίο καιρό λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι. Μου λέει ότι βγαίνει μετά την δουλειά με τους συναδέλφους του ή ότι έπεσε πολύ δουλειά. Έχει δικό του κομμωτήριο οπότε τυχαίνει πολλές φορές οι πελάτισσες να κλείσουν ραντεβού πιο αργά. Όμως αυτό δεν γινόταν παλιά.

Δεν ξέρω τι να κάνω για να το αποδείξω. Να ξεκινήσω να τον παρακολουθώ; Το βρίσκω κατινιά. Στο μεταξύ προσπαθώ να τον διεκδικήσω και ό,τι κι αν κάνω βρίσκει τοίχο. Νιώθω παραμελημένη, άσχημη, προδομένη και δεν έχω καμία απόδειξη για να φανεί ότι δεν είμαι τρελή. Τι να κάνω;

νομίζω-ότι-με-απατάει-αλλά-με-βγάζει-τρελή-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close