ο-πρώην άντρας-μου-τα-έφτιαξε-με-την-ξαδέρφη-μου-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα αφού ο πρώην άντρας της, τα έφτιαξε με την ξαδέρφη της.

Τα διαζύγια είναι συχνά όμως ακόμη και σαν χωρισμένοι, το πρώην ζευγάρι έχει μερικούς κανόνες ηθικής. Για παράδειγμα δεν μπορούν να κάνουν σχέση με κοινούς φίλους ή συγγενείς των πρώην τους. Φαίνεται όμως πως αυτός ο πρώην σύζυγος δεν τα πολυκαταλαβαίνει αυτά…Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Δέσποινα και με τον πρώην άντρα μου ήμασταν παντρεμένοι για 20 ολόκληρα χρόνια. Μικρά παιδιά ήμασταν όταν κάναμε σχέση. Σχολείο πηγαίναμε ακόμα. Με τον άντρα μου τα τελευταία δύο χρόνια περάσαμε μία κρίση.

Δείτε ακόμα Έχασα την μητέρα μου, πενθώ και ο άντρας μου θέλει να με χωρίσει

Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και γάμου. Τα παιδιά, οι υποχρεώσεις, οι δουλειές, κάθε ζευγάρι τα περνάει αυτά. Προσπάθησα να διορθώσω τα πράγματα αλλά αυτός προσπαθούσε λιγότερο μέχρι που μου ζήτησε διαζύγιο.

ο-πρώην άντρας-μου-τα-έφτιαξε-με-την-ξαδέρφη-μου-

Photo via: cnn.com

Δεν μπορούσα να τον πιέσω να μείνει μαζί μου όμως εγώ ποτέ μου δεν τον ξεπέρασα. Μάλιστα αυτόν τον έναν χρόνο που ήμασταν χωρισμένοι εκμυστηρευόμουν τα πάντα στην ξαδέρφη μου. Εγώ αδέρφια δεν έχω και η ξαδέρφη μου ήταν ο πιο κοντινός μου άνθρωπος.

Μου έδινε συμβουλές για το τι θα κάνω αλλά ήταν πάντα κατηγορηματική να μην ξανά μπλέξω μαζί του. Μου έλεγε ότι το μεταξύ μας έχει τελειώσει πολύ καιρό πριν και πρέπει να προχωρήσω την ζωή μου. Εγώ όμως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω.

Δείτε ακόμα Μας είπε ότι θα μας αφήσει το σπίτι, της το φτιάξαμε και λίγο πριν πεθάνει άλλαξε την διαθήκη

Δεν είχα μάθει να είμαι με άλλον άντρα, είχα παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο και σίγουρα ήθελα αυτή η οικογένεια να παραμείνει. Αυτός βέβαια πάντα ήταν κάθετος αλλά πριν 2 μήνες έγινε κάτι. Τον πήρα τηλέφωνο μεθυσμένη και του ζήτησα να βρεθούμε.

ο-πρώην άντρας-μου-τα-έφτιαξε-με-την-ξαδέρφη-μου-

Photo via: fox.com

Εκείνος με απέφευγε και μου έλεγε να πέσω να ξαπλώσω και να προσέχω για να μην με δουν έτσι τα παιδιά. Εγώ το έκλεισα αλλά φυσικά δεν μπορούσα να βρω ηρεμία. Ζήτησα λοιπόν από μία καλή μου φίλη που μένει στην πολυκατοικία και είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, να προσέξει για λίγο τα παιδιά.

Πήρα ένα ταξί γιατί ήμουν ζαλισμένη αλλά είχα τα λογικά μου και πήγα να τον βρω. Χτυπάω το κουδούνι και αντί να μου ανοίξει αυτός, άνοιξε η ξαδέρφη μου με το κομπινεζόν. Έπαθα σοκ. Ξεκίνησα να τρέχω, δεν τους είπα τίποτα.

Δείτε ακόμα Η μάνα μου είναι μυθομανής και με κάνει ρεζίλι στον σύντροφό μου

Από εκείνη την μέρα και μετά την ξεφτίλισα σε όλη την οικογένεια. Ακόμη όμως μέσα μου δεν μπορώ να ηρεμήσω. Με το ζόρι του αφήνω τα παιδιά. Δεν θέλω τα παιδιά να έρχονται σε επαφή ούτε μαζί του ούτε μαζί της αν και αυτός μου ορκίζεται ότι χώρισαν, αφού όλη η οικογένεια γύρισε εναντίον της.

ο-πρώην άντρας-μου-τα-έφτιαξε-με-την-ξαδέρφη-μου-

Photo via: boro.gr

Εγώ όμως δεν τον πιστεύω. Σίγουρα με κεράτωνε μαζί της όλο αυτόν τον καιρό που νόμιζα πως περνούσαμε απλά μία κρίση. Με χώρισε γι’ αυτήν! Την έβαλα μέσα στο σπίτι μου, της εμπιστευόμουν τα προσωπικά μου, ζητούσα την βοήθειά της να γυρίσει ο άντρας μου πίσω και αυτή μου έσκαβε τον λάκκο. Δεν μπορώ να έχω πουθενά εμπιστοσύνη πλέον!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close