ο-άντρας-μου-έδωσε-όλο-το-δώρο-στην-αδερφή-του-

Ο άντρας αυτής της αναγνώστριας πήρε το δώρο του και το έφαγε όλο η αδερφή του. Ποια είναι η γνώμη σας; Θέλει την συμβουλή μας.

Τα Χριστούγεννα είναι μία υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα όμως η αγαπημένη μέρα των μεγάλων είναι το δώρο των Χριστουγέννων. Χρήματα που είτε σε βοηθούν να κλείσεις τρύπες, είτε να ξεκινήσεις αποταμίευση είτε απλά να προσφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους.

Φαίνεται όμως πως το δώρο του συγκεκριμένου ανθρώπου πήγε όλο στην αδερφή του, κάτι που εξόργισε την αναγνώστρια που αποφάσισε να μοιραστεί…με την γιαγιά Ελένη, το πρόβλημά της. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Μαρία και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι περίπου 7 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ο γάμος μας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, εξαιτίας κυρίως της αδερφής του. Όλα άλλαξαν όταν πριν περίπου 12 μήνες έγινε γνωστό σε όλη την οικογένεια ότι η αδερφή του τζογάρει.

Η συγκεκριμένη δεν ήταν και ποτέ άνθρωπος της προκοπής. Η μικρότερη της οικογένειας, το παραχαϊδεμένο, έμπλεκε συνεχώς με λάθος ανθρώπους και διαρκώς όλη η οικογένεια έπεφτε από πάνω της για να την σώσει. Πότε για τους άντρες, πότε για τα οικονομικά της, αφού ποτέ δεν κράτησε μία δουλειά και όσα λεφτά έβγαζε τα έτρωγε όπου να ‘ναι.

ο-άντρας-μου-έδωσε-όλο-το-δώρο-στην-αδερφή-του-

Photo via: kathimerini.gr

Μέχρι και από τα αυτόφωρα τρέχαμε να την βγάλουμε επειδή οδηγούσε μεθυσμένη! Όπως και να ‘χει στην αρχή η αδερφή του δεν μας επηρέαζε τόσο. Εντάξει ο άντρας μου έπεφτε ψυχολογικά, όμως αυτό μπορούσα να το χειριστώ.

Δείτε ακόμα Αφού όλοι γιορτάζουν εγώ γιατί δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

Από τότε που έμπλεξε με τον τζόγο όμως ο άντρας μου έχει αλλάξει πολύ και η σχέση του με την αδερφή του δείχνει να υπερισχύει την δική μας. Συνεχώς τρέχει να της μιλήσει, να της συμπαρασταθεί, να την μαλώσει. Μέχρι που την παρακολούθησε κιόλας για να ξέρει που πηγαίνει και παίζει.

Έχουμε συνεχώς καυγάδες μέσα στο σπίτι γιατί είτε λείπει όλη μέρα και παραμελεί ακόμη και το παιδί μας, είτε είναι εδώ, έχει νεύρα και ξεσπάει ακόμη και στο παιδί μας. Προσπαθώ όλον αυτόν τον καιρό να κάνω υπομονή.

ο-άντρας-μου-έδωσε-όλο-το-δώρο-στην-αδερφή-του-

Photo via: voria.gr

Να αφουγκραστώ την κατάσταση και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή να είναι χαμένο κορμί και να μην την έχω σε καμία εκτίμηση, όμως τον άντρα μου τον ξέρω. Ξέρω τι άνθρωπος είναι, δεν θέλω να τον χάσω και πρέπει να του σταθώ.

Δείτε ακόμα Τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να ξεχνάμε και να παραμελούμε τους ηλικιωμένους: Η συγκινητική ταινία

Προσπαθώ να τον καταλάβω, γιατί ό,τι κι αν είναι αυτή, είναι αδερφή του και δεν μπορεί να μην νοιάζεται και να μην ανησυχεί. Δεν έχει και άλλα αδέρφια. Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι μετά το τελευταίο γεγονός. Στις 20 του μήνα μπήκε το δώρο των Χριστουγέννων.

Εγώ δεν δουλεύω, διότι προσέχω την μικρή. Γεννήθηκε με αναπηρία – ήπιας μορφής – αλλά πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος στο σπίτι τα πρώτα χρόνια διαρκώς, να την προσέχει. Το δώρο λοιπόν θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμάς.

Θα μπορούσαμε να κλείσουμε μερικές τρύπες, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιο δώρο στο παιδί χωρίς να αγχωνόμαστε, γιορτινές μέρες είναι και φυσικά θα βάζαμε κάποια χρήματα στην άκρη, που όσα κι αν είχαμε, μετά την καραντίνα έγιναν καπνός!

Δείτε ακόμα Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω Χριστούγεννα με το σόι μου αλλά δεν δέχονται το όχι σαν απάντηση

Όταν λοιπόν γυρίζει ο άντρας μου στο σπίτι ήταν μαγκωμένος. Σκέφτηκα ότι κάτι έγινε με την αδερφή του πάλι ή στην καλύτερη, κάτι απλό με την δουλειά που τον νευρίασε. Τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου τα μασούσε.

ο-άντρας-μου-έδωσε-όλο-το-δώρο-στην-αδερφή-του-

Photo via: psychologynow.gr

Σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελε να το συζητήσει, οπότε τον ρώτησα αν μπήκε το δώρο και μου λέει “μπήκε”. Εγώ τότε τον ρώτησε πότε θα πάμε να το σηκώσουμε για να ψωνίσουμε μερικά πράγματα, πόσα να σηκώσουμε, πόσα να αφήσουμε στην άκρη κλπ.

Και μου πετάει, ότι το δώρο πήγε όλο στην αδερφή του, γιατί έπαιξε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, χρωστάει κι αν δεν πληρώσει θα έχει χειρότερα μπλεξίματα. Νομίζω μετά από αυτό έκλεισαν τα φώτα. Κατέβασα ρολά, πως το λένε!

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου θέλει να περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά στην Γερμανία

Δεν καταλάβαινα ούτε τι έλεγα ούτε τι έκανα. Μάζεψα τα πράγματά μου, πήρα την μικρή και γύρισα στην μάνα μου. Από τότε εδώ είμαι. Δεν ξέρω γιατί σας γράφω. Δεν ξέρω αν πραγματικά μπορείτε να με βοηθήσετε. Ξέρω ότι δεν θέλω να διαλύσω τον γάμο μου, όμως αυτή η απαράδεκτη τύπισσα μας έχει καταστρέψει!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close