η-γυναίκα-μου-βάζει-πιο-πάνω-την-δουλειά-από-τα-παιδιά-

Ο αναγνώστης αντιμετωπίζει προβλήματα με την γυναίκα του αφού θεωρεί πως βάζει πιο πάνω την δουλειά από τα παιδιά τους και θέλει την άποψή μας.

Πλέον πρέπει να δουλεύουν και οι δύο σε ένα σπίτι. Παρόλα αυτά ακόμη κι αν δεν ήταν αναγκαίο οικονομικά, για εμάς οι γυναίκες οφείλουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητες όπως και οι άντρες. Ο αναγνώστης όμως, θεωρεί ότι η γυναίκα του βάζει πιο πάνω την δουλειά από τα παιδιά τους και θέλει την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Βαγγέλης και είμαι 48 χρονών. Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από τα 25 μας και έχουμε δύο παιδιά. Το ένα τελειώνει το σχολείο φέτος και το άλλο μπήκε στην τρίτη γυμνασίου. Η γυναίκα μου με το που γέννησε τα παιδιά μας αποφάσισε να αφήσει την δουλειά τους για να τους αφοσιωθεί.

Δείτε ακόμα Το παιδί μου είναι 18 χρονών και τα έφτιαξε με έναν 28χρονο – Θέλω να τους χωρίσω

Ήταν μία απόφαση που πήραμε και οι δύο αφού εγώ μπορούσα να συντηρήσω την οικογένεια μόνος μου και τα παιδιά δεν ήταν ανάγκη να στερηθούν την μάνα τους. Πριν από 4 μήνες όμως η γυναίκα μου ξεκίνησε να περνάει κρίση ηλικίας.

Η μεγάλη μας κόρη κοντεύει να τελειώσει το σχολείο, διαβάζει συνεχώς και δεν δίνει σημασία σε εμάς και η μικρότερη κόρη μας, είναι στην φάση της εφηβείας που γίνεται ανεξάρτητη, έχει την παρέα της, το αγόρι της και εξίσου δεν έχει ανάγκη την γυναίκα μου.

η-γυναίκα-μου-βάζει-πιο-πάνω-την-δουλειά-από-τα-παιδιά-

Photo via: bovary.gr

Η γυναίκα μου λοιπόν ξεκίνησε να νιώθει πως η ζωή της πια δεν έχει νόημα και πως έχει βαρεθεί να κάνει διαρκώς τα ίδια πράγματα και να μην βγαίνει καθόλου από το σπίτι. Ξεκίνησε να με πιέζει λοιπόν να βρει μία δουλειά.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου κακομαθαίνει το παιδί μας και με κάνει να δείχνω συνέχεια η κακιά

Στην αρχή ήμουν πολύ αντίθετος. Δεν μου αρέσει η γυναίκα μου να δουλεύει, γιατί δεν είναι ανάγκη. Επίσης τα παιδιά όσο κι αν δεν την έχουν ανάγκη, στην ουσία την έχουν. Αυτή μαγειρεύει, αυτή πλένει, αυτή καθαρίζει και συντηρεί το σπίτι.

Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά όπως ούτε και οι κόρες μας. Πως θα μείνει αυτό το σπίτι όρθιο αν εκείνη λείπει; Όπως και να ‘χει δεν μπορούσα και να της το στερήσω διότι ήταν πολύ πιεστική οπότε μίλησα σε έναν φίλο και την έβαλε να δουλέψει σαν γραμματέας σε μία επιχείρηση που έχει.

Ο φίλος, είπε ότι θα είναι μία δουλειά ημιαπασχόλησης και στην ουσία δεν την έχουν και τόσο ανάγκη εκεί, απλά να νιώθει ότι κάτι κάνει. Το θέμα είναι ότι η γυναίκα μου παθιάστηκε πάρα πολύ με αυτήν την δουλειά. Καλύπτει συνεχώς συναδέλφους που αρρωσταίνουν, φέρνει δουλειά ακόμη και στο σπίτι.

Δείτε ακόμα 47 χρονών με 2 παιδιά και ο νέος μου σύντροφος θέλει συγκατοίκηση – Δεν σφάξανε

Προσπαθεί να εξασκήσει τα αγγλικά της και ξεκίνησε να μαθαίνει και ιταλικά για να μπορεί να μιλάει με κάποιους Ιταλούς πελάτες. Η επιχείρηση του φίλου μου είναι είδη υγιεινής, γνωστή επιχείρηση και έχει μπόλικη πελατεία αλλά είχε άλλες γραμματείς γι’ αυτά.

η-γυναίκα-μου-βάζει-πιο-πάνω-την-δουλειά-από-τα-παιδιά-

Photo via: onmed.gr

Εμείς την στείλαμε εκεί έτσι να νιώσει λίγο σημαντική, να βγει από την ρουτίνα και αυτή έχει φτάσει σε σημείο τουλάχιστον τις 5 μέρες από το σπίτι να λείπει και να διαβάζει και να γράφει και να είναι συνεχώς προβληματισμένη για την δουλειά.

Μιλάει μόνο για την δουλειά, δεν είναι συνεπής πλέον στις δουλειές του σπιτιού, οι κόρες μας παραπονιούνται ότι τους λείπει η μάνα τους, δεν έχουν ρούχα να φορέσουν και σαν να μην έφτανε αυτό μου την είπε κιόλας τις προάλλες, ότι πρέπει να ξεκινήσω να μάθω να μαγειρεύω και να μην παραγγέλνω συνεχώς απέξω.

Δείτε ακόμα Λίγα χρόνια πριν την απέφευγαν εξαιτίας των σημαδιών που είχε πλέον έχει γίνει σύμβολο ομορφιάς

Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι δική της δουλειά. Θέλω την γυναίκα μου πίσω. Και δεν μπορώ να πω και τίποτα στον φίλο μου, γιατί δεν μπορεί να της μειώσει κι άλλη δουλειά. Αυτή αναλαμβάνει όλο και περισσότερα. Και για να την απολύσει θέλει λόγο. Μήπως να βρούμε μία δικαιολογία να απολυθεί να τελειώνουμε;

Η γυναίκα μου βάζει πιο πάνω την δουλειά από τα παιδιά

Photo via: in.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close