ο-γιος-μου-παντρεύεται-μητέρα-τριών-παιδιών-

Ο γιός μου παντρεύεται μητέρα τριών παιδιών και είμαι περήφανη γι’ αυτόν. Αυτή η αναγνώστρια παντρεύει τον γιο της και ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα προς τις άλλες μητέρες.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες και λίγοι οι άντρες που δημιουργούν οικογένεια και στην συνέχεια δεν τους βγαίνει οπότε και χωρίζουν. Παρόλα αυτά αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να ξανά φτιάξουν την ζωή τους. Όμως οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα κάνουν την ζωή αυτών των ανθρώπων σε μερικά πράγματα δύσκολη.

Για παράδειγμα οι πεθερές και οι πεθεροί δεν θέλουν οι σύντροφοι των παιδιών τους να έχουν παιδιά από άλλο γάμο. Φυσικά το πρόβλημα γίνεται εντονότερο όταν ένας άνθρωπος διαλέγει μία γυναίκα με παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Δείτε ακόμα Η νύφη μου με υποτιμάει επειδή δεν έβγαλα το σχολείο

Αυτή η αναγνώστρια όμως αποφασίζει να περάσει το δικό της μήνυμα. Παντρεύεται ο γιος της μητέρα τριών παιδιών από άλλον γάμο και εκείνη νιώθει περήφανη για τον γιο της και χαίρεται για την επιλογή του. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Βασιλική και είμαι 65 ετών. Ο γιός μου τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί σχέση με την Μυρτώ. Μία γυναίκα 35 ετών με τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο της. Ο πρώην άντρας της ήταν ένα ρεμάλι και μισό. Την είχε παντρευτεί από όταν εκείνη ήταν ακόμη 20 ετών.

Δεν δούλευε, είχε την Μυρτώ να κάνει δύο δουλειές για να επιβιώσουν και την κακομεταχειριζόταν. Κι εκείνη και τα παιδιά τους. Μέχρι που η Μυρτώ με την βοήθεια μίας καλής της φίλης αποφάσισε να πάρει τα παιδιά νύχτα και να φύγουν από την Άρτα από όπου έμενε για να έρθουν στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα Αποφάσισα να κάνω μόνη μου παιδί μέσω εξωσωματικής

Πιάνει λοιπόν δουλειά στην καφετέρια του γιού μου κι εκεί ξεκίνησε η ιστορία τους. Φυσικά από την πρώτη στιγμή που μου την έφερε στο σπίτι την αγάπησα. Ένα δοτικό, απίστευτο πλάσμα, καλή μάνα και πολύ προσγειωμένη.

Βοηθάει σε όλα μέσα στο σπίτι και μοιράζονται όλες τις υποχρεώσεις με το παιδί μου. Μάλιστα δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει βοηθήσει και μένα με δουλειές του σπιτιού γιατί τώρα τα πόδια μου δεν με βαστάνε και κάνω μόνο όσα βλέπει η πεθερά.

Και τα παιδιά της Μυρτώς είναι αξιαγάπητα. Με τον πατέρα τους δεν έχουν καμία επαφή και επειδή όταν γνώρισαν τον γιο μου, τον Βασίλη, το μεγαλύτερο πήγαινε στο Γυμνάσιο και το μικρότερα στο Δημοτικό, δέθηκαν αμέσως μαζί του.

Δείτε ακόμα Φοβάμαι να πω στον νέο μου σύντροφο ότι έχω παιδιά

Και πως να μην δεθούν; Ο Βασίλης τα πρόσεχε, τα αγαπούσε, τα έτρεχε, δεν τους χαλούσε χατίρι και τους έδινε αγάπη. Κάτι που φυσικά από τον πατέρα τους δεν βρήκαν ποτέ. Μάλιστα στο μεγαλύτερο παιδί της Μυρτώς βοήθησε να πάει σε ψυχολόγο, γιατί τα περιστατικά που είδε σπίτι του, το είχαν πληγώσει πολύ.

Και αφού ήταν όλα αυτά τα χρόνια μία αγαπημένη οικογένεια αποφάσισαν και να το επισημοποιήσουν. Όχι επειδή είχαν ανάγκη τον γάμο για να νιώσουν οικογένεια, απλά επειδή ο γιος μου το πήρε επιτέλους απόφαση να πάει στο επόμενο βήμα την σχέση τους.

Χάρηκα τόσο πολύ! Μοναχογιό τον έχω και πριν την Μυρτώ δεν είχε φέρει και καμία κοπέλα της προκοπής στο σπίτι. Όλες τον ήθελαν για να περνούν καλά και τον εκμεταλλεύονταν κανονικά. Μόνο η Μυρτώ τον αγάπησε πραγματικά και ήξερε και πως να του το δείξει.

Δείτε ακόμα Το παιδι κοιμάται συνέχεια στην μέση και η ερωτική μας ζωή είναι ανύπαρκτη

Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας για να περάσω ένα μήνυμα προς τις άλλες μάνες εκεί έξω που νομίζουν πως μία γυναίκα ή ένας άντρας με παιδιά από προηγούμενο γάμο είναι πρόβλημα. Για αρχή τα παιδιά είναι ευτυχία είτε μιλάμε για τα δικά μας εγγόνια είτε αλλονών.

Μην μου το παίζετε λοιπόν καλές χριστιανές και τρυφερές γιαγιάδες ή τρυφεροί παππούδες όταν νοιάζεστε μόνο για τους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης σε μία εποχή που το να βρεις έναν άνθρωπο που να σε αγαπήσει πραγματικά είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στ’ άχυρα να λέτε και πάλι καλά που τα παιδιά σας ερ@τεύθηκαν.

Και μάλιστα ερ@τεύθηκαν κάποιον που πραγματικά τρέφει αληθινά αισθήματα. Μην κάνετε λοιπόν δύσκολη την ζωή στα παιδιά, επειδή η επιλογή τους δεν σας αρέσει. Μιλάμε για την δική τους επιλογή και την δική τους ζωή και δεν σας πέφτει λόγος, εκτός αν το παιδί σας μπλέξει με κακές παρέες.

Photo cover via: yes-i-do.g

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close