Ο σύζυγός μου ήταν παντρεμένος με άλλες 3 γυναίκες και είχε 13 παιδιά! Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε διαβάσει ιστορίες στο διαδίκτυο για άπιστους συζύγους. Άλλες τόσες, έχουμε συζητήσει με την παρέα μας, περιπτώσεις όπου ο σύζυγος ενώ ήταν παντρεμένος διατηρούσε σχέσεις με μια, δυο ή και τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Παρόλα αυτά, ιστορία σαν αυτή που θα σας διηγηθούμε παρακάτω, δεν είναι από αυτές που συζητιούνται ή γίνονται συχνά, στις χώρες της Δύσης. Η ιστορία μας, μιλάει για μια γυναίκα – την Mary Turner Thomson – η οποία ανακάλυψε ότι ζούσε μέσα σε ένα ψέμα! Διαβάστε παρακάτω:

Ο απατεώνας σύζυγος

H Mary Turner Thomson γνώρισε τον William Allen Jordan μέσω διαδικτύου. Μετά από 3 εβδομάδες γνωριμίας, ο William της πρότεινε να την παντρευτεί και η Mary ένιωθε η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Το 2006 όμως, η ιστορία αγάπης που πίστευε ότι ζούσε, θα διαλυόταν οριστικά.

Σύμφωνα με την Daily Mirror τα ψέματα του William αποκαλύφθηκαν το 2006 μαζί με την πληροφορία, ότι ο σύζυγος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεxουαλική παρενόχληση. Ο γάμος τους, διήρκεσε για 6 χρόνια, αφού η πρόταση γάμου έγινε πρώτη φορά το 2000.

Μεταξύ άλλων, ο William από την Αμερική, είχε πει στη Mary ότι ήταν πράκτορας της CIA που αποσπάστηκε στη MI5 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε ακόμη και αποδείξεις της δουλειάς του, συμπεριλαμβανομένων των μισθών του.

Μετά από 6 μήνες γάμου, η Mary έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Έζησαν λοιπόν σαν οικογένεια, μαζί με το παιδί της από προηγούμενο γάμο. Η Mary αποκάλυψε ότι ο απατεώνας πρώην σύζυγος της, την είχε πείσει να πουλήσει οτιδήποτε έχει στο όνομα της, με την δικαιολογία ότι τα παιδιά τους κινδύνευαν.

«Είμαι η άλλη κυρία Jordan!»

Το 2006 λοιπόν, στην πόρτα της Mary έφτασε η μια εκ των 3 άλλων γυναικών του συζύγου λέγοντας της: «Είμαι η άλλη κυρία Jordan!» . Αποδείχθηκε ότι ο William – ο οποίος αποφυλακίστηκε το 2016 – ήταν ψεύτης και επαγγελματίας απατεώνας που είχε εξαπατήσει τη Mary και τρεις άλλες γυναίκες με γάμο, καθώς και πατέρας 13 παιδιών από συνολικά έξι γυναίκες.

Ο σύζυγός μου ήταν παντρεμένος με άλλες 3 γυναίκες και είχε 13 παιδιά! Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία

Μετά από αυτή την συγκλονιστική είδηση η Mary έπεσε σε μελαγχολία και ξεκίνησε να τρώει υπερβολικά πολύ. Το βάρος της, αυξήθηκε δραματικά. Τον Οκτώβριο του 2019 αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους 12 εβδομάδων και αντικαθιστώντας τους υδατάνθρακες και τα σνακ με υγιεινά γεύματα.

Η Mary άρχισε επίσης να περπατά και να κολυμπά τακτικά.

Η ίδια δηλώνει:

«Έζησα με έναν ψυχοπαθή σύζυγο για σχεδόν έξι χρόνια, έχασα τα πάντα – ήμουν άστεγη με δύο παιδιά. Αφού συνέβησαν όλα αυτά, άρχισα να παίρνω βάρος απότομα. Δοκίμασα διαφορετικές δίαιτες για να χάσω τα περιττά κιλά, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, το 2016, διαγνώσθηκα με δισκοπάθεια και έπρεπε να μείνω ξαπλωμένη στο κρεβάτι για τρεις μήνες.

Πονούσα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για περισσότερο από 15 λεπτά κάθε φορά και έπρεπε να το κάνω με ένα σωρό βοηθητικά μαξιλάρια. Έπρεπε να σέρνομαι κυριολεκτικά μέχρι την τουαλέτα. Τα έκαναν τα ψώνια και κάθε μέρα τους ζητούσα πατατάκια και σοκολάτα – δεν θυμάμαι να τρώω ένα σωστό γεύμα» .

Μεταξύ του 2016 και του 2018 η Mary υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη και τον επόμενο χρόνο μπόρεσε να περπατήσει ξανά. Αλλά έπρεπε να το πάει αργά και δεν μπορούσε να χάσει το βάρος που είχε πάρει.

«Πάντα ήθελα να ελέγξω το βάρος μου, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα». Τότε είδε μια διαφήμιση για ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισε να το δοκιμάσει. «Σκέφτηκα ότι θα το έκανα, αλλά δεν περίμενα τίποτα. Έχασα 10 κιλά την πρώτη εβδομάδα – ήταν απίστευτο! Τόσες πολλές δίαιτες εστιάζουν σε ένα μόνο πράγμα – άσκηση ή θερμίδες – αλλά αυτό το πρόγραμμα ήταν ένας συνδυασμός όλων – φαγητό, άσκηση, ύπνος και νερό.

Πριν ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου, αλλά δεν ήξερα ποιο ήταν το πρόβλημα. Δεν συνειδητοποιούσα πόσο σημαντικό ήταν να επικεντρωθώ σε έναν συνδυασμό πραγμάτων για να χάσω βάρος και να νιώσω υγιής. Τα γεύματά μου έχουν αλλάξει εντελώς. Δεν το βλέπω ως δίαιτα, το βλέπω ως νέο τρόπο ζωής».

Ο σύζυγός μου ήταν παντρεμένος με άλλες 3 γυναίκες και είχε 13 παιδιά! Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία

Η Mary έχει γράψει δύο βιβλία όλα αυτά τα χρόνια για την εμπειρία της με τίτλο “The Psychopath” (Ο Ψυχοπαθής) και “The Bigamist” (Ο Δίγαμος).

Close