ο_άντρας_μου_δεν_προσέχει_την_υγιεινή_του_και_θέλει_να_κάνουμε_σ3ξ_

Ο άντρας μου δεν προσέχει την υγιεινή του τελευταία και με κυνηγάει για να κάνουμε σ3ξ. Ποια είναι η γνώμη σας στο πρόβλημα της αναγνώστριας μας;

Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς. Άνθρωποι που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής, κινδυνεύουν να χάσουν τα δόντια τους νωρίς και έρχονται σε επαφή με μύκητες και μικρόβια που μπορεί να είναι επικίνδυνοι για την υγεία τους.

Αλλά εκτός από θέματα υγείας, η προσωπική υγιεινή είναι σημαντική και για τους άλλους. Σκεφτείτε τι γίνεται κάθε Καλοκαίρι στα λεωφορεία με τους επιβάτες που τσιγκουνεύονται το αποσμητικό. Και εντάξει, αυτούς τους βλέπεις μία φορά, τους ανέχεσαι για μία δύο στάσεις και μετά ο καθένας τον δρόμο του.

Δείτε ακόμα Έχω δύο γιούς στην εφηβεία και ο ένας δεν κάνει παρέα τον άλλον

Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος σου ο άντρας δεν προσέχει την υγιεινή του; Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλει και…τρελίτσες, όντας σε αυτήν την κατάσταση;

Η αναγνώστρια μοιράζεται το πρόβλημά της μαζί μας και ζητά την συμβουλή μας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης Θέλω να πάω διακοπές χωρίς την γυναίκα μου για να βρω άλλη Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια και τους τελευταίους 4 μήνες έρχομαι αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν ξέρω πως να διαχειριστώ. Γενικότερα με τον άντρα μου ήμασταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη τα δικά μας παιδιά αν και τον τελευταίο έναν χρόνο κάνουμε προσπάθειες. Αυτό που ερ@τευτήκα σε εκείνον είναι το γεγονός ότι στο κρεβάτι ήταν πάντα υπέροχος, με πρόσεχε, με σκεφτόταν και φυσικά είχαμε την απαραίτητη κατανόηση ο ένας για τον άλλον.

Η αλήθεια είναι πως μετά από μία ας την πούμε τραυματική εμπειρία στο Γυμνάσιο, όταν έβγαινα με ένα παιδί που δεν έπλενε τα δόντια του και μύριζε η αναπνοή του όταν με φιλούσε, δεν ήθελα να μπλέξω με άντρα βρωμιάρη.

Δείτε ακόμα Η ξαδέρφη μου κατηγορεί τον γιό μου για κλέφτη

Πιστεύω ότι είναι κοινή λογική. Δεν μπορείς εσύ να τρως 1 ώρα στο μπάνιο, για να πλυθείς, να ξυριστείς, να πλύνεις τα δόντια σου, να βάλεις τις κρέμες σου, τα αρώματά σου και να σκάει μύτη ο άλλος αξύριστος, άπλυτος και με κίτρινα δόντια.

Αν δεν περιποιείται τον εαυτό του για να σε κάνει δική του, τότε δεν σε διεκδικεί καν. Απλά έρχεται, κάνει την δουλειά του, ξελαφρώνει και φεύγει. Με τον άντρα μου λοιπόν όπως και με τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν είχαμε ποτέ τέτοια προβλήματα.

Όμως 4 μήνες πριν χρειάστηκε να ανέβω Θεσσαλονίκη για 2 εβδομάδες. Από εκεί είμαι κανονικά αλλά για τον άντρα μου μετακόμισα στην Ερέτρια. Ανέβηκα λοιπόν Θεσσαλονίκη επειδή πέθανε ένας θείος μου και έπρεπε να κανονίσω τα διαδικαστικά για την περιουσία του.

Δείτε ακόμα Θέλω να πάω διακοπές χωρίς τα παιδιά μου και η πεθερά μου δεν μου τα κρατάει

Δεν είχα δικά του παιδιά και μου άφησε το σπιτάκι του. Όμως επειδή ο θείος μου ήταν αλκοολικός, είχε αφήσει λογαριασμούς απλήρωτους εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα το σπίτι να είναι καταχρεωμένο. Τα τελευταία δύο χρόνια περίπου λοιπόν χρειάζεται να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη συχνά.

Τρέχω σε δημόσιες υπηρεσίες για να βρω άκρη, να κάνω διακανονισμούς, να ενημερώσω ότι ο θείος μου δεν ζει πια, μπας και παραγραφεί κάποιο χρέος κοκ. Και αυτή τη φορά έλειψα από το σπίτι όσο και τις προηγούμενες φορές.

Κι ενώ όταν έφυγα άφησα πίσω μου έναν άντρα υπέροχο και πεντακάθαρο όταν γύρισα ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Το σπίτι το βρήκα σε άθλια κατάσταση και σε ακόμη πιο άθλια κατάσταση τον ίδιο. Είχε σίγουρα να κάνει μπάνιο παραπάνω από εβδομάδα και φυσικά τα δόντια του δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Δείτε ακόμα Συνεχίζω να μένω στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άντρα μου και περνάμε μία χαρά

Επειδή είμαστε παντρεμένοι τόσα χρόνια, έκανα πως δεν το είδα. Όμως περίμενα μέχρι το βράδυ να έχει κάνει μποτέ. Υπέθεσα ότι αφέθηκε επειδή έλειπα, όμως εφόσον γύρισα έπρεπε να ενδιαφερθεί να γίνει πάλι όπως πριν. Τελικά έκανε μπάνιο την επόμενη μέρα.

Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Τρώει κρεμμύδι και δεν πλένει τα δόντια του. Δεν κάνει μπάνιο συχνά, δεν ενδιαφέρεται να ξυριστεί, να αλλάξει ρούχα, να πλυθεί. Κι επειδή δουλεύει στην οικοδομή ούτε καν η δουλειά του, τον παροτρύνει για μία περιποίηση.

Δεν έχω τολμήσει να του πω κάτι στα ίσια γιατί φοβάμαι ότι θα τον προσβάλλω. Παρόλα αυτά του έχω πει μερικές φορές μέσες άκρες να κάνει μπάνιο. Του τύπου “θα κάνω ένα ντουζ, θες να σου αφήσω νερό για να κάνεις κι εσύ;”.

Δείτε ακόμα Η κoρη μου κάνει παρέα με Αλβανίδα και αυτό με ενοχλεί

Όμως είτε παίρνω αρνητική απάντηση είτε με αποπαίρνει λέγοντάς μου, ότι δεν θέλει και ότι δεν είναι μικρό παιδί να τον ρωτάω συνέχεια. Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, έχει συνεχώς το μυαλό του στο κοκό. Και εμένα φυσικά δεν μου κάνει κου κου έτσι.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή του την συμπεριφορά. Λέτε να έχει κατάθλιψη και να του τα έσκασε απότομα; Έχω ακούσει ότι είναι σύμπτωμα η αμέλεια στην προσωπική υγιεινή. Τι να κάνω;

Photo cover via: es.123rf.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close