γυναίκα-απαίτησε-να-φύγει-οικογένεια-από-εστιατόριο-που-είχε-παιδί-με-αυτισμό-

Τραγικό: Γυναίκα διώχνει οικογένεια με αυτιστικό παιδί από εστιατόριο (βίντεο). Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να διώχνει από το εστιατόριο οικογένεια με αυτιστικό παιδί.

Σαν κοινωνία προσπαθούμε να κάνουμε βήματα προόδου σε θέματα που αφορούν την διαφορετικότητα. Έτσι άτομα ΑμεΑ πλέον διεκδικούν ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα με τους τυπικά αναπτυσσόμενους ανθρώπους και φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ευτυχώς, είναι στο πλάι τους.

Παρόλα αυτά δεν ισχύει πάντα αυτό. Σάλο έχει προκαλέσει ένα τραγικό βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να διώχνει οικογένεια με αυτιστικό παιδί από εστιατόριο. Πραγματικά το περιστατικό είναι τραγικό και ευτυχώς η οικογένεια γνώρισε την αλληλεγγύη του κόσμου εξαιτίας του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η μητέρα του παιδιού με αυτισμό απολάμβανε αμέριμνη το φαγητό της με τα δύο της παιδιά, από τα οποία το ένα έχει αυτισμό. Τότε μία άλλη γυναίκα της είπε ότι το εστιατόριο δεν ήταν μέρος γι’ αυτούς και τους έδιωχνε λέγοντάς τους να πάνε άλλου.

Η μητέρα των παιδιών δεν πτοήθηκε. Τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό αλλά η απαράδεκτη γυναίκα δεν φαίνεται να έβαλε την ουρά στα σκέλια. Σημείωσε ότι τα παιδιά φώναζαν ενώ αυτό δεν ίσχυε αφού οι δικές της φωνές ακουγόντουσαν περισσότερο από τα παιδιά και φυσικά η οικογένεια δεν δέχτηκε να φύγει από το τραπέζι για χάρη της.

Μάλιστα παρατηρούσαν την απαράδεκτη γυναίκα γελώντας κάτι που δείχνει μεγάλη ψυχραιμία εκ μέρους τους. Το βίντεο ανέβηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok και φυσικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Οι σχολιαστές έλεγαν ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό εστιατόριο.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μητέρα τρύπησε τα αυτιά του 6 μηνών παιδιού της σε τατουατζίδικο

@mskye_

Since the original was booted. Karen had meltdown over kids talking and laughing. #karens #karensgoingwild #karensoftiktok

♬ original sound – G 🖤

Άλλο ένα βίντεο δείχνει τα παιδιά να γελούν και να απολαμβάνουν στιγμές ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε πως η οικογένεια δεν έκανε τίποτα κακό ή ενοχλητικό σε αντίθεση φυσικά με αυτήν την απαράδεκτη γυναίκα που φώναζε.

@mskye_

If very young kids laughing and enjoying a diner makes you SCREAM and refuse to pay and tip stay home. #karenfreakout #karensgonewild #ipadfree

♬ original sound – G 🖤

Η γυναίκα με τα παιδιά πρόσθεσαν επίσης ότι δεν έκαναν τίποτα κακό. Είπαν ότι απλά μιλούσαν και γελούσαν. Η γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε όχι μόνο προκάλεσε χαμό στο μαγαζί αλλά έλεγε στους σερβιτόρους ότι δεν δέχεται να πληρώσει το φαγητό της.

Δείτε ακόμα Άφησε το ένα νεογέννητο και ένα 3χρονο παιδί στο αμάξι και πήγε για ψώνια

@mskye_

More proof that me my friend and our kids did no wrong. They laughed and talked these “adults” refused to pay screamed and ran at our table #karen

♬ original sound – G 🖤

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close