μητέρα_έκανε_τρύπα_στην_6 μηνών_κόρη_της_

Κι όμως. Μία απαράδεκτη μητέρα τρύπησε τα αυτιά του 6 μηνών παιδιού της σε τατουατζίδικο.

Στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια οι γονείς πήγαιναν τα κ@ρίτσια σε μικρή ηλικία σε χρυσοχοεία για να τους τρυπήσουν τ’ αυτιά. Ήταν μόδα και τα παιδιά παρόλο που ήταν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού ή και μικρότερα, φαινόταν να συμφωνούν.

Παρόλα αυτά, αυτό το πράγμα πλέον δεν γίνεται, διότι οι νέοι γονείς ξέρουν ότι μία τρύπα στο αυτί ή σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται. Υπάρχουν κίνδυνοι μολύνσεως σε περίπτωση που το κατάστημα δεν πληροί όλα τα μέτρα προστασίας.

Δείτε ακόμα 4χρονη ηρωίδα έσωσε το σπίτι της από φωτιά (βίντεο)

Επίσης το κάθε δέρμα έχει άλλες ανάγκες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ψεύτικα κοσμήματα. Και σίγουρα μετά το αληθινό φαρμακευτικό κόσμημα, τα παιδιά πιθανότατα θα φορέσουν ψεύτικα και φθηνά κοσμήματα.

Κι αν για τα χρυσοχοεία υπάρχουν τέτοια κίνδυνοι φαντάζεστε για τα τατουατζίδικα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά τατουατζιδίκα που πληρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όμως μπορεί να πέσεις στην περίπτωση και σίγουρα δεν μπορείς να το διακινδυνεύσεις για το παιδί σου.

Δεν μπορείς να το διακινδυνεύσεις είτε μιλάμε για τατουατζίδικα είτε για χρυσοχοεία. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές μητέρες που είναι ασυνείδητες όπως στην περίπτωση της μητέρας που άφησε ένα νεογέννητο και το 3χρονο παιδί της μέσα στο αμάξι σε ημέρα καύσωνα. Διαβάστε την σημερινή μας συγκλονιστική ιστορία:  

Η ιστορία

Η μητέρα Marisa Carpineta αποφάσισε να κάνει στην μόλις 6 μηνών κόρη της τρύπα στο αυτί σε τατουατζίδικο. Η μητέρα όχι μόνο το έκανε αλλά τράβηξε το απόσπασμα βίντεο και το μοιράστηκε με πολλούς θεατές μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα TikTok.

Η Marisa Carpineta πίστευε με αυτόν τον τρόπο ότι θα εμπνεύσει κι άλλους γονείς για να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Παρόλα αυτά είχε το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων όπως ήταν φυσιολογικό.

Η Marisa Carpineta κατάγεται από την Αμερική και πριν από περίπου τρεις μήνες, τράβηξε ένα βίντεο και το δημοσίευσε στο TikTok. Το βίντεο έδειχνε την μόλις 6 μηνών κόρη της να κλαίει στο κρεβάτι ενός τατουατζίδικου με την ίδια να είναι δίπλα της.

Δείτε ακόμα Μαμά βάζει την 6χρονη κoρη της να κάνει όλες τις δουλειές γιατί αυτή είναι “τεμπέλα”

Ο τατουατζής προσπαθούσε να ηρεμήσει την μικρή για να της κάνει την τρύπα στα αυτά. Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Όταν είσαι 6 μηνών εξυπακούεται να τρυπήσεις τα αυτιά σου». Σύμφωνα με το βίντεο και την λεζάντα η μητέρα προτρέπει και τους άλλους γονείς, να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μάλιστα η Marisa συμβουλεύει τους γονείς να προτιμήσουν τα τατουατζίδικα και όχι τα χρυσοχοεία διότι εκεί για να τρυπήσουν τα αυτιά χρησιμοποιούν βελόνα και όχι ειδικό πιστόλι. Η κόρη της κλαίει και εκείνη δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα.

Την κρατάει όση ώρα ο επαγγελματίας τρυπάει τα αυτιά του παιδιού και στο τέλος της δίνει ένα φιλί στην μύτη. Μάλιστα υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πολύ χαρούμενο παιδί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε ακόμα Φρικτή μητέρα κρέμασε την 3χρονη κoρη της από το μπαλκόνι και της έφυγε

@marisacarpineta

6 months calls for ear peircings 🥺 #babypiercing #6months #banpiercingguns #professionalpiercer #TobiBella

♬ original sound – Doctor Brixx

Φυσικά η συγκεκριμένη δημοσίευση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από γονείς και όχι μόνο που εξέφρασαν αρνητικά σχόλια. Μία χρήστρια μάλιστα έγραψε: «Μην προκαλείς πόνο στο παιδί» και η Marisa της απάντησε «Είναι δικό μου μωρό, όχι δικό σου. Κοίτα τη δουλειά σου».

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close