υπάλληλος-σε-εστιατόριο-ηρέμησε-παιδί-με-αυτισμό-

Υπάλληλος σε εστιατόριο βοήθησε αυτιστικό παιδί να ηρεμήσει με έναν υπέροχο τρόπο. Αυτή η υπάλληλος κατάφερε να ηρεμήσει ένα αυτιστικό παιδί σε ένα εστιατόριο με τον πιο γλυκό και υπέροχο τρόπο.

Τα αυτιστικά παιδιά σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεσπάσματα. Τις περισσότερες φορές σε τέτοια ξεσπάσματα, όσοι είναι έξω από τον χορό νιώθουν άβολα, κάνουν παράπονα ή επιλέγουν να μην ανακατευτούν. Είναι όμως και μερικοί άνθρωποι που δεν μπορούν να αδιαφορήσουν και αυτούς τους αγαπάμε λίγο παραπάνω.

Ένα αυτιστικό παιδί σε ένα εστιατόριο έπαθε μία κρίση. Μία υπάλληλος στο εστιατόριο πλησίασε το παιδί και κατάφερε να το ηρεμήσει με τον πιο όμορφο, γλυκό και υπέροχο τρόπο. Μία ιστορία που θα κάνει την καρδιά σας να λιώσει. Διαβάστε παρακάτω: 

Υπάλληλος σε εστιατόριο βοήθησε αυτιστικό παιδί να ηρεμήσει με έναν υπέροχο τρόπο

Μία μητέρα επισκέφθηκε ένα κατάστημα γρήγορου φαγητού της γειτονιάς με τις δύο κòρες της, την 4 ετών Harper και την 2 ετών Indy. Η έξοδός τους ήταν υπέροχη μέχρι η που 4χρονη η οποία έχει αυτισμό έπαθε κρίση και ξεκίνησε να ουρλιάζει με το που μπήκαν στο εστιατόριο.

«Δεν ξέρω τι έπαθε στα ξαφνικά, αλλά φώναζε ”όχι, όχι, όχι” και ούρλιαζε. Όλοι μας κοιτούσαν και ένιωθα άσχημα. Τότε με πλησίασε μια υπάλληλος και χαμογελώντας μού είπε να μην ανησυχώ και ότι κάνω θαυμάσια δουλειά με τα παιδιά μου», είπε η μητέρα.

υπάλληλος-σε-εστιατόριο-ηρέμησε-παιδί-με-αυτισμό-

Τότε μία υπάλληλος πλησίασε την οικογένεια. Η μικρή είχε κρυφτεί κάτω από ένα τραπέζι και η υπάλληλος την πλησίασε, έκατσε μαζί της και ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν μαζί για να την ηρεμήσει και της αποσπάσει την προσοχή.

Δείτε ακόμα 6χρονη φροντίζει τον μπαμπά της με αναπηρία αφού τους εγκατέλειψε η μαμά της

«Με έπιασαν τα κλάματα. Δεν χρειάστηκε καν να πω σε αυτή τη γυναίκα ότι κοριτσάκι μου έχει αυτισμό. Ήταν τόσο υπέροχο αυτό που έκανε. Σήμαινε τα πάντα για μένα», δήλωσε η Candice και τόνισε ότι η κόρη της ηρέμησε σχεδόν αμέσως και πέρασε πολύ όμορφα με την εργαζόμενη κοπέλα.

υπάλληλος-σε-εστιατόριο-ηρέμησε-παιδί-με-αυτισμό-

Επίσης είπε ότι για έναν γονιό με αυτιστικό παιδί, τέτοιες κινήσεις είναι πολύ σημαντικές διότι οι γονείς αυτοί δίνουν μάχη μαζί με τα παιδιά τους καθημερινά και τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις βοηθούν τους γονείς να αναπνεύσουν.

Δείτε ακόμα 14χρονος ήρωας έσωσε την μαμά του και την γιαγιά του από πυρκαγιά στο σπίτι

υπάλληλος-σε-εστιατόριο-ηρέμησε-παιδί-με-αυτισμό-

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close