πατέρας-έριξε-το-παιδί-του-στην-πισίνα-για-να-μάθει-να-κολυμπάει-

Πατέρας έριξε το 16 μηνών παιδί του στην πισίνα για να μάθει να κολυμπάει. Αυτός ο πατέρας πέταξε στην κυριολεξία το παιδί του μέσα στην πισίνα χωρίς μπρατσάκια για να μάθει να κολυμπάει.

Πολλές φορές οι γονείς δοκιμάζουν κάπως αμφιλεγόμενες μεθόδους για να μάθουν στα παιδιά τους την τουαλέτα ή το κολύμπι. Παρόλα αυτά μερικές από τις μεθόδους τους είναι τόσο περίεργες που διχάζουν το κοινό. Όπως αυτός ο πατέρας που στη κυριολεξία πέταξε το παιδί του στην πισίνα χωρίς μπρατσάκια ή σωσίβιο για να του μάθει να κολυμπάει.

Η αλήθεια είναι πως ξέρουμε ότι τα παιδιά έχουν την ικανότητα να κολυμπούν από πολύ μικρά γι’ αυτό και όταν οι γυναίκες γεννούν μέσα στο νερό το παιδί δεν κινδυνεύει και μάλιστα λένε ότι ο συγκεκριμένος τοκετός είναι πιο ανώδυνος τόσο για την μαμά όσο και το παιδί.

Δείτε ακόμα Cry it out: Η αμφιλεγόμενη μέθοδος που αφήνουμε τα βρέφη να κλαίνε για να κοιμούνται πιο ήρεμα

Παρόλα αυτά χωρίς να είμαστε ειδικοί, δεν μπορούμε να μην σοκαριστούμε στην εικόνα ενός πατέρα να πετάει το παιδί του σε πισίνα χωρίς μπρατσάκια ή κάποιο σωσίβιο, με την μητέρα δίπλα, για να μάθει στην 16 μηνών κόρη του να κολυμπάει. Διαβάστε παρακάτω:

Πατέρας έριξε το 16 μηνών παιδί του στην πισίνα για να μάθει να κολυμπάει

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε μέσα από την γνωστή πλατφόρμα social media TikTok, ένας πατέρας φαίνεται να πετάει την μόλις 16 μηνών κόρη του μέσα σε μία πισίνα, δίπλα στην μαμά του παιδιού η οποία κολυμπούσε. Στο βίντεο το παιδί δεν φοράει κάποιο σωσίβιο ή μπρατσάκια.

Οι γονείς του παιδιού υποστήριξαν στη λεζάντα του βίντεο ότι αυτός είναι ένας τρόπος το παιδί να μάθει να κολυμπάει πιο γρήγορα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο γίνεται καλύτερος κολυμβητής και μπορεί να του χρειαστεί σε μία ώρα ανάγκης.

πατέρας-έριξε-το-παιδί-του-στην-πισίνα-για-να-μάθει-να-κολυμπάει-

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στις 11 Μαρτίου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 52 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 65 χιλιάδες σχόλια από χρήστες του TikTok που βλέποντας το βίντεο δεν ξέρουν αν συμφωνούν ή αν διαφωνούν με αυτή την μέθοδο.

Δείτε ακόμα Γιατί πρέπει να αφήνετε το παιδί να λερώνεται όταν τρώει

Το παιδί φαίνεται πως παρόλο που αρχικά βούλιαξε εν τέλει κατάφερε και τα έβγαλε πέρα μόνο του, αφού το βλέπουμε να βγαίνει στην επιφάνεια και να επιπλέει ανάσκελα. Παρόλα αυτά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τέτοιες τεχνικές είναι αμφιλεγόμενες.

πατέρας-έριξε-το-παιδί-του-στην-πισίνα-για-να-μάθει-να-κολυμπάει-

Από την μία μπορεί το παιδί να μην διέτρεχε κίνδυνο για την ζωή του αφού η μητέρα ήταν ακριβώς δίπλα και πιστεύουμε ότι αν κάτι πήγαινε στραβά θα το έβγαζε αμέσως στην επιφάνεια. Από την άλλη, εφόσον δεν ξέρουμε την προϊστορία αυτού του βίντεο βλέπουμε απλά έναν πατέρα να πετάει άγαρμπα την κόρη του στην πισίνα.

Αυτό θα μπορούσε να τρομάξει το παιδί και στην συνέχεια να μην μπορούσε να μπει τόσο εύκολα στο νερό. Θα μπορούσαν πολλά πράγματα να πάνε στραβά. Παρόλα αυτά μπορεί ο πατέρας προτού δημοσιεύσει το βίντεο να είχε κάνει μέρες προετοιμασία με το παιδί κι έτσι αυτό να ήταν ψύχραιμο.

πατέρας-έριξε-το-παιδί-του-στην-πισίνα-για-να-μάθει-να-κολυμπάει-

Δείτε ακόμα Πρόωρα μωράκια που νίκησαν τον θάνατο (φωτογραφίες)

Όπως και να ‘χει ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουμε την ιστορία πίσω από αυτό το βίντεο και επειδή το κάθε παιδί αντιδρά διαφορετικά μπροστά στο “ξαφνικό” καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσει κανένας άλλος γονιός. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν κολύμπι και με πιο ήπιες τεχνικές. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

@simonecchristensen

I know it looks scary but because of these classes she can save herself in an emergency! #swimbaby #swimsafety #momsoftiktok #babytok #swimming #TurboTaxAlphorn

♬ Funny Song – Cavendish Music

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μωρά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close