6 άλυτα χριστουγεννιάτικα μυστήρια που έμειναν στην ιστορία (βίντεο)

Τα 6 άλυτα χριστουγεννιάτικα μυστήρια που έμειναν στην ιστορία! Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εμάς είναι ημέρες, χαράς, χαλάρωσης και γιορτής! Οι άνθρωποι ακόμη κι αν τίποτα δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά τους, νιώθουν ότι η διάθεσή τους έχει ανέβει μόνο και μόνο επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Και όταν έρθει η Παραμονή των Χριστουγέννων, νιώθουμε ότι ο χρόνος σταματάει. Όλα γύρω μας είναι γιορτινά, οι άνθρωποι ανταλλάζουν δώρα και ευχές μεταξύ τους και νιώθεις, ότι τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί. Σαν κάτι, να έχει απαγορεύσει σε κακούς ανθρώπους να κάνουν τις αρρωστημένες τους πράξεις.

Δείτε ακόμα Ροβανιέμι: Γνώριζες την σκοτεινή ιστορία για το χωριό του Άγιου Βασίλη;

Σαν κάτι να εμποδίζει τις κακοτυχίες και τα ατυχήματα να συμβούν. Όμως δυστυχώς δεν είναι έτσι. Ακόμη και τα Χριστούγεννα, αρρωστημένοι άνθρωποι κάνουν πράξη τις άσχημες σκέψεις τους και ατυχή συμβάντα, μπορούν να στιγματίσουν τις καρδιές και το μυαλό μας.

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τα 6 άλυτα μυστήρια που έχουν μείνει στην ιστορία. Υποθέσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο, όμως μέχρι και σήμερα κανένας δεν μπόρεσε να βρει μία λογική εξήγηση ή τους ενόχους.

Φυσικά τις πληροφορίες τις πήραμε από το αγαπημένο μας κανάλι στο Youtube Gloomy Gentlemen. Ένα κανάλι που ασχολείται με υπερφυσικά γεγονότα, μακάβριες ιστορίες και μυστήρια από όλο τον κόσμο. Μας έχει κρατήσει συντροφιά πολλά βράδια και μας έδωσε έμπνευση και υλικό για το σημερινό μας άρθρο.

Στο τέλος του άρθρου μας, φυσικά υπάρχει το αρχικό βίντεο των Gloomy Gentlemen, που αξίζει να το δείτε, αφού προσφέρει μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα στις ιστορίες που θα σας περιγράψουμε. Διαβάστε παρακάτω και όπως λένε και οι Gloomy…”ετοιμαστείτε για το ταξίδι σας στο άγνωστο” : 

Τα Χριστούγεννα του 1885!

Ένας εργάτης μίας φάρμας αποφάσισε να περάσει την Παραμονή των Χριστουγέννων μαζί με τους εργοδότες του σε μία επαρχία της Αμερικής το 1885. Όλα κυλούσαν ομαλά και οι τρείς τους κατανάλωσαν μερικά ποτήρια αλκοόλ για να γιορτάσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων. Στην συνέχεια έπεσαν για ύπνο.

Ο εργάτης, κατευθύνθηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού για να κοιμηθεί. Μέσα στο βράδυ ένιωσε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την αναπνοή του και να βήχει διαρκώς. Όμως γρήγορα τον ξαναπήρε ο ύπνος. Το πρωί, συνειδητοποίησε έντρομος ότι ο ηλικιωμένος άντρας, ήταν νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα αγνοούνταν.

Στην προσπάθειά του ο εργάτης να βρει τι συνέβη στην γυναίκα, ανακάλυψε μία μαύρη τρύπα στην κουζίνα του σπιτιού. Σε αυτήν την τρύπα υπήρχαν στάχτες και δύο αποτεφρωμένα πόδια. Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα έπαθε αυτό που αποκαλούμε αστραπιαία καύση ατόμου.

Με λίγη έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε ότι η αστραπιαία καύση ατόμου είναι ένα μυστηριώδης φαινόμενο, όπου ένας άνθρωπος, παθαίνει αυτανάφλεξη. Στις περισσότερες εικόνες που είδαμε και που φυσικά είναι πολύ μακάβριες για να τις μοιραστούμε μαζί σας, στα αποκαΐδια των ανθρώπων που έπαθαν αυτανάφλεξη, υπήρχαν σχεδόν ατόφια μόνο τα πόδια τους.

Η επιστημονική κοινότητα έχει διχαστεί. Ένα μέρος της αποδέχεται αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο, αν και ακόμη δεν έχει βρει πολλά στοιχεία για το τι το προκαλεί ενώ ένα άλλο μέρος της θεωρεί ότι είναι ιστορία φαντασίας.

Μέχρι τώρα τα δεδομένα μας λένε, ότι άνθρωποι που έπαθαν αστραπιαία καύση, ήταν ως επί το πλείστον ηλικιωμένοι οι οποίοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο εργάτης, κατηγορήθηκε στις αρχές, ότι θα μπορούσε ο ίδιος να κάνει κακό σε αυτούς τους ανθρώπους.

Όμως οι κατηγορίες δεν έστεκαν, διότι κανένας δε θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε έναν άνθρωπο και να ελέγξει την φωτιά τόσο καλά, που να μην προκληθούν άλλες φθορές στο σπίτι, πέρα του πατώματος, όπου και στεκόταν η άτυχη γυναίκα.

Αστικοί θρύλοι ήθελαν εκείνη την εποχή, την γυναίκα να δέχτηκε μία θεική τιμωρία, επειδή τόλμησε να πιει τόσο αλκοόλ την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ο ηλικιωμένος άντρας φαίνεται ότι έχασε την ζωή του, από τους καπνούς που έβγαιναν από την γυναίκα του.

Ο εργάτης φαίνεται πως απλά ήταν τυχερός που κοιμόταν στον πάνω όροφο με την πόρτα κλειστή. Μάλλον η αυτανάφλεξη της γυναίκας, ήταν που τον έκανε μέσα στο βράδυ να βήχει και να μην μπορεί να αναπνεύσει με ευκολία.

Η Τζέιν Ντο!

Τα Χριστούγεννα του 1996 σε ένα νεκροταφείο της Βιρτζίνια βρέθηκε το σώμα μίας γυναίκας γύρω στα 60. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν τα προσωπικά δεδομένα των θυμάτων, τους δίνουν το όνομα Τζον ή Τζέιν Ντο. Η συγκεκριμένη γυναίκα λοιπόν βρέθηκε με μία σακούλα δεμένη στο κεφάλι της.

Είχε καταναλώσει βάλιουμ και είχε γράψει ένα σημείωμα που παραδεχόταν ότι η ίδια είχε αφαιρέσει την ζωή της και ότι δεν θα ήθελε να ψάξουν τα στοιχεία της και να πραγματοποιήσουν ταφή. Μάλιστα είχε αφήσει 50 δολάρια για την πληρωμή της αποτέφρωσής της.

Το σώμα της βρέθηκε στο σημείο του νεκροταφείου όπου κηδεύονταν μικρά παιδιά και δίπλα της υπήρχε μία μινιατούρα χριστουγεννιάτικου δέντρου στολισμένη. Έφυγε από την ζωή ακούγοντας την αγαπημένη της κωμωδία στα ακουστικά και αν κρίνουμε από την τοποθεσία που έφυγε, μάλλον ο χαμός του παιδιού της, την έκανε να μη θέλει άλλο να ζήσει.

Μέχρι και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα αυτής της γυναίκας.

Η ιστορία της Νικόλ!

Ένα ζευγάρι γύρω στο 1970 είχε αποκτήσει ένα κ@ριτσάκι, την Νικόλ. Όμως δυστυχώς το ζευγάρι ενεπλάκη σε ένα τροχαία δυστύχημα και η γυναίκα έχασε την ζωή της. Ο άντρας δεν άργησε να ξανά φτιάξει την ζωή του.

Τα Χριστούγεννα του 1977, ανακοινώνει στην οικογένεια της αποθανόντα συζύγου του ότι αυτός, η σύντροφός του και η Νικόλ θα μετακόμιζαν. Δεν έδωσαν όμως παραπάνω πληροφορίες για το που θα πήγαιναν ενώ σε φίλους και γνωστούς είχαν δώσει διαφορετικές ιστορίες.

Η οικογένεια της αποθανόντα συζύγου 20 χρόνια μετά και χωρίς να έχει κανένα ίχνος της εγγονής τους, προσέλαβαν ιδιωτικό ντεντέκτιβ. Ακολουθώντας τα χνάρια του ζευγαριού, ανακάλυψε ότι το ζευγάρι μένει στο Λας Βέγκας. Όμως η Νικόλ δεν ήταν μαζί τους.

Για 20 χρόνια κανείς δεν είχε ακούσει ή δει τίποτα σχετικά με την μικρή ή το ζευγάρι. Η αστυνομία δεν άργησε να εμπλακεί στην υπόθεση και ο πατέρας της Νικόλ τους υποσχέθηκε ότι θα τους έλεγε όλη την αλήθεια. Δεν το έκανε ποτέ όμως. Λίγο καιρό αργότερα ο άντρας, σκ@τώνει την γυναίκα του και αφαιρεί την ζωή του.

Στο σημείωμα ζητούσε συγγνώμη για όλα όσα έκανε, όμως δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την τοποθεσία του παιδιού ή τι του είχε συμβεί. Αν ζει, η Νικόλ θα είναι σήμερα 50 ετών. 

Τα Χριστούγεννα του 1994!

Το 1994 η Τρέισι, ο Τζον και τα δυο τους παιδιά αποφασίζουν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα η Τρέισι αποφασίζει να πάει στο παλιό τους σπίτι για να πάρει κάποια τελευταία πράγματα.

Καθώς τακτοποιούσε δύο μαύροι άντρες, μπαίνουν μέσα στο σπίτι, την απαγάγουν, την αφήνουν έξω από μία Εκκλησία και την καίνε ζωντανοί. Η Τρέισι βρέθηκε με το 95% του σώματός της να έχει παραμορφωθεί από τα εγκαύματα. Όμως ανέπνεε ακόμη.

Διηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι οι δύο άντρες πριν την απαγάγουν την ρωτούσαν συνεχώς που είναι ο Τζον. Όταν η Τρέισι τους είπε ότι ο Τζον δεν είναι μαζί της, εκείνη την απήγαγαν και την συνέχεια την ξέρετε. Υπέκυψε στα τραύματά της την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες και ο Τζον ήταν μπλεγμένος με παράνομες ουσίες. Επίσης χρωστούσε σε επικίνδυνους ανθρώπους χρήματα. Ο Τζον όμως υποστήριζε ότι αυτοί οι δύο άντρες δεν έχουν καμία σχέση με τα μπλεξίματα του και ότι δεν γνώριζε τίποτα παραπάνω για την ταυτότητά τους.

Το “πράγμα” !

Τα Χριστούγεννα του 1964 σε μία πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου που ήταν γνωστή για τις επισκέψεις που δεχόταν από UFO ξεκίνησε να δέχεται εκκωφαντικούς θορύβους. Αυτοί οι θόρυβοι χαρακτηρίστηκαν από τους πολίτες, σαν ισχυρές δονήσεις.

Μάλιστα εκείνο το βράδυ των Χριστουγέννων του 1964, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ισχυρές δονήσεις και κάτι άγνωστο να στέκεται πάνω στην οροφή του σπιτιού τους. Ένας από αυτούς, βγήκε να κοιτάξει από το μπαλκόνι αλλά δεν είδε τίποτα περίεργο. Ο ουρανός ήταν καθαρός και τίποτα ύποπτο δεν υπήρχε εκεί γύρω.

Αυτό που συντάραξε όμως περισσότερο την τοπική κοινωνία, ήταν η ιστορία μίας γυναίκας όπου την Παραμονή των Χριστουγέννων, βρισκόταν σε μία Εκκλησία της πόλης. Ένιωσε ότι αυτοί οι θόρυβοι την είχαν επηρεάσει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να κινηθεί.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ονόμασαν αυτούς τους θορύβους “Το Πράγμα” και για πολύ καιρό η πόλη, δεχόταν τουρίστες από όλο τον κόσμο που αγαπούσαν τα UFO. Το Καλοκαίρι του 1965 μάλιστα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με έναν ιπτάμενο δίσκο στην πόλη και τότε ο τουρισμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο.

Έκτοτε όμως θόρυβοι δεν ξανά ακούστηκαν και οι τουρίστες…εξαφανίστηκαν.

Ενδοοικογενειακή β!α ή απαγωγή;

Μία γυναίκα έμενε με τον σύντροφό της και τον γι@ του, στο σπίτι τους στην Αμερική. Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα κι ενώ το αγ@ρι έπρεπε να γυρίσει στην μητέρα του, ζήτησε από την ίδια αν μπορούσε να μείνει λίγες μέρες παραπάνω.

Στις 27 Δεκεμβρίου ο πατέρας της γυναίκας, έχοντας καιρό να ακούσει νέα από την κ@ρη του, πήγε από το σπίτι της. Σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η κ@ρη του ήταν νεκρή με 6 σφαίρες πάνω της. Ο σύντροφος της γυναίκας αγνοούνταν μαζί με το παιδί του.

Ήταν γνωστό ότι ο σύντροφός της ήταν ευέξαπτος, οπότε γρήγορα υπέθεσαν ότι ο ίδιος είχε κάνει κακό στην γυναίκα και είχε φύγει με το παιδί. Τρεις μέρες αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι 50 χλμ από τον τόπο του εγκλήματος.

Βρέθηκαν πολλά αντικείμενα του άντρα μέσα καθώς και δώρα που δεν είχαν ανοιχτεί ακόμη και είχαν πάνω τους αίμα που δεν άνηκε στην γυναίκα. Πολλοί πίστεψαν ότι ο πατέρας και ο γι@ς είχαν πέσει θύματα απαγωγής.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close