πως_θα_ήταν_η_ζωή_μας_αν_συμπεριφερόμασταν_στην_καθημερινότητα_όπως_στο_instagram_

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή μας αν συμπεριφερόμασταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο Instagram ή στο Facebook;

Το Instagram και γενικότερα τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Ειδικότερα το Instagram έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέχρι και καινούρια επαγγέλματα όπως είναι οι influencers. Οι άνθρωποι που έχουν ιδιαίτερη επιρροή στα social media πλέον είναι οι καινούριοι stars.

Και δεν είναι παράλογο αυτό. Είμαστε συνεχώς μέσα στα social media οπότε stars της τηλεόρασης πλέον δεν μας αγγίζουν και τόσο πολύ κι αν μας αγγίξουν θα είναι επειδή οι ίδιοι stars έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουν πέραση και στα social media.

Δείτε ακόμα Το πιο ξεκαρδιστικό παιδικό μενού που έγινε viral

Κι ενώ μερικές φορές σκεφτόμαστε ότι τα social media στην ουσία ένας διαφορετικός κόσμος, ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι συμπεριφορές και αντιδράσεις που έχουμε στα social media και ειδικότερα στο Instagram, στον πραγματικό κόσμο δε θα έστεκαν και πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Το βίντεο φτιάχτηκε από μία ομάδα ηθοποιών του εξωτερικού. Σκοπό είχε να σατιρίσει τις συμπεριφορές ανθρώπων στα social media και ειδικότερα στο Instagram, αλλά και τον αλγόριθμο του Instagram σε μερικές περιπτώσεις.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο βλέπουμε πως θα ήταν το like στην πραγματική ζωή. Φανταστείτε απλά να καθόσασταν στον δρόμο και να ερχόταν κάποιος να σας πατήσει το…κούτελο αντί για like κι εσείς να νιώθατε κολακευμένοι από αυτό.

Δείτε ακόμα 18 φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα σκυλιά είναι φτιαγμένα από αγάπη

Ή σκεφτείτε πως θα ήταν να έμπαινα ξαφνικά σαν σίφουνας σε έναν χώρο κάποια star του Instagram ζητώντας από εσάς να της πείτε πόσο όμορφη είναι. Εντάξει στο Instagram δεν το λένε, όμως λίγο ή πολύ οι φωτογραφίες μας στα social media κρύβουν μία ματαιοδοξία.

Και όταν την γεμίζατε με κομπλιμέντα εκείνη να σας σνόμπαρε και να έφευγε το ίδιο γρήγορα με τον τρόπο που μπήκε. Όπως ο αγαπημένος σας influencer που δεν απαντάει ποτέ στα μηνύματα και αυτό είναι φυσιολογικό.

Ή σκεφτείτε κάθε φορά που κάνατε μία συζήτηση με τον κολλητό σας να πεταγόταν από το πουθενά κάποιος και να σας πρότεινε να αγοράσετε συγκεκριμένα πράγματα, όπως γίνεται με τον αλγόριθμο των social media, που πιάνει λέξεις από συνομιλίες μας και στην συνέχεια…τυχαία ξεπετάγονται σχετικές διαφημίσεις από παντού.

Δείτε ακόμα Βίντεο δείχνει τι έκαναν όλες οι γυναίκες στην καραντίνα – Ξεκαρδιστικό

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας στην πραγματική ζωή αν λέγατε ότι σαν χόμπι έχετε να πηγαίνετε τουαλέτα και να χαζεύετε τον άλλον κόσμο; Ακριβώς αυτό που κάνουμε όλοι μας δηλαδή στην τουαλέτα, όσο είμαστε με το κινητό.

Αυτές κι άλλες τέτοιες ξεκαρδιστικές συμπεριφορές από ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που θα δούμε στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. Για να θυμόμαστε ότι οι συμπεριφορές που έχουμε στα social media δεν μας εκφράζουν απόλυτα και ότι το Instagram εν τέλει, δεν είναι η πραγματική ζωή και ούτε έχει κάποια σχέση με αυτήν.

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close