Νάξος: Ιερέας τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ ράπαρε και το Διθέσιο της Πρωτοψάλτη

Νάξος: Ιερέας τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ ράπαρε και το Διθέσιο της Πρωτοψάλτη και χειροκροτείται σε εκδήλωση που έγινε τον Δεκαπενταύγουστο στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Ο παπάς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη, και διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον Απόλλωνα της Νάξου.

Ιερέας στη Νάξο ραπάρει το «Διθέσιο» της Αλκηστις Πρωτοψάλτη και χειροκροτείται σε εκδήλωση που έγινε τον Δεκαπενταύγουστο στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Στην εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, σύμφωνα με το reader, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

Δείτε ακόμη Ίος: Δίνουν σφηνάκια μαζί με σφαλιάρες – Το βίντεο που έχει γίνει Viral ( Βίντεο )

Ο παπάς ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού, τον ναό του Τιμίου Προδρόμου, στο τραγούδι του… «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου τον ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…».

Δείτε ακόμη Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε. Και οι δύο ιερείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με μουσική και τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν…

Close