Λαγουδένιες ουρίτσες Oreo!

Το Πάσχα είναι αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων.Εκτός το καλωσόρισμα της Άνοιξης και τα υπέροχα πασχαλινά έθιμα,υπάρχει και κάτι ακόμα που μας κάνει να περιμένουμε το Πάσχα με ανυπομονησία.Τα απίστευτα γλυκίσματα που το συνοδεύουν!Σοκολατένια αυγά,τσουρέκια,κουλουράκια….Τα παιδιά ξετρελένονται με τις πασχαλινές λιχουδιές.Γι’αυτό και εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με τα αγαπημένα μπισκότα oreo που βρήκαμε στο sweetsimplestuff.

Λαγουδένιες ουρίτσες oreo!

πασχα

 

Θα χρειαστείτε:

ξυλάκια για γλειφιτζούρια

 

p1020355

Αρχικά κόψτε τα marshmallows σε μικρά στρογγυλά κομμάτια και βουτήξτε τα στην ζάχαρη

 

p1020358

Ανοίξτε τα μπισκότα στην μέση.Αφού λιώσετε την σοκολάτα σε μπεν μαρί βουτήξτε μέσα τα ξυλάκια και στην συνέχεια τοποθετήστε τα στο κομμάτι με την κρέμα του μπισκότου και κλείστε με το άλλο μισό oreo για να κολλήσουν.

 

p1020366

Αφού κολλήσουν βουτήξτε ολόκληρο το μπισκότο μέσα στην λευκή λιωμένη κουβερτούρα.

 

p1020361

Αφήστε να στεγνώσει επάνω σε αντικολλητικό χαρτί και μετά βουτώντας τα πρώτα στην σοκολάτα κολλήστε τα marshmallows επάνω όπως στην φωτογραφία για να σχηματίσετε την ουρίτσα και τα ποδαράκια του λαγού μας!

 

p1020363

Με το χρώμα ζαχαροπλαστικής σχεδιάστε τα πατουσάκια

 

p1020364

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουβερτούρα γάλακτος ή υγείας,για να φτιάξετε πολύχρωμα λαγουδάκια!

πασχα

Τα παιδιά θα τα λατρέψουν καθώς είναι τέλεια ιδέα για κεράσματα ή ακόμα και τον μπουφέ για το παιδικό πάρτυ,ιδανικά εάν το παιδάκι σας έχει γενέθλια κοντά στο Πάσχα!

Περισσότερες ιδέες για Πασχαλινές συνταγές και κατασκευές θα βρείτε  εδώ

Close