Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι!

Σήμερα θα φτιάξουμε πεντανόστιμα και αφράτα donuts σε σουβλάκι. Καιρός να αφήσουμε στην άκρη την δίαιτα και να το ρίξουμε λίγο…έξω, αφού η συνταγή που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας είναι τόσο νόστιμη, που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

Εκτέλεση για donuts σε σουβλάκι

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη, την ξερή μαγιά, το ηλιέλαιο, το αυγό και το νερό. Ζυμώνουμε όλα μας τα υλικά πολύ καλά μέχρι να γίνουν μια μαλακή και ελαστική ζύμη. Σκεπάζουμε την ζύμη μας με μια μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μια ώρα.

Δείτε ακόμα Σπιτικά donuts πίτσας με τυρί και γαλοπούλα

Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι!

Αφού έχουμε λαδώσει ελαφρώς το χέρι μας, παίρνουμε την ζύμη, την κόβουμε σε μικρά κομμάτια και την πλάθουμε σαν μπαλίτσες. Στη συνέχεια, παίρνουμε τις μπαλίτσες και τις περνάμε από τα ξύλινα ξυλάκια μας. Το κάθε ξυλάκι θα πρέπει να έχει τέσσερις μπαλίτσες ζύμης.

Δείτε ακόμα Φανταστική συνταγή για donuts γεμιστά με nutella ή μαρμελάδα

Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι!

Παίρνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα σε αυτό μια λαδόκολλα. Αφού προσθέσουμε τα σουβλάκια μας, τα αφήνουμε να φουσκώσουν για 30 λεπτά ακόμη. Τέλος, τα τηγανίζουμε σε καλά ζεσταμένο ηλιέλαιο ή σπορέλαιο από όλες τις πλευρές. Τα βουτάμε σε ζάχαρη ή λιωμένη σοκολάτα και τα απολαμβάνουμε!

Δείτε ακόμα Συνταγή για πάρτυ: Mini donuts με ελάχιστα υλικα

Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι! Αφράτα donuts σε σουβλάκι! Ιδανικά για το παιδικό πάρτι!

Tip: Τα τηγανίζουμε μαζί με τα ξυλάκια!

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Geri Dako

Επιμέλεια κειμένου: Daddy – Cool.gr

Close