Χοιρινά σνίτσελ_ γεμιστά_ με τυρί και πιπεριές_

Χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με τυρί και πιπεριές! Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτή η συνταγή σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια.

Χοιρινά σνίτσελ λοιπόν, γεμιστά με τυρί και πιπεριές σαν ρολάκια με πιπεριές πράσινες και κόκκινες, κεφαλογραβιέρα, σάλτσα ντομάτας για την γαρνιτούρα ψημένα στην γάστρα, σκέτο λουκούμι. Είναι τέλεια και μπορούμε να τα απολαύσουμε με πατάτες τηγανιτές κους κους ή πιλάφι.

Δείτε ακόμα Μίνι λαχταριστά ζουμερά πιτόγυρα με χοίρινο σνίτσελ

Μπορούμε να τα φάμε ακόμη και σκέτα. Αντί για χοιρινό, μπορούμε να φτιάξουμε την ίδια συνταγή με σνίτσελ κοτόπουλου. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής των σνίτσελ παρακάτω: 

Εκτέλεση για χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με τυρί και πιπεριές

Στην αρχή κόβουμε σε στενόμακρες λωρίδες τις πράσινες και τις κόκκινες πιπεριές, σε λωρίδες το καρότο και σε στενόμακρες λωρίδες την κεφαλογραβιέρα, Έπειτα παίρνουμε ένα ένα τα σνίτσελ και τους βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

Βάζουμε στη μία άκρη από ένα κομμάτι πιπεριά πράσινη, πιπεριά κόκκινη, 1 κομμάτι καρότο, 1 κομμάτι κεφαλογραβιέρα, τυλίγουμε το σνίτσελ και τα σφραγίζουμε με μία οδοντογλυφίδα. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα σνίτσελ γύρω γύρω για λίγο. Στην συνέχεια τα βάζουμε στην γάστρα και ρίχνουμε λάδι.

Επίσης προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, λίγο νερό κι αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και λίγο κρασί. Κλείνουμε την γάστρα και βάζουμε στον φούρνο να ψηθούν στους 180 βαθμούς Κελσίου με 200. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή με κους κους. Πριν σερβίρουμε βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες.

Tips για χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με τυρί και πιπεριές

Αντί για κεφαλογραβιέρα μπορούμε να βάλουμε κεφαλοτύρι.

Χοιρινά _σνίτσελ γεμιστά_ με τυρί και πιπεριές_Συνταγή_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Βάγια Τσιρούδη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Τί θα μαγειρέψω (πάλι) σήμερα;

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

 

Close