Χοιρινές μπριζόλες T-bone

Σήμερα θα φτιάξουμε μαλακές χοιρινές μπριζόλες t-bone στο φούρνο, με μία μοναδική μαρινάδα από θυμάρι, ρίγανη, μουστάρδα, σκόρδο και μερικά ακόμη απλά υλικά και θα τις σιγοψήσουμε στον φούρνο μέχρι να λιώνουν στο πιρούνι με πατάτες φούρνου μαριναρισμένες και αυτές με θυμάρι, ρίγανη, σκόρδο, μουστάρδα και μερικά ακόμη απλά υλικά.

Οι Χοιρινές μπριζόλες T-bone είναι ένα μαμαδίστικο φαγητό που λιώνει στο στόμα και θα γεμίσει νοστιμιά το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, το Κυριακάτικο τραπέζι, ή τα γιορτινά μας τραπέζια. Οι πιο μαλακές μπριζόλες με την πιο νόστιμη και μυρωδάτη μαρινάδα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις μπριζόλες t-bone:

Χοιρινές-μπριζόλες T-bone-συνταγή-

Εκτέλεση για τις Χοιρινές μπριζόλες T-bone

Παίρνουμε τις χοιρινές μπριζόλες και τις μαρινάρουμε από όλες τις πλευρές με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη, λίγο τριμμένο σκόρδο και απαλή μουστάρδα. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα τάπερ το κλείνουμε και τις αφήνουμε εκεί, στο ψυγείο για ολόκληρο το βράδυ.

Εκτέλεση για τις πατάτες

Χοιρινές μπριζόλες T-bone

Την επόμενη μέρα παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τις αλατίζουμε, προσθέτουμε πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα για να πάει παντού, σκελίδες σκόρδου τριμμένες, λίγο ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και τον χυμό πορτοκαλιού.

Δείτε ακόμα Χοιρινές μπριζόλες με μπεαρνέζ σώς (Béarnaise Sauce)

Βάζουμε τις μπριζόλες και τις πατάτες σε ένα ταψί. Σκεπάζουμε το φαγητό μας με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά. Το ξεσκεπάζουμε στα 60 λεπτά και το ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά ξεσκέπαστο για να πάρει χρώμα.

Χοιρινές-μπριζόλες T-bone-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Αναστασια Βλαχου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close