Δεκαπενταύγουστος:  Πηχτή σως  μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Δεκαπενταύγουστος: Συνταγή για Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας με συγκλονιστική γεύση.  Είναι συνταγή Ψητοπωλείου. Η πιο νόστιμη κίτρινη πηχτή σως μουστάρδας για το κοτόπουλο, το χοιρινό και τις μπριζόλες . Πηχτή σάλτσα μουστάρδας για κρεατικά .

Σήμερα Δεκαπενταύγουστος και αυτή η  σώς μπορεί πραγματικά να απογειώσει το τραπέζι μας. Φτιάχνεται με μόλις 6 υλικά και σε χρόνο μηδέν . Μπορούμε λοιπόν να απογειώσουμε την γεύση στα κρεατικά μας με αυτήν την νόστιμη και εύκολη σώς.

Είναι πεντανόστιμη, είναι οικονομική και πανεύκολη και σίγουρα θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Είναι καλύτερη και από τις σώς που έχουμε δοκιμάσει  στο εμπόριο.

Δείτε ακόμη Τυροσαλάτα με μπούκοβο για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου

Δεκαπενταύγουστος: Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Εκτέλεση για την Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι, την μουστάρδα, την ρίγανη και το αλάτι. Μπορούμε να βάλουμε επίσης τα υλικά και στην φραπεδιέρα. Χτυπάμε το μείγμα μας για 3 λεπτά και στην συνέχεια μπορούμε να σερβίρουμε. Έτοιμη.

Δεκαπενταύγουστος: Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Tips για την Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Δεκαπενταύγουστος: Πηχτή σως μουστάρδας για τα κρεατικά σας

Δείτε ακόμη Δεκαπενταύγουστός 2022: Μενού Εβδομάδας

Βάζουμε την σάλτσα  μουστάρδας μετά το ψήσιμο του κρέατος. Εκτός από παϊδάκια κοτόπουλου, η συγκεκριμένη σώς κάνει και όλα τ’ άλλα είδη κρέατος. Το αλεύρι ΔΕΝ φαίνεται καθόλου. Η συγκεκριμένη συνταγή για πηχτή σάλτσα μουστάρδας είναι ψητοπωλείου. πάει πολύ και  και με ψάρι ,αρκεί να βάλεις κ μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα μέσα στα υλικά!!

Αν θέλετε Προσθέστε και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι καθώς και ψιλό ξύσμα λεμονιού. Επίσης αντί για ρίγανη αν δεν σας αρέσει,  μπορείτε να βάλετε μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close