γλυκό-με-ζελέ-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Για την Κυριακή του Πάσχα θέλουμε ένα ελαφρύ και δροσερό γλυκό μετά την κραιπάλη με το αρνί και τα άλλα ψητά που θα φάμε. Γι’ αυτό και πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το εύκολο γλυκό για το Πάσχα.

Κάθε Κυριακή του Πάσχα, μετά το αρνί, το κοκορέτσι κλπ, θέλουμε ένα δροσερό γλυκό που να είναι ελαφρύ στη γεύση και να ολοκληρώσει την απόλαυσή μας. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε το πιο νόστιμο, το πιο εύκολο, το πιο γρήγορο και το πιο νόστιμο γλυκό για το Πάσχα.

Δείτε ακόμα Τούρτα Ferrero Rocher για το Πασχαλινό τραπέζι

Εύκολο γλυκό για το Πάσχα

Ζελέ με φρέσκες φράουλες και ανανά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μιας και οι προετοιμασίες για την Κυριακή του Πάσχα είναι πολλές, σίγουρα δεν θέλουμε να φάμε πολλές ώρες ακόμη και για την προετοιμασία του γλυκού. Αυτό το γλυκό για το Πάσχα λοιπόν θα σας λύσει τα χέρια.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το εύκολο γλυκό για το Πάσχα:

Εύκολο γλυκό για το Πάσχα

Εκτέλεση για το εύκολο γλυκό για το Πάσχα

Αρχικά βράζουμε τα φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μοιράζουμε το ζελέ σε μπολάκια. Κόβουμε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις μοιράζουμε στα μπολάκια με το ζελέ.

Δείτε ακόμα Εύκολη τούρτα κορμός για το Πασχαλινό τραπέζι

Επίσης μοιράζουμε σε κάθε μπολάκι και λίγα κομμάτια ανανά σε κονσέρβα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε λίγο. Βάζουμε λίγα φύλλα δυόσμου σε κάθε μπολάκι και βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει τελείως.

Tips για το εύκολο γλυκό για το Πάσχα

Βάζουμε ανανά σε κονσέρβα γιατί ο φρέσκος ανανάς δεν βοηθάει το ζελέ να πήξει.

γλυκό-με-ζελέ-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou

Δείτε όλες τις Πασχαλινές μας συνταγές με ένα κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close