Ενώνει τα cupcake με το cake και φτιάχνει υπέροχο Πασχαλινό γλυκο

Ένα σούπερ-χαριτωμένο Πάσχα επιδόρπιο,που όσο δύσκολο σας φαίνεται,τόσο εύκολο είναι στην εκτέλεση του!Φτιάξτε ένα κέικ λαγουδάκι για το πασχαλινό σας τραπέζι και μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας,ή κάντε το δώρο στα βαφτιστήρια σας!

 

κεικ λαγουδακι

Τι θα χρειαστείτε:

  • χαρτόνι λευκό και ρόζ

Οδηγίες

1. Ψήνουμε το κέικ (Συνταγές για κέικ θα βρείτε εδώ) και τα cupcakes.

2. Τοποθετούμε το κέικ σε ένα δίσκο με την ίσια πλευρά προς τα κάτω. Χρησιμοποιήστε την λιωμένη κουβερτούρα για να κολλήσετε τα cupcakes.Ένα για την ουρά και δύο για τα πόδια. Κόψτε τα marshmallows κατά μήκος και κολλήστε τα με την κουβερτούρα στις κορυφές των 2 cupcakes για να κάνετε τα τακούνια των ποδιών.

κεικ λαγουδακι

3. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα βουτυρόκρεμας (Για συνταγές  βουτυρόκρεμας πατήστε εδώ) στο κέικ. Παγώστε το κέικ 30 έως 45 λεπτά.
κεικ λαγουδακι
4. Μετά απλώστε το υπόλοιπο γλάσο πάνω από το κέικ. Ανακινήστε την καρύδα και μερικές σταγόνες χρωστικές τροφίμων σε ένα καλυμμένο δοχείο για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα, τόσο για το κουνελάκι όσο και για το γρασίδι και πασπαλίστε με αυτό το κέικ.Πιέστε απαλά να κολλήσουν.
κεικ λαγουδακι
5. Χρησιμοποιήστε ένα πλάστη για να πατήσετε τα ζελεδάκια σε 2 μεγάλα ορθογώνια. Κόψτε 2 μεγάλα οβάλ και 6 μικρούς κύκλους από τα ζελεδάκια. Πατήστε πάνω στο κάτω μέρος των ποδιών του λαγουδιού, χρησιμοποιώντας την λιωμένη κουβερτούρα εάν είναι απαραίτητο.
κεικ λαγουδακι
6. Για να ολοκληρώσετε, κόψτε τα αυτιά από τα χαρτόνια και τυλίξτε τα άκρα που θα εισαχθούν στο κέικ με πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Τοποθετήστε σε κέικ. Αφαιρέστε τα αυτιά και το πλαστικό περιτύλιγμα πριν από το σερβίρισμα.
κεικ λαγουδακι

Close