Χοιρινά -φιλετάκια- μελωμένα -στο- τηγάνι-

Χοιρινά φιλετάκια μελωμένα στο τηγάνι. Μία πεντανόστιμη συνταγή του…ποδαριού για το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο.

Τα Χοιρινά φιλετάκια είναι υπέροχα σε γεύση. Όμως αν δεν ξέρεις να τα μαγειρέψεις υπάρχουν περίπτωση να σου βγουν αρκετά στεγνά. Σήμερα λοιπόν βρήκαμε την καλύτερη συνταγή για Χοιρινά φιλετάκια μελωμένα στο τηγάνι

Θα τηγανίσουμε χοιρινά φιλετάκια τα οποία θα τα γαρνίρουμε με μπαχαρικά και μέλι της αρεσκείας μας! Θα τα σβήσουμε με κρασί και θα απογειώσουμε ακόμη περισσότερο την γεύση. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρύζι λαχανικών ή πατάτες τηγανιτές.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα φιλέτα κοτόπουλου με μέλι και κρασί:

Εκτέλεση

Παίρνουμε τα χοιρινά φιλετάκια από τον χασάπη και βάζουμε και από τις δύο πλευρές αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και με τα χέρια μας το πασαλείβουμε σε όλα τα φιλέτα.

Δείτε ακόμα Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και γιαούρτι

Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις τηγανιστούν τα σβήνουμε με το κρασί και απολαμβάνουμε.

Χοιρινά- φιλετάκια- μελωμένα -στο- τηγάνι-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Παλμιρα Αριστου

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close