Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί!

Πανεύκολες και πεντανόστιμες φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να τα γεμίσετε με το υλικό της αρεσκείας σας. Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση για φωλίτσες

Βάζουμε όλα τα υλικά μας μέσα στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να μην κολλάει η ζύμη. Αφήνουμε για 30 λεπτά την ζύμη στην άκρη, για να ξεκουραστεί. Η ζύμη που θα φτιάξουμε, βγάζει περίπου 30 μικρά πιτάκια.

Ετοιμάζουμε τα πιτάκια μας προσθέτοντας λουκάνικο ή τυρί ή σαλάμι ή κασέρι ή γενικά ο,τι μας αρέσει και τα αφήνουμε να φουσκώσουν στους 190 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, στις αντιστάσεις.

Δείτε ακόμα Πιτάκια στο φούρνο με γιαούρτι! Ένα υγιεινό και εύκολο κολατσιό

Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί!

Δείτε ακόμα Τεμπελικα πιτακια με ζαμπον,φετα,σπανακι

Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί! Φωλίτσες με αφράτη ζύμη για το παιδικό party! Μπορείτε να βάλετε λουκάνικο, μπιφτέκι ή τυρί!

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Angeliki Kardoula‎ στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr

 

Close