Ιδανικά για μπουφέ και παιδικό πάρτυ! Πανεύκολα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτα στη φωτογραφία είναι είναι πιό μικρά απο τα κανονικά που ειναι πολύ μεγαλήτερα γιατί εχουν λιγότερη γέμιση απο αυτη που γράφω…
Υλικά
40 – 50 κομμάτια
1 κιλό φύλλο σφολιάτας
2 φλιτζ. γραβιέρα τριμ.
2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμ.
1 φλιτζ. μπέικον ψιλοκομ.
1 ασπράδι αυγού
1/2 φλιτζ. σουσάμι
λίγο αλεύρι
Οδηγίες
23 Minutes
Βαζετε τα τυριά και το μπέικον σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε. Στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας σε αλευρομένη επιφάνεια και το ανοίγετε λίγο με τον πλάστη. Πασπαλίζετε όλη την επιφάνεια με το υλικό των τυριών. Τυλίγετε το φύλλο σε ρολό και το κόβετε σε φέτες.
Στρώνετε σε ένα ταψί λαδόχαρτο, τοποθετείτε τις φέτες και συνεχίζετε μέ το δεύτερο φύλλο. Τις αλοίφετε με το ασπράδι αυγου και πασπαλίζετε μέ το σουσάμι.
Ψήνετε τα στριφογυριστά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες