Γλαύκος με σάλτσα μουστάρδας και μυρωδικά που έχει νησιώτικη αύρα.
- γλαύκος 1
- ελαιολαδο Λίγο
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- ρίγανη Λίγη
- θυμάρι Λίγο
- δενδρολίβανο Κατά βούληση
- κουρκουμας Λίγο
- κόλιανδρο Λίγα σπόρια
Υλικά
Αν δεν έχετε δοκιμάσει γλαύκο ήρθε ο καιρός να το κάνετε. Ο γλαύκος είναι ένα πεντανόστιμο ψάρι και σήμερα θα τον απολαύσουμε στον φούρνο με μουστάρδα, θυμάρι, κόλιανδρο, δενδρολίβανο και μερικά ακόμη μυρωδικά.
Δείτε ακόμα Κεφτεδάκια ψαριού!
Μπορεί να έφτασε το Φθινόπωρο όμως αυτό το ψάρι θα κάνει το σπίτι μας να μοσχομυρίσει θάλασσα. Είναι ένα πιάτο με νησιώτικη αύρα που σίγουρα η νοστιμιά τους θα σας γεμίσει το στόμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γλαύκος είναι ένα πολύ υγιεινό ψάρι και αυτό το πιάτο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για γλαύκο με σάλτσα μουστάρδας:
Εκτέλεση
Παίρνουμε και βάζουμε τον γλαύκο σε ένα ταψί. Το γαρνίρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, κουρκουμά και σπόρια κόλιανδρου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μουστάρδα με το κρασί και περιχύνουμε με το μείγμα το ψάρι. Το ψήνουμε μέχρι να γίνει.
Tips για τον Γλαύκο με σάλτσα μουστάρδας
Αυτή η συνταγή ταιριάζει και με ψάρι γλώσσα.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Θωμη Μπαλτσαβια
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες