Κέικ ταψιού-με μήλο-και-πορτοκάλι-συνταγή-

Κέικ φρούτων με μήλο και πορτοκάλι στο ταψί για να τρώει η μάνα και του παιδιού να μην δίνει! Μέσα στην γλύκα και σκέτος αφρός, πως να αντισταθούμε;

Υπέροχο κέικ ταψιού με μήλο και πορτοκάλι θα φτιάξουμε σήμερα και θα σας ξετρελάνουμε όλους! Ένα κέικ φρούτων του ονείρου για να συνοδεύσετε το καφεδάκι σας ή για να πάνε τα φαρμάκια κάτω στις υπογλυκαιμίες.

Δείτε ακόμα Αφράτο νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού με σταφίδες

Το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι οικονομικό και πανεύκολο. Αν το φτιάξετε μία φορά δεν πρόκειται να το αλλάξετε με κανένα! Η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και έχει απόλυτη επιτυχία. Φτιάξτε αυτό το κέικ ταψιού και θα μας θυμηθείτε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το κέικ ταψιού με μήλο και πορτοκάλι:

Κέικ ταψιού-με μήλο-και-πορτοκάλι-συνταγή-

Εκτέλεση για το κέικ ταψιού με μήλο και πορτοκάλι

Αρχικά κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα ανακατεύουμε με τις 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί 26 εκατοστών με 2-3 κομματάκια αγελαδινού βουτύρου και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν χρώμα τα μήλα.

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και εναλλάξ τον φυσικό χυμό πορτοκαλιού και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Δείτε ακόμα Κλασικό κέικ βανίλια της μαμάς

Βγάζουμε το ταψί που ήταν στο9ν φούρνο για κανένα 10λεπτό σε θερμοκρασία δωματίου. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς Κελσίου, στην κάτω αντίσταση και αέρα για 45-50 λεπτά, μέχρι να βγει το μαχαίρι καθαρό.

Tips για το κέικ ταψιού με μήλο και πορτοκάλι

Καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε αντικολλητικό ταψί.

Κέικ ταψιού-με μήλο-και-πορτοκάλι-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close