Πεντανόστιμη και ζουμερή κομπόστα νεκταρίνι για να την φάμε σκέτη ή για να γαρνίρουμε το γιαούρτι, τα γλυκά μας και τις κρέμες μας!
Οι κομπόστες είναι ένα γλυκό, διαφορετικά από όλα τα άλλα. Φτιάχνονται πανεύκολες, αποτελούνται από φρέσκα φρούτα και είναι και ένας τρόπος κονσερβοποίησης των φρούτων! Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας κομπόστες σκέτες αλλά και σαν γαρνιτούρα.
Δείτε ακόμα Τάρτα με κομπόστα ροδάκινο
Σήμερα θα απολαύσουμε το νεκταρίνι σε κομπόστα. Μπορείτε να την βάλετε πάνω από το στραγγιστό γιαούρτι για επιδόρπιο, πάνω σε τούρτες, πάστες και γλυκά ψυγείου αλλά και πάνω από κρέμες! Απλά απολαύστε την!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την κομπόστα νεκταρίνι:
Εκτέλεση για την κομπόστα νεκταρίνι
Αρχικά βράζουμε τα νεκταρίνια χωρίς τις φλούδες τους για 5 λεπτά περίπου στα 4 φλιτζάνια νερού, μαζί με την φλούδα λεμονιού και την ζάχαρη. Στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το ξύλο κανέλας. Μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι η κομπόστα να γίνει δροσερή.
Δείτε ακόμα Δροσερό γλυκό με κομπόστα ροδάκινο και ζελέ
Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες